ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.....

"ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ"
Αυτό λέει η πινακίδα, την οποία κρατάει η τυφλή δικαιοσύνη σε ένα από τα πολλά γκράφιτι των Αθηνών.
Ο διαρκής εμπαιγμός του λαού εκ μέρους του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου της υποταγής καθιστούν ατελέσφορη κάθε μακρόπνοη εθνική πολιτική και εμπλέκουν την χώρα σε τυχοδιωκτισμούς πολύ επικίνδυνους στην περιοχή μας....
Η Ελλάδα εφεξής μόνον κατ' όνομα υπάρχει ως αυτοτελές (και πολύ περισσότερο ως ανεξάρτητο) κράτος μετά από δεκαετίες μεθοδικής και σαδιστικής λεηλασίας και αποδόμησης. Με το πρόσχημα του χρέους το κράτος εκχώρησε τις πολιτικές του λειτουργίες και την εθνική περιουσία στην υπερεθνική ευρωατλαντική μαφία.

Οι πρωταρχικοί λόγοι που έθεσαν σε κίνηση την διαδικασία εθνικής εκποίησης είναι ενδογενείς: το ποιόν του πολιτικού συστήματος (πρόσωπα και θεσμοί).
Νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες, από την μια,... θολός οικουμενισμός και εθνομηδενιστικές δεοντολογίες, από την άλλη...
Tο τελευταίο διάστημα η Ελλάδα, μέσα σ' ένα ιδιαίτερα ρευστό και εκρηκτικό διεθνές γεωπολιτικό περιβάλλον, εμπλέκεται σε συμμαχίες αμφιβόλου ποιότητας και σταθερότητας.
Ως γεωστρατηγικός παίκτης στην σημαντική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, η χώρα μας πρέπει να γνωρίζει ότι ακόμα και ισχυροί σύμμαχοι είναι άχρηστοι, εφ' όσον η αξία μιας συμμαχίας καθορίζεται από το δικό σου ειδικό βάρος στην διεθνή και μεσανατολική πολιτική. Αλλιώς πρόκειται για την “αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων”, όπως είπε πολύ καυστικά το καλοκαίρι ο Ιταλός Γερουσιαστής Αλμπέρτο Μπανιάϊ μιλώντας για την υποκριτική στάση των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελλάδα.
Η στρατηγική σημασία της Ελλάδας σ' αυτή την γεωπολιτική συγκυρία δεν εξαντλείται στο να γίνει το προγεφύρωμα της ευρωατλαντικής Δύσης και των ΝΑΤΟ-σιωνιστικών παιχνιδιών εις βάρος τής ανερχόμενης Ευρασίας.
Στην πραγματικότητα, εκείνο που ανησυχεί τις ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν έχει να κάνει με τα ελληνικά (και κυπριακά) εθνικά συμφέροντα, ούτε με τα πετρελαϊκά κοιτάσματα του Αιγαίου, αλλά με την περικύκλωση της Ρωσσίας και Κίνας συν το γεγονός ότι ένα ισχυρό Ιράν υποβαθμίζει την ηγεμονική δράση του Ισραήλ στην περιοχή.
Σήμερα που κορυφώνεται το γεωπολιτικό και ενεργειακό Μεγάλο Παιχνίδι, σε μια αποχή που η Ελλάδα έχει βγει στο σφυρί για να πουληθεί με το κομμάτι προς όφελος των δανειστών, η νομενκλατούρα που νέμεται, υπνωτίζει και ξεζουμίζει την χώρα, μόνη φροντίδα έχει να την παραδίδει κάθε ημέρα και πιο ανίσχυρη και απογυμνωμένη στον Μολώχ της Νέας Τάξης. Με την ίδια ευσυνειδησία που τα κρόνια ιερατεία των αρχαϊκών χρόνων έστελναν τα πεσκέσια από φρέσκια νεανική σάρκα στον Μινώταυρο της τότε μαγικής τάξης πραγμάτων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: