ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝ ΑΜΥΝΗ;;;;;;;

 Γράφει ο  Sotiris Kazakis

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτης 1821
Μεγάλωσα, γέρασα και ακούω όλο τα ίδια και τα ίδια, με τους Τούρκους. Τους φοβόμαστε μάλλον. Πάντοτε απέναντί τους βρισκόμαστε εν αμύνη κι όταν μας απειλούν η μας παραβιάζουν προσπαθούμε να αλλάξουμε κουβέντα, γιατί πάντοτε, όπως βολευόμαστε να πιστεύουμε, «μαγκιά πουλάνε για εσωτερική κατανάλωση».
Η στάση μας με ενοχλεί και με προσβάλει. Το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής μας (ως προς όλους γενικώς τους γείτονες) «δεν διεκδικούμε τίποτε – δεν παραχωρούμε τίπο...τε» με κάνει έξω φρενών. Εγώ λέω κάτι άλλο: «δεν παραιτούμεθα από τίποτε – δεν παραχωρούμε τίποτε».
Πώς να ξεχάσω την Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο, τον Πόντο, τα Μικρασιατικά Παράλια, την Πόλη? Εν τάξει είμαι ρεαλιστής και δεν φαντασιώνομαι τέτοιους καιρούς γιουρούσια στα άστρα αλλά όχι και να παραιτούμαι από τα όνειρά μου!
Παράλληλα πως περιφρουρώ την τωρινή επικράτειά μου? Πως αφήνω να την προσβάλλουν? Την έχω χαλυβδώσει αμυντικά? Είμαι έτοιμος να απαντήσω σκληρά σε κάθε παραβίαση?
Ποια είναι η δύναμη αποτροπής που διαθέτουμε? Είμαστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσουμε?

Εάν αυτό έχει σημασία, προσωπικά δεν φοβάμαι κανέναν. Ποτέ δεν ήμασταν πολλοί και αντιμετωπίσαμε θηρία εν παντί καιρώ. Αποτελεσματικά, γιατί είχαμε ψυχική δύναμη και υπερασπιζόμασταν με δόντια και νύχια το σπίτι μας και τον πολιτισμό μας. Με ανάλογους ηγέτες. Όχι με τσογλάνια σαν τον Καμένο. Που πουλάνε τζάμπα μαγκιά στην πλάτη μας. Σε νίκες δεν μας οδήγησαν οι Καραγκιόζηδες αλλά οι Νικηταράδες και οι Κολοκοτρωναίοι.
Μάγκες εσείς εκεί πάνω στο γκουβέρνο, λιγότερα λόγια και περισσότερη αξιοπρέπεια. Εθνική εννοώ – απ’ την άλλη δεν έχετε έτσι κι αλλιώς! Μας έχετε ποδοπατήσει, μας έχετε εξαπατήσει, μας έχετε εξαθλιώσει, μη μας στερείτε και την εθνική υπερηφάνεια, μη θίγετε το φιλότιμό μας, γιατί δεν θέλει πολύ να έλθει τούμπα ο κόσμος!
Γιατί πάντα γυρνάει ο τροχός και γαμάει κι ο φτωχός!
Αυτό ιδίως να το προσέξουν και οι Τούρκοι! https://www.facebook.com/sotiris.kazakis?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια: