ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

[Tό κείμενο είναι τού Νίκου Παναγοδημητρόπουλου
http://www.arkadian.gr/]ΚΡΥΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες

Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν...

Για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.

Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο.

Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία.

Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε...Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε... η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδωθεί. Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη.Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.

Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους "ερευνητικούς" κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως "Γέρος του Βουνού", να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων.

Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους...***** ***** ***** ***** *****Το 2011 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις... η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν.Το Παιχνίδι βρίσκεται πίσω από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα... αυτά κατέχουν από τον Λόφο του Λυκαβηττού, μέχρι το Ηραίο της Περαχώρας στο Λουτράκι και μερικά πιο "ειδικά" μέρη του Μαγνητικού Ομφαλού του Πλανήτη Γη, που είναι η πανέμορφη χώρα μας. Σκοπός των ξένων «φίλων» μας είναι να βάλουν στο χέρι κάποια συγκεκριμένα μέρη, κυρίως αρχαιολογικούς χώρους οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό, έτσι ώστε μετά την 1η Ιουλίου όταν θα ανοίξουν τα λεγόμενα κλειστά επαγγέλματα, θα καταστήσουν δικά τους προτεκτοράτα. Ένα από τα επαγγέλματα που θα «ανοίξουν» θα είναι και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας, κάτι που σημαίνει ότι ένας αλλοδαπός «επιχειρηματίας» θα μπορεί να ιδρύει μια εταιρεία φύλαξης στην Ελλάδα, και να της αναθέτει τη φύλαξη της περιουσίας του που βρίσκεται στην … Ελλάδα.Με λίγα λόγια θα έχουμε αναβίωση των ξένων φεουδαρχών στην Ελληνική Περιφέρεια… Αλλοδαποί θα κατέχουν την Ελληνική Γη, θα φυλάσσονται από αλλοδαπούς ιδιωτικούς στρατούς που θα βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα και οι Έλληνες, όσοι δεν φύγουν για τις φάμπρικες του Εξωτερικού, θα γίνουν υπηρέτες των αλλοδαπών αφεντάδων.Οι προδότες που θα ανοίξουν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Επιάλτης.Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη "φαρέτρα" Της.Μιλά άψογα ξένες γλώσσες...© Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος

2 σχόλια:

botilia sto pelagos είπε...

Προφανώς ο όρος "Εφιάλτης" είναι πλέον δόκιμος του όρου "Επιάλτης", δεδομένου ότι οι λέξεις άλμα και άλτης δασύνονται. Nomen est omen και προφανώς ο Εφιάλτης της Μυθολογίας, ως αρχηγός των Γιγάντων, σχετίζεται σημειολογικώς - αλλά κυρίως θρησκειολογικώς και λειτουργικώς - με τον εκάστοτε ιστορικό Εφιάλτη.
Για να λάβει χώρα το "άλμα" καταναλώνεται το gral, που βρίσκεται μέσα στο κύπελο. (Δες και τις παραστάσεις στον σύνδεσμο).
Ας εντοπίσουμε συγκεκριμένα την χρήση πσιλοκυμπίνης (μανιτάρια) κατά την τέλεση της ανθρωποθυσίας - αιμοποσίας στα χθόνια τελετουργικά.

http://www.naxos.gr/index.php?target=topics&topic_id=59&sl=EN

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα..πολύ σωστή τοποθέτηση!!!οντως εχουμε εκάστοτε λειτουργικη αποτύπωση συμβόλων επι γεγονότων στον χωροχρόνο και μάλιστα επαναλαμβανομένων...δυστυχώς δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος,αλλά θα το προσπαθήσω..καλό ξημέρωμα..να εισαι καλά
ΦΩΤΕΙΝΗ