ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ....ΟΞΥΜΩΡΑ!!


Γράφει η art ant      ΣΗΜΕΙΑ & ΤΕΡΑΤΑ ...ΟΞΥΜΩΡΑ!!! Αλήθεια, το παρατηρήσατε κι εσείς, πως η ``Δημοκρατία`` τους, που... ``δεν έχει αδιέξοδα`` έχει πνίξει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον τόπο, που αυτή γεννήθηκε?
Πώς γίνεται τα τόοοσο πολιτισμένα Δημοκρατικά & φιλελεύθερα κράτη της γηραιάς Ευρώπης να φοβούνται τόσο τα Εθνικά κόμματα, όπου γης, να αγκαλιάζουν, όμως, την πλέον φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας & να φλερτάρουν διαρκώς με τον Σουλτάνο της γείτονος, που το παίζει ``Δημοκράτης`` φιμώνοντας ...& την ελεύθερη ενημέρωση?!!
Πώς γίνεται να διατυμπανίζουν ανά την υφήλιο την δήθεν αγάπη τους για την Ελλάδα, που βοηθήσαν, με το ...αζημίωτο, να βυθιστεί στα χρέη, ενώ την ίδια στιγμή της θέτουν νέους όρους εξαθλίωσης & εξόντωσης οικονομικής & βιολογικής?!!
Πώς γίνεται σε μια τέτοια εξουθενωμένη & παροπλισμένη, παντοιοτρόπως, χώρα να επιβάλουν την περαιτέρω εξουθένωσή της με τις ορδές των Αφρο-Ασιατών, που ξεφορτώνει σωρηδόν ο Μέγας Βεζίρης στις ακτές της?!!
Πώς γίνεται αυτοί με τις τόσες ευαισθησίες για τα Ανθρώπινα δικαιώματα, που σπεύδουν σε όποιο άκρο του πλανήτη για να τα υπερασπιστούν εκτελώντας τους φυσικούς ηγέτες τους, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι εκείνους, που τα καταπατούν σφάζοντας & βιάζοντας αμάχους ή μαχόμενοι τους κρατικούς στρατούς, γιατί, απλώς, τους ...γυάλισε ο πλούτος της περιοχής?!!
Πώς γίνεται να χρηματοδοτούν τις άπειρες & εξω-κινούμενες ΜΚΟ με πακτωλούς δολαρίων & ευρώ, προκειμένου να παίξουν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου & του Πολιορκητικού Κριού στα κατά τόπους ...Κυρίαρχα Κράτη?!!
Πώς γίνεται οι ίδιοι, που γκρεμίζουν Ιστορικές πόλεις με πανάρχαια μνημεία να αυτοπροβάλλονται ως οι μοναδικοί προστάτες & σωτήρες των πληγέντων περιοχών, για να ...χαράξουν στο σώμα της γης τα ...Γεωπολιτικά τους παίγνια?!!
Πώς γίνεται αυτοί, που παριστάνουν τους τιμητές των Αρχαίων Πολιτισμών με την ένταξή τους υπό την Αιγίδα Οργανισμών σαν τον ΟΗΕ & την Unicef, να επιτρέπουν την ολική καταστροφή & εξάλειψή τους από προσώπου γης, αφού έχουν κατασχέσει, βεβαίως, τα πλέον πολύτιμα ευρήματα προς ...εμπλουτισμό των Μουσείων τους ή των
πάσης φύσεως ...μεταπρατών τύπου Christy`s κλπ?!!
Πώς γίνεται αυτοί οι Humanists της υφηλίου, οι ανεξίθρησκοι, οι κοσμικοί, να προωθούν την εξάπλωση των φανατικών μίας μόνον θρησκείας εις βάρος μίας μόνον άλλης, της οποίας, μάλιστα, αυτοί θεωρούνται εκπρόσωποι & τιμητές?!!
Πώς γίνεται αυτοί, που έκαναν το παν για να προσηλυτίσουν όλο & περισσότερους λαούς στο δικό τους Δόγμα, τώρα, να επιβάλλουν σ` αυτούς τους λαούς την αποδοχή, ότι το Δόγμα των φανατικών αλλόθρησκων πρέπει να γίνει πιο σεβαστό & κυρίαρχο στον δικό
τους τόπο & όλα τα ήθη να μεταλλαχτούν από την μια στιγμή στην άλλη?!!
Πώς γίνεται σε ένα κυρίαρχο Κράτος, όπου, καλώς ή κακώς, μετά από τα διατεταγμένα δικά τους ``ες γην φέρειν`` & τα πολλαπλά αιματοκυλίσματα, έχει καθιερωθεί ΕΝΑ & ενιαίο Δόγμα σε όλη την επικράτειά του, τώρα να ...αποφασίζουν & να διατάσσουν την πλήρη ανατροπή αυτής της ισορροπίας & μάλιστα, με βίαιο & μαζικό τρόπο?!!
Πώς γίνεται εδώ, που οι ...ιθαγενείς οικογένειες εξαναγκάζονται να ξεσπιτώνονται βίαια, προς χάριν των τοκογλυφικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, τα οποία ανακεφαλοποιήθηκαν επανειλημμένα, στις πλάτες των ...πολιτών, να προσφέρονται αφειδώς χρήματα, για την εγκατάσταση των κατατρεγμένων προσφύγων & παράτυπων μεταναστών του κόσμου όλου?!!
Πώς γίνεται η Ελλάδα μας να πρέπει να πάψει να ονομάζεται ...Πατρίδα & να γίνει ένα απέραντο ``Hot Spot`` ταλαίπωρων Ψυχών, που άγονται & φέρονται, ως μάζα προς ανάλωση στα σκλαβοπάζαρα της Πολιτισμένης Βορείου Ευρώπης, της καθ` όλα ``Δημοκρατικής``
όπου, όμως, ανυψώνονται νέοι διαχωριστικοί τοίχοι, 27 χρόνια μετά από το πανηγυρικό γκρέμισμα του τοίχου της ντροπής στο Βερολίνο της Ισχυράς & πάλι, Ευρω-κράτειρας Γερμανίας, που ζυγίζει τους λαούς & τα Έθνη, ανάλογα με τα δικά της ...τέως(?) Ναζιστικά
μέτρα & σταθμά?!!
Πώς γίνεται, πάντα, να βρίσκονται οι καλοθελητάδες πολιτικοί μας αντιπρόσωποι, οι εντός της Ελληνικής Βουλής ...βολεμένοι, να φέρονται ως ``Βασιλικότεροι του Βασιλέως`` & να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να ικανοποιήσουν το ...ΘΗΡΙΟ, που κατατρώγει τα σωθικά του λαού μας στάλα-στάλα, ενώ παριστάνουν τους πλέον... ``αντιδραστικούς & ανυπότακτους`` στην ...Their master's voice?!!
Πώς γίνεται όλα τα ξεπουπουλιασμένα απο-Κόμματα, που ο λαός πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, να ξεπηδούν από τα αζήτητα & να κάνουν τον ...καμπόσο, φλομώνοντάς μας στα άπειρα ΨΕΜΑΤΑ, τα τόσο ξεδιάντροπα σερβιριζόμενα από τα παλαιόθεν διαπλεκόμενα ΜΜΕ, εκείνα που χρωστούν μεν τα ...άντερά τους στο κράτος, τσεπώνουν δε το αντίτιμο των δημοσίων έργων, που αναλαμβάνουν, συνήθως, στην ...τούρλα του Σαββάτου με πάσαν ...αδιαφάνεια?!!
Πώς γίνεται όλοι οι ηγέτες των απο-κομμάτων των νυν & τέως κυβερνησάντων να συναντώνται κάθε λίγο & λιγάκι, υπό τον αμέμπτου ήθους Πόντιο Πιλάτο, Προεδρεύοντα της... ``Προεδρευομένης μας Δημοκρατίας`` (τρομάρα τους & ...ΜΑΣ), για να μας διαβεβαιώνουν πως ...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΙΑ?!!
Πώς γίνεται ο εκάστοτε & καθ` όλα σεβαστός (από τους Εταίρους μας & Τραπεζίτες) Διοικητής της ΤτΕ να κάνει κάθε τόσο διαγνώσεις, διαπιστώσεις & ...διαβεβαιώσεις πως ...οσονούπω εξερχόμαστε του ...ΤΟΥΝΕΛ?!! Δεν σας θυμίζει τον γιατρό, που παραπέμπει στην ...νεκροψία, προκειμένου να ονοματίσει τα αίτια του θανάτου του ασθενούς?!!
Πώς γίνεται ένας λαός, που ψωμολυσσά, να χαρίζει στο ...λιμάρικο & άσπλαχνο κράτος & τα τελευταία ψίχουλα από τις οικονομίες των γονέων & παππούδων, που ως... ``των φρονίμων παιδιά εφρόντιζαν, πριν πεινάσουν``?!!
Πώς γίνεται, μέσα σ` αυτή την Εθνική θλίψη &... ``πείνα & των ...γονέων`` να σπεύδουν κάποιοι να θρέψουν τα ...ορφανά του πλανήτη & να το παίξουν ``αλληλέγγυοι στον ...πόνο του ΑΛΛΟΥ`` αρκεί αυτός ο άλλος να είναι ...αλλόφυλος & παρείσακτος?!!
Πώς γίνεται οι μόνιμοι διαχειριστές των χρημάτων, που ρέουν από τους ...Διεθνείς Οργανισμούς για τους πρόσφυγες, να είναι μέλη των Σορο-κίνητων ΜΚΟ?!!
Πώς γίνεται όλοι αυτοί να τυγχάνουν ...φούλ ``ανθρωπιστές`` για τους άλλους, αλλά απ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ για τους συντοπίτες, συν-Έλληνες?!!
Πώς γίνεται να κόπτονται για το ...γκρέμισμα των Συνόρων, πράγμα που ταυτίζεται με τα συμφέροντα των ...Πολυεθνικών Εταιριών πάσης φύσεως?!! Κανείς απ` αυτούς δεν έχει υπ` όψιν του την ρήση του Μάρξ, πως ...η μετακίνησις πληθυσμών είναι έργο του Κεφαλαίου & του κατεστημένου?!!
Πώς γίνεται η ΕΕ/EU, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ κλπ να κάνουν, στην ουσία, τα ...στραβά μάτια για τους τοίχους που υψώνονται & τους ...τάφρους (τύπου Μεσαιωνικών πύργων), που σκάπτονται γύρω από τα περισσότερα κράτη, ενώ προωθούν την ...στοίβαξη πληθυσμών εντός της χειμαζομένης Πατρίδος μας?!!

Πώς γίνεται να τα παρακολουθούμε όλα ετούτα τα ...ΟΞΥΜΩΡΑ με τέτοια ψυχραιμία & στωικότητα, ενώ καταλαβαίνουμε πως διογκώνονται σαν την ...χιονοστιβάδα, που θα κυλήσει να μας πλακώσει?!!
Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμη Πολίτες αυτής της Χώρας, που παρακολουθούν όποια σαβούρα σερβίρεται από τα τηλεοπτικά κανάλια, που δημοσιογράφοι & παρουσιαστές χρυσοπληρώνονται, για να μας ...δουλεύουν με τα ΨΕΜΑΤΑ, που οι ίδιοι παραδέχτηκαν?!!
Πώς γίνεται να πιστεύουν αυτά τα μίσθαρνα όργανα, που τελούντα υπό διατεταγμένη υπηρεσία, στοχεύουν στα Ανθρώπινα συναισθήματά μας, προκειμένου να μας συγκινήσουν & να θρέψουν ενοχικά σύνδρομα υπέρ των μετακινούμενων πληθυσμών, που οι Παγκόσμιοι εξουσιαστές άγουν & φέρουν, κατά πώς τους συμφέρει, προβάλλοντας επιλεκτικές εικόνες & στιγμιότυπα από το Αιγαίο χθές & από τα διάφορα καλοστημένα Hot Spots σήμερα?!!

Με ΨΕΜΑΤΑ μας επηρεάζουν, με ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ μας τρομοκρατούν, με ΕΝΟΧΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ μας πιέζουν & μας εκ-βιάζουν ψυχολογικά, με απώτερο σκοπό να προωθήσουν τα σχέδια αυτών, που τους πληρώνουν, ...εντός, εκτός & επί τ`αυτά!

Όλα τα ...ΟΞΥΜΩΡΑ μας πολιορκούν, θολώνουν την οπτική & ...στρεβλώνουν την κρίση μας!
Το ...New Speak, από το ``1984`` του G. Orwell, είναι ...ΕΔΩ!!!
Το... ``ΣΟΚ & ΔΕΟΣ`` σε πλήρη εφαρμογή!!!

- Τελευταία είδησις...
``Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος αναγορεύεται επίτιμος ...Διδάκτωρ της ...Πολιτικής ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, από Πανεπιστήμιο της Σμύρνης``?!!
Αχαχαχα, όλοι οι αποτυχημένοι πολιτικοί του Κόσμου ``διδάσκουν`` επίδοξους ηγέτες(?) σε διεθνούς φήμης ...Πανεπιστήμια, όπως το Χάρβαρντ & άλλα... (βλέπε Κλίντον, Σημίτη, ΓΑΠ & ...δεν συμμαζεύεται)!!!

art ant

Δεν υπάρχουν σχόλια: