ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑ...ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ[,,,ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-400 ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΙΝΔΙΑ..]

[Πυραύλους S-400 αγοράζει η Ινδία από τη Ρωσία]
Σύμφωνα με την κυρίαρχη άποψη στην Ελλάδα τις δεκαετίες του 1990 και 2000, στον μεταψυχροπολεμικό κόσμο, ισχύουν, μεταξύ άλλων, τα εξής, κάτι που σημαίνει ότι αγορά ή κατασκευή τέτοιων φονικών όπλων προορίζονται για εξωγήινους:
• Έχουμε παγκοσμιοποίηση οπότε η κυριαρχία δεν έχει μεγάλη σημασία ή και μηδενική.
• Η Ευρώπη ενώνεται, επομένως όλα εκεί θα είναι αλτρουιστικά, και κατά συνέπεια όσοι έλεγαν πως η άσκοπη, άκαιρη και απροετοίμαστη ένταξη μέσα στον αθέσπιστο χώρο της ΟΝΕ είναι καταστροφή μάλλον υπερβολές έλεγαν ή και χειρότερα
• Το διεθνές δίκαιο θα υπερισχύσει γραμμικά εάν όχι και θα εξελιχθεί σε μια υπερεθνική εξουσία που θα τιμωρεί όσους άτακτους δεν εφαρμόζουν μια συγκεκριμένη ιδεολογική άποψη στο εσωτερικό τους (το ποια είναι αυτή η ιδεολογική άποψη είναι ζήτημα άλλης τάξης που δεν απασχολεί τους νεοέλληνες καθότι είναι για αυτούς ασήμαντο)
• Η αλληλεξάρτηση, τα ΜΚΟ, οι οικονομικές συναλλαγές, τα χαμόγελα, οι κουμπαριές, τα ζεϊμπέκικα θα είναι πλέον τα κυρίαρχα φαινόμενα του κόσμου για πάντα.
• Ο πόλεμος, βέβαια, είχε τελειώσει για τους Έλληνες διανοούμενους και τα πολιτικά παρακολουθήματά τους … Όποιος δε μιλά για αυτό το φαινόμενο είναι περίπου εξωγήινος καθότι πάνω στα νέα ανθόσπαρτα μεταψυχροπολεμικά πεδία της Ελληνικής φαντασιοπληξίας οι καθωσπρέπει άνθρωποι δεν μιλάνε για πολέμους και τέτοια φρικτά φαινόμενα που θα διαχειρίζονται πλέον περίπου αλτρουιστικά οι μεγαλόψυχες μεγάλες δυνάμεις μέχρι και αυτές παύσουν να υπάρξουν ως εκ θαύματος ή κάποιου μαγικού ραβδιού που κατείχαν κάποιοι εκεί στο τετράγωνο Κολωνάκι, Πρεσβείες, Εξάρχεια, Σύνταγμα.
• Η Κύπρος έπρεπε να δεχθεί το σχέδιο Αναν (και τώρα κάτι αντίστοιχο ακόμη πιο βαθύ) καθότι θα αποτελούσε πρωτοπορία στα νέα μεταεθνικά πεδία της νεοελληνικής φαντασίας, μας είπε κάποιος μεγαλόσχημος με μεγάλο φιλοσοφικό ράμφος [τα ίδια πεδία ισχύουν για το νεοελληνικό κράτος εξ ου και έπαυσε να είναι κυρίαρχο καθότι αυτό επιτάσσει η κυρίαρχη μεταμοντέρνα ιδεολογία περί μετά εθνικής εποχής]
• Η έννοια έθνος δεν υπάρχει ούτε και νεοέλληνες που διαθέτουν κάποια εθνική υπόσταση. Καθότι αυτά τα πλάσματα, οι νεοέλληνες, άτυχοι απόγονοι κάποιοων εξεγερθέντων όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Αδρούτσος, ο Αθανάσιος Διάκος και η … «ερωτιάρα» Μπουμπουλίνα είναι όντα χωρίς εθνική υπόσταση και χωρίς πολιτισμό, πολιτικές παραδόσεις και ιστορία. Ελληνική επανάσταση μάλλον δεν υπήρχε παρά μόνο άτακτοι ταραξίες κατά της μεγάλης και μεγαλόψυχης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επανάσταση ήταν η εξέγερση του λαού των δουλοπαροίκων στο Παρίσι που έφερε δικαιώματα, ηθικές και ιδεολογικά εμπνευσμένη έμμεση αντιπροσώπευση. Οι εθνοκαθάρσεις, οι γενοκτονίες, οι πόλεμοι και όλα ακολούθησαν ήταν παροδικά ατυχήματα μας μεγάλης αφετηρίας προς τον κόσμο των πολιτικά αδιάφορων δικαιωμάτων ενός εξισωμένου και εξομοιωμένου πλανήτη από τον οποίο οι καθωσπρέπει υλιστικές ιδεολογίες θα εξόριζαν το ταραχοποιό ανθρώπινο πνεύμα.
Για εξωγήινους των οποίων η επίθεση κατά της Γης επίκειται, είναι λοιπόν οι πύραυλοι, οι δε μάχες σε άπειρα σημεία του πλανήτη και στο τετράγωνο της γειτονιάς μας Συρία, Ιράκ, Ιράν, Τουρκία είναι σκηνοθετημένες μάχες ή ίσως και διάδοση ψευδών ειδήσεων από φαντασιόπληκτους οι οποίοι δεν συμφωνούν πως η Γη είναι ανθρωπολογικά και πολιτικά εξομοιωμένη και εξισωμένη.
Και η Οδύσσεια συνεχίζεται με τους σύγχρονους νεοέλληνες Οδυσσείς οι οποίοι είναι προσανατολισμένοι όχι προς την Ιθάκη-πατρίδα αλλά προς το μεγάλο και απόκρημνο βουνό των φαντασιώσεών τους και των ψευδαισθήσεών τους.
Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΊΑ
Πυραύλους S-400 αγοράζει η Ινδία από τη Ρωσία
DECEMBER 19, 2015
Ενόψει της επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού Μόντι στη Μόσχα, η ινδική κυβέρνηση ενέκρινε δαπάνη 4,8 δισ. δολαρίων για την προμήθεια πέντε συστοιχιών ρωσικών πυραύλων S-400.
Η προμήθεια αυτή έχει στόχο να καλύψει το κενό δυνατοτήτων της Ινδικής αεροπορίας. «Η απόκτηση των S-400 θα αλλάξει τις αντιαεροπορικές μας δυνατότητες και θα μας προσδώσει την ικανότητα αντιμετώπισης στόχων σε μεγάλη απόσταση σε λογική τιμή», αναφέρει το ινδικό υπουργείο Άμυνας.
Το τελικό κόστος της απόκτησης των πυραύλων θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Θεωρείται πιθανό να υπάρξει σχετική ανακοίνωση κατά την επίσκεψη Μόντι στη ρωσική πρωτεύουσα.
Πέραν των S-400 η κυβέρνηση ενέκρινε την απόκτηση πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών Pinaka για τον εξοπλισμό έξι συνταγμάτων πυροβολικού του Ινδικού στρατού, αλλά και 24 αντιαεροπορικών συστημάτων μέσου βεληνεκούς Pechora και συστημάτων για τα άρματα Τ-72 και Τ-90.
Ο Ινδικός στρατός θέλει να αποκτήσει 10 συντάγματα Pinaka μέχρι το 2017. Η έγκριση για τα πρώτα τέσσερα έχει ήδη δοθεί, με προηγούμενη απόφαση και με τη νέα απόφαση του υπουργείου ολοκληρώνεται η απαίτηση απόκτησής τους.
Επίσης ενεκρίθη η ναυπήγηση πέντε πλοίων υποστήριξης στα ναυπηγεία Hindustan Shipyards Limited, αλλά και η προμήθεια 571 ελαφρά θωρακισμένων οχημάτων.
Πηγή ειδησεογραφίας http://mignatiou.com/…/piravlous-s-400-agorazi-i-india-ap…/… και http://www.defense-aerospace.com/…/india-approves-acquisiti…
Φωτογραφία του Panayiotis Ifestos.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: