ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

STARGATE KAI ΚΟΛΠΟς ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ

Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option

Image

Η παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν εκτός από τους σχετικούς ιστότοπους που ασχολούνται με παρόμοια θέματα έχει δει το φως της δημοσιότητας και σε μεγάλα ειδησιογραφικά site όπως αυτό της αγγλόφωνης έκδοσης της Pravda. Τ ότι βέβαια παρόμοιες δημοσιεύσεις συναντώνται όλο και πιο συχνά δε σημαίνει πως το αντικείμενο του θέματος αποκτά περισσότερη συνάφεια με την αλήθεια, περισσότερη από ότι ίσως έχει. Τι λένε πάντως οι υποστηρικτές της θεωρίας του Κόλπου του Άντεν;

Σύμφωνα με ένα υποτιθέμενο έγγραφο του WikiLeak που έχει διαρρεύσει, αλλά που δεν έχει κανείς ακόμη, το 2000 ο ναύαρχος Maksimov διοικητής του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin ότι μια μαγνητική δίνη είχε δημιουργηθεί (Νοέμβριος 2000) ή ανακαλυφθεί στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας να την περιορίσουν(;) ή να μελετήσουν τη φύση της –η οποία δείχνει να «αψηφά» όλους τους νόμους της φυσικής- απέτυχαν.

Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως η δίνη αυτή σταδιακά μεγαλώνει και από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής, ξεκινά μια «παγκόσμια» εμπλοκή ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή  με πρόσχημα την καταπολέμηση της πειρατείας από Σομαλούς ενόπλους. Οι επιχειρήσεις αυτές Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (EE), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ) αλλά και μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από Ινδία, Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Μαλαισία υποτίθεται πως δεν έχουν ως στόχο τους Σομαλούς πειρατές αλλά την στρατιωτική παρουσία έναντι «οποιασδήποτε απειλής».

Το επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν τη θεωρεία της «μαγνητικής δίνης» είναι πως δεν δικαιολογείται μια τέτοιου εύρους και ισχύος δύναμη (συνολικά 27 χώρες έχουν σκάφη στην περιοχή) για την αντιμετώπιση μερικών Σομαλών πειρατών που επιβαίνουν σε τίποτα καλύτερο από μερικές φουσκωτές βάρκες με εξωλέμβια μηχανή ή σε κάποια καίκια. Θεωρούν πως είναι ασύμμετρα μεγάλη για το μέγεθος της απειλής για την οποία επίσημα βρίσκονται εκεί.
«Είναι η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην ιστορία. Και έχει συγκεντρωθεί γιατί; Για να κυνηγήσει μερικούς νεαρούς Σομαλούς που επιβαίνουν σε μερικά παλιά ταχύπλοα;» αναρωτείται ο συντάκτης της Pravda.

Ναυτικές δυνάμεις από 27 χώρες έχοντας συγκεντρώσει μια τρομακτική ισχύ πυρός για το κυνήγι μερικών πεινασμένων Σομαλών πειρατών, είναι ασύμμετρα αδικαιολόγητη, υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της θεωρίας της Δίνης του Κόλπου του Άντεν.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο κάποιοι υποστηρίζουν πως στις 5 Ιανουαρίου του 2010 η «μαγνητική δίνη» που δεν πρόκειται τελικά για δίνη, αλλά για μία πύλη, μια αστρική πύλη, άνοιξε προκαλώντας σειρά σεισμικών δονήσεων στον Κόλπο του Άντεν αλλά και πρωτοφανή αστάθεια στα μετεωρολογικά φαινόμενα. Το κύμα ψύχους στην Ευρώπη, -σε Βρετανία, Σουηδία, Νορβηγία έχουν καταγραφεί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών- στις ΗΠΑ, στην Κίνα, όπως και οι πλημμύρες είναι αποτελέσματα της «αστρικής» αυτής πύλης.

Η υπόθεση έχει όμως και συνέχεια. Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, ένα χρόνο σχεδόν πριν,. στις 9 Δεκεμβρίου του 2009, αποδίδεται ως ένα «πρόδρομο» φαινόμενο της δίνης του Άντεν, αν και η επίσημη εξήγηση είναι πως οφείλεται στην αντανάκλαση του ήλιου επάνω στο αέρια καύσης της αποτυχημένης ρωσικής δοκιμής ενός νέου ρωσικού διηπειρωτικού βλήματος του Bulava. Και πάλι όμως με έγγραφο που κάποιοι επικαλούνται πως η ύπαρξή του έγινε γνωστή από το WikiLeaks παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Putin από τη ρωσική  υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU αναφορά πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο υπουργός άμυνας είχαν καταφύγει σε μυστική τοποθεσία την ημέρα εμφάνισης του φαινομένου αυτού.

Image

Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο στη Νορβηγία το Δεκέμβριο του 2009 δημιούργησε αρκετές εικασίες για την προέλευσή του, αν και η «επίσημη» εξήγηση είναι πως πρόκειται για την αποτυχημένη δοκιμή του ρωσικού πυραύλου Bulava

Image

Μάλιστα ένα άλλο έγγραφο το περιεχόμενο του οποίου δεν είναι απόλυτα κατανοητό, με ημερομηνία αποστολής 9 Δεκεμβρίου του 2009 – ημέρα εμφάνισης του σπειροειδούς φαινομένου- από την αμερικανική πρεσβεία στο Όσλο προς την διοίκηση αεράμυνας βόρειας Αμερικής κάνει λόγο για ένα σχέδιο Project Aliceμ το οποίο συνδυάζει με το 2012.

09OSLO337: NORWAY: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM

ID 09OSLO337
SUBJECT NORWAY: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM
DATE 2009-12-09 14:48:00
CLASSIFICATION TOP SECRET
ORIGIN Embassy Oslo
TEXT T O P S E C R E T OSLO 000337

NODIS USNORTHCOM Maj. Gen. Thompson

NSPD 51/HSPD-20: DECL: 03/20/2019 TAG EXDIS, ROGER, DOCKLAMP

SUBJECT: SWEDEN: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM

REF: USNORTHCOM 17835

Classified By: Lt. Col. McClary for reasons: (A), (Q), (Z), and (R)

¶1. (S) RNoAF response to HAARP/CERN spiral anomaly was limited to 175 km. with testing parameters met within 3degrees of arc access.

¶2. (S) Post recommends activation of 2012 Project ALICE Bunker for POTUS/SECDEF
MCCLARY
HEADER VZCZCXYZ0008
PP RUEHWEB/QR

DE RUEHSM #0194 0791327
ZNY SSSSS ZZH
P 201327Z DEC 09
FM AMEMBASSY OSLO
TO USNORTHCOM PRIORITY ALPHA-Q

XTAGS: NASA-437-99042YCQ
ДОБАВЛЕНО 2010-12-04 16:15:16
ПЕЧАТЬ 2010-12-04 20:36:41
ГОЛОСОВАНИЕ ПУНКТЫ 23
Подсчет голосов 14
Рейтинг Оцени 8539
ПРИОРИТЕТ QQRR

© December 6, 2010 EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com

Τέλος κάποιοι υποστηρίζουν πως ο ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange έχει στην κατοχή του το κρίσιμο έγγραφο «Gulf of Aden Vortex» χωρίς να το έχει δημοσιοποιήσει ακόμη, -δεν πρόκειται για την ρωσική αναφορά του Maksimov προς τον Putin αλλά για αντίστοιχη αμερικανική αναφορά – και αυτός ήταν πρακτικά ο λόγος για την δίωξή του και το κλείσιμο του σχετικού ιστότοπου θέλοντας να προλάβουν τη διαρροή του στο διαδίκτυο.


Όποια και αν είναι η πραγματικότητα πάντως πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, μια υπόθεση που ξεφεύγει από το σχεδόν σύνηθες πια πλαίσιο των UFO, βάζοντας στην εξίσωση των επαφών με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, μια πύλη από την οποία κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί και ποιοι μπορεί να είναι οι «επισκέπτες» που μπορεί να έρθουν από εκεί. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι ακόμη μια ευφάνταστη υπόθεση ενός «κύκλου» ανθρώπων που ο στόχος δημιουργίας της είναι το ίδιο άγνωστος όσο και η «δίνη» η ίδια.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16117&Itemid=168

9 σχόλια:

Michelangelo 23 είπε...

Ώπα???!!!

Υπ΄όψιν οτι ο συνδυασμός πλανητών που συμβαίνει αυτές τις ημέρες (τριπλή σύνοδος: ανάδρομου Ερμή-Άρη-Πλούτωνα) στον Αιγόκερω -στις 4 μοίρες 42'- τετραγωνίζεται αύριο από τη Σελήνη (ήδη είμαστε σε φάση συναγερμού οι αστρολόγοι διότι από αυτήν την στιγμή συμβαίνει και δεύτερη τριπλή σύνοδος Σελήνης-Δία-Ουρανού στις τελευταίες έξι μοίρες των Ιχθύων), αστρονιμικό γεγονός που θα φέρει πολλά γεγονότα επί Γης σε ΟΛΑ τα επίπεδα και μέχρι λίγο μετά την Έκλειψη Σελήνης στις 21 Δεκεμβρίου. Ευτυχώς που η έκλειψη αυτή δεν συμβαίνει σε κανένα από τα κύρια σημεία (MC, ASC, IC, DESC) στον γεωγραφικό χώρο τής Ελλάδας.

ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, Φωτεινή μου, αυτή η Έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στο ναδίρ (IC) τού Κόλπου τού Άντεν (στο ναδίρ τού 55-ου Ανατολικού Μεσημβρινού για την ακρίβεια τού θέματος, κι επηρεάζει πολλές περιοχές δυτικότερα, άρα και τον Κόλπο τού Άντεν)

Φωτεινή είπε...

Καλησπέρα Ρίγκελ μου..καλά σοβαρολογείς;;;Επηρεάζεται το Αντεν;;ειδες,τίποτα τυχαίο..ευχαριστώ για την πληροφορία..καλο ξημέρωμα φιλάκιαα

Michelangelo 23 είπε...

Καλό ξημέρωμα και από μένα!

εργδημεργ είπε...

Ενδιαφέρον το θέμα, αλλα το φιλμάκι δεν λέει πολλα πράγματα.
Υπ' όψιν, οι (στατικες) φωτογραφίες του Google Earth μπορει να είναι και πολλων ετων παλιες.

θα είχε ενδιαφέρον, αν κάποιος είχε πρόσβαση σε real-time μετάδοση απ' τον δορυφόρο. (Για τους δορυφόρους που συνεργάζονται με τη Google, μου φαίνεται γίνεται - αν πληρώσεις.)

Υγ: Αστροπύλη; Υποτίθεται την ψάχνανε οι αμερικάνοι στο Ιράκ ...δύο φορες! Παραμύθια του Διαδικτύου, της περασμένης δεκαετίας.
Προσωπικα λέω "ναι" στην ύπαρξή της, αλλα με πολλες επιφυλάξεις. Δεν συμφωνω με τον κύριο όγκο των πληροφοριων της σχετικης παραφιλολογίας.
Υγ 2: Αυτη που ψάχνανε οι αμερικάνοι, (υποτίθεται ότι) οδηγει προς την Αφροδίτη - αλλα κανένας δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και πώς ενεργοποιείται. Μπορει κάλλιστα να είναι μεταβλητης τοποθεσίας.

εργδημεργ είπε...

Σύμπτωση; Πάντως, είναι αξιοπρόσεκτο:

Η λέξη επαλήθευσης στο προηγούμενο σχόλιο ήταν "nogizing". Όχι ...Γκίζα; Χμμμμ... Ακριβως τη Γκίζα είχα στο μυαλο μου, όταν έγραφα!

εργδημεργ είπε...

Κι αυτη η λέξη επαλήθευσης ήταν "graci". "Ευχαριστω"; "Χάρις"; Για την πάρτη μου; Απο ποιον;

Michelangelo 23 είπε...

Grace σημαίνει "λαμπρότης" για την ακρίβεια, αγαπητέ μου φίλε!
Μού συμβαίνουν κι εμένα τέτοια φοβερά όποτε σχολιάζω εδώ!

Φωτεινή είπε...

Καλησπέρα Εργοδότη...τό θέμα Υεμένη και περίχωρα θα μας απασχολησει τα μάλα στο προσεχες μέλλον..εχεις δικιο για την πύλη της Αφροδίτης και για τά υπόλοιπα..και ναί βρε χεχεε χάρις και για πάρτη σου και μην ρωτας απο ποιόν...κατά βάθος ξέρεις..

Φωτεινή είπε...

Καλησπέρα Ρίγκελ μου..αχαα ειδες βρέ για να είμαι ουράνιο ατομο τι σου συμβαίνει;;;φιλάκιααα