ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ...

*ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ,ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑς ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ[ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ]...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕ!!
 
Sofia NasΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Γιατί ο Λαός μας, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του, αντιδρά ενστικτωδώς στην Συμφωνία σε ποσοστό 80%. Κι όπου βρίσκεται αυτός ο Λαός είμαστε κι εμείς σαν αναπόσπαστο κομμάτι του.
Γιατί ο Λαός μας, με την παρουσία του, συμμετέχει σε ένα άτυπο Δημοψήφισμα και διατρανώνει με αγωνιστικότητα την οργή του για την περιφρόνηση που δείχνουν στην θέλησή του οι κυβερνώντες μα και οι κολαούζοι τους όλων των αποχρώσεων.
...
Γιατί ο Λαός μας με την ιστορία που κουβαλά στην πλάτη του, δεν δέχεται κανενός είδους πραξικόπημα. Κι αυτό έχει ήδη συντελεστεί με την ψήφο εμπιστοσύνης.
Γιατί ο Λαός μας δεν φοβάται κανέναν και το έχει αποδείξει πολλές φορές ανά τους αιώνες.
Γιατί ο Λαός μας, έχει γράψει την ιστορία του με αίμα. Κι αυτή η ιστορία είναι η περιουσία του.
Γιατί τέλος, "θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: