ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΔΑ


Γράφει ο Παλαιός...[Το κείμενο είναι από σχόλιο στο ιστολόγιο του εργοδοτη-δινω λίνκ στο τέλος-.....η οικοδέσποινα του παρόντος χώρου υιοθετεί και προσυπογράφει]
 
...Εάν σηκωθείτε και φύγετε όλοι, είναι περιττό πλέον να μιλάμε για Ελλάδα – Ελλάδα πάπαλα !! Ελλάδα με ποιούς θα υπάρξει ;; με τους αποβλακωμένους ηλίθιους και τα μουσλίμια ;;
Ποιός ο λόγος τότε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε κατεβατά ;;
Ποιός ο λόγος να προσβλέπουμε σε αφύπνιση και δημιουργία μιας νέας Ελλάδας ;;
Εάν πρόκειται να καταλήξουμε ομογενοποιημένη πολυπολιτισμική αλοιφή στην φάρμα των επικυρίαρχων δεν βλέπω τον λόγο γιατί να πασχίζουμε για οτιδήποτε καθόσον όσο εύρος συναισθηματικού κόσμου και να έχουν τα ζώα, μην έχοντας λογική και συνείδηση, δεν πρόκειται να υπερβούν την κατάσταση του ζώου.
Οπότε όσο και να τους συμπονάμε … θα πρέπει να τους αφήσουμε στην μοίρα που επέλεξαν ή άφησαν να διαλέξουν άλλοι γι’ αυτούς.
Ναι το Δημογραφικό είναι μεγάλο πρόβλημα – όχι όμως του παρόντος, καθώς προέχει πριν απ’ όλα το να υπάρχει Ελλάδα …. έστω και με 2 εκατομμύρια κατοίκους (Έλληνες βεβαίως και όχι λάθρο), αλλιώς ποιός ο λόγος αφού συν τω χρόνω θα χαθεί κάθε ψήγμα Ελληνικότητος και θα καταλήξουν όλοι ένα γκρί άχρωμο εγωκεντρικό πλήθος ;;
Εάν έχουμε Ελλάδα … τότε τα υπόλοιπα μπορούμε να τα φτιάξουμε.
Θα μπορούσα να φτιάξω πραγματική Ελλάδα -Ελλάδα που θα μεγαλουργήσει- έστω και μόνο με 2 εκατομμύρια και με την μισή ή και λιγότερη έκταση.
Το θέμα είναι να γίνει αυτό το κομμάτι Γης ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ … και αφού αφυπνίσουμε αυτούς που πρέπει να ριχτούμε με τα μούτρα στην δουλειά -και καθώς υπάρχουν οι γνώσεις και τα σχέδια- σε λίγα χρόνια η Ελλάδα μπορεί να βγεί μπροστά …. και σε τρείς γενιές να είναι κυρίαρχη του Ηλιακού Συστήματος.
Κάποιοι ίσως αρχίσουν τις ειρωνείες … κατανοητό, καθώς μέχρις εκεί φτάνει το μυαλό τους.
Εντάξει … πολλοί απ’ αυτούς που έχουν φύγει έξω … ότι και να γίνει δεν θα γυρίσουν, όμως θα το σκεφτούν πολύ καθώς θα υπάρξει οριστική διαγραφή εάν το επιλέξουν. Επίσης και πολλοί άλλοι που βρίσκονται εδώ αυτήν την στιγμή θα επιλέξουν να φύγουν έξω …. επειδή δεν θα θελήσουν να επωμιστούν ευθύνες και υποχρεώσεις, καθώς το μόνο που ξέρουν και έχουν μάθει είναι η ανευθυνότητα, η λούφα και το σούφρωμα.
Βέβαια και ένα άλλο ποσοστό θα εγκαταλείψει την χώρα … καθώς θα υπάρξουν περιορισμοί και ξεκαθάρισμα.
Η εκτίμησή μου είναι ότι εάν προχωρήσουν σ’ αυτήν την κατεύθυνση τα πράγματα … μέσα σ’ ένα χρόνο ο πληθυσμός θα μειωθεί στα 8.5 εκατομμύρια.
Κανένα πρόβλημα, καθώς αυτοί θα είναι που θα κατανοήσουν το που θα πάει το πράγμα, και ότι έχει μπει οριστικά τέλος σε ότι έμαθαν και ήξεραν μέχρι τότε.
Από την στιγμή εκείνη … κάθε πολίτης θα είναι ΟΠΛΙΤΗΣ, από την ηλικία των 15 ετών μέχρι τελευτής, καθώς μόνο έτσι θα μπορεί να έχει τα πάντα από το κράτος και πάνω απ’ όλα Ελευθερία και Μέλλον γι’ αυτόν και τα παιδιά του. Τότε πλέον δεν θα λέγεται μόνο τυπικά Έλλην αλλά ουσιαστικά και θα νιώθει έτσι.
Η παιδεία νοητόν είναι ότι θα εστιάζεται στην ανάπτυξη σκέπτεσθαι, και θα είναι πλήρως Ελληνοκεντρική και πανεπιστημονική, η δε εκπαίδευση θα έπεται και δεν θα προηγείται της παιδείας … εννοείται βεβαίως ότι όλα τα υπάρχοντα αναχρονιστικά και τουβλοποιητικά συστήματα θα πάνε περίπατο, καθώς το ζητούμενο θα είναι σκεπτόμενοι πολίτες και όχι παραγωγή ηλιθίων.
Η όλη ΔΟΜΗ και κατεύθυνση θα είναι …. απόλυτα και αδέσμευτα εθνοκεντρική με στόχο την πλήρη αυτάρκεια στα πάντα, μηδενός τομέως εξαιρουμένου.
Το κράτος θα παρέχει τα πάντα … αλλά επίσης θα ελέγχει και τα πάντα, επιτρέποντας απόλυτη ελευθερία δημιουργικότητας, εξαιρέσει μόνο των κρισίμων δομών κλπ.
Όλα θα στηθούν εκ νέου … σε απόλυτα καινούριες βάσεις, και τα ήδη υπάρχοντα θα πάνε στον σκουπιδοντενεκέ.
Θα μπορούσα να περιγράψω όλα αυτά σ’ ένα μεγάλο κατεβατό … αλλά είναι άνευ νοήματος αυτήν την στιγμή.
Υπολογίσιμη δύναμη θα μπορούμε να είμαστε έστω και με 5 εκατομμύρια, εάν έχουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι ΤΟΥΒΛΑ και ηλιθίους όπως σήμερα. Σε 50 χρόνια όμως εάν πάμε σ’ αυτό που λέω θα έχουμε στα σίγουρα τον πληθυσμό και το δυναμικό που χρειάζεται η χώρα.
Μετάγγιση πληθυσμού … ισούται με ταφόπλακα κάθε έννοιας Αναγεννήσεως.
Το ίδιο και χειρότερο είναι και η αύξηση εδαφών -όπως ευαγγελίζονται πολλοί- πράγμα το οποίο στα σίγουρα θα επιφέρει αλλοίωση συνείδησης, όσοι περιορισμοί και έλεγχοι και αν επιβληθούν, έστω και αν οι πληθυσμοί που θα ενσωματωθούν είναι Ελληνογενείς.
Με τίποτε δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, πριν η Ελλάς και η νέα δομή εδραιωθούν πλήρως.
Θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να επιχειρηθεί ούτε σε 30 χρόνια από την εγκαθίδρυση της νέα δομής, αλλιώς κινδυνεύει με κατάρρευση όλο το οικοδόμημα.
Κατανοώ πλήρως τον καθέναν, που στερούμενος κάθε δυνατότητα εδώ και απηυδισμένος από τον υπάρχοντα βόθρο θέλει να ξεφύγει αποζητώντας καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες και ποιότητα ζωής.
Όμως εάν όλοι εγκαταλείψουν τον αγώνα, τότε όσο καλές συνθήκες και να βρούν ή να δημιουργήσουν στο άμεσο μέλλον, μακροπρόθεσμα θα χάσουν, αν όχι αυτοί οι ίδιοι σίγουρα τα παιδιά τους, καθώς η μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητος είναι μόνο η αναγέννηση της Ελλάδος … εάν η Ελλάδα χαθεί τότε χάνεται και κάθε ελπίδα.
Όσοι φεύγουν έξω, έστω και αν οι ίδιοι καταφέρουν να παραμείνουν Έλληνες, δεν ισχύει το ίδιο για τα παιδιά τους … αυτά είναι πλέον χαμένη υπόθεση, καθώς ούτε ένα στα 100 δεν πρόκειται να έχει την Ελλάδα στην καρδιά του.
Οπότε όσο δύσκολα και αν φαντάζουν τα πράγματα, εάν θέλουμε Μέλλον και Ελλάδα, σας καλώ όλους να παραμείνετε, και όσοι έφυγαν να επιστρέψουν, και να προσπαθήσουμε όλοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να στήσουμε μια νέα ΕΛΛΑΔΑ … την Ελλάδα που ονειρευόμαστε !!!
https://ergdhmerg.wordpress.com/2016/06/22/%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%85%ce%b8%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1/#comment-13568

Δεν υπάρχουν σχόλια: