ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ LIVE ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ !!!
ΕΝΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 500 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!ΔΕΙΤΕ LIVE TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!
https://www.facebook.com/watch/live/?v=631918540940868&ref=watch_permalink

ΠΡΙΝ 10 λεπτά το CNN TURK κατηγορεί από πάνω την Ελλάδα, ότι πετάει "βόμβες αερίων" (έτσι αποκαλούν τα γατάκια οι Τούρκοι τα χημικά που τρώμε εμείς για πλάκα)
Υποστηρίζει ότι τα "αέρια δακρύων" χρησιμοποιούνται κατά Σύριων Προσφύγων. Μόνο που στα πλάνα οι πρόσφυγες μόνο Σύριοι δεν μοιάζουν! Κυρίως πρόκειται για Αφγανούς, Πακιστανούς και Ιρακινούς!!
Πάντως, στο άρθρο του CNN TURK αναφέρεται επί λέξει:
...
"Στην συνοριακή πύλη Edirne Pazarkule, ο δημοσιογράφος του CNN TURK Zeynep Timurlenk Pozut δήλωσε ότι οι μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν από την προστατευτική ζώνη στην συνοριακή Πύλη στο Edirne Pazarkule εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα και οι μετανάστες έφυγαν από την περιοχή ξεσπώντας σε κραυγές. Η ελληνική πλευρά δεν επιτρέπει στους μετανάστες να προχωρήσουν από την προστατευτική ζώνη και προσπαθεί να τους πείσει να πάνε πίσω (στην Τουρκία)".
cnnturk.com
-------------------------------------------------------------
 Μαρία Μπαϊραχτάρη
Ακούω διάφορους μπατριώτες από το πρωί, από παλαιοπασόκους στρατηγούς νυν κομματάρχες μέχρι βαψομαλλιάδες τζέημσμπόντ από τα λίντλ, να χαίρονται που η κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η κυβέρνηση δεν έκλεισε τα σύνορα και ούτε θα κάνει κάτι τέτοιο αν δεν λάβει σχετική οδηγία από την πρεσβεία.
Ένα τελωνείο έκλεισε και αυτό προσωρινά.
Για να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε, είμαστε ακριβώς στο τελευταίο στάδιο πριν την τουρκική επίθεση.
Η μονομερής από π...λευράς Τουρκίας ακύρωση της συμφωνίας με την ΕΕ σημαίνει στην ουσία κήρυξη πολέμου στην Ελλάδα. Και εμείς τι κάνουμε;
Στέλνουμε στον Έβρο τα ΜΑΤ!!!!
Τα ΜΑΤ δεν είναι για να φυλάνε τα σύνορα.
Τα ΜΑΤ είναι για την διατήρηση της τάξης στο εσωτερικό.
Τα σύνορα τα φυλάει ο στρατός.
Αν εξεγερθούν τα τζιχάντια που ήδη έχουν περάσει στο εσωτερικό, τότε πρέπει να τους αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ (μην μου πείτε τώρα ποια ΜΑΤ, αυτά τα παρτάλια εν παση περιπτώσει που έχουμε).
Και η γελοιότητα του πράγματος είναι, ότι όχι μόνο οι κυβερνητικοί παπαγάλοι, αλλά και οι μπατριώτες, που μιλάνε συνεχώς στα διάφορα συλλαλητήρια, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, πώς ο μεγάλος και πιο επικίνδυνος όγκος των τζιχαντιστών δεν θα περάσει από τις Καστανιές, αλλά από το ποτάμι!
Δηλαδή ακόμη και αν κλείσουμε όλα τα συνοριακά περάσματα χωρίς τον στρατό να αντιμετωπίζει ως εισβολείς τους εισβολείς και να τους απωθεί με ΠΥΡΑ όπου τους εντοπίσει, καμία ουσιαστική ανάσχεση δεν θα υπάρξει.
Μόλις όμως πέσουν τα πρώτα πραγματικά ΠΥΡΑ κατά των εισβολέων, τότε θα το μάθουν και οι υπόλοιποι και σε λίγες ώρες το ρεύμα των τζιχαντιστών θα σταματήσει.
Και το ίδιο ακριβώς απαιτείται να γίνει στην θάλασσα.
Το ΠΝ πρέπει να αντιμετωπίσει ως εισβολείς τους εισβολείς και να σταματήσει τις βάρκες. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 20 χρόνια!
Αλλά τώρα πια είμαστε στην τελική φάση και αν δεν γίνει και τώρα, που όλοι βλέπουν πια ότι δεν γίνεται αλλιώς, τότε θα πρέπει να περιμένουμε εντός αυτού ή του επόμενου μήνα την τουρκική επίθεση.
Και να καταλάβουμε και αυτό: ο Ερντογάν δεν ξύπνησε σήμερα στραβά και τους διώχνει προς την Ελλάδα.
Το κάνει για δύο λόγους: πρώτον, να πιέσει την ΕΕ και δευτερευόντως το ΝΑΤΟ να τον στηρίξουν στην Συρία και δεύτερον, για να είναι ευκολότερο, εάν τελικά ηττηθεί στην Συρία να επιχειρήσει να εξισορροπήσει την ζημιά με κατάληψη ελληνικού εδάφους.
Αλλά όσο ακόμη θεωρούμε για πατριώτες, τους νατοϊκούς πράκτορες, συμπράκτορες των κυβερνώντων, που απλώς παίζουν τους πατριώτες για να ελέγξουν πάλι τον ελληνικό λαό, σε περίπτωση που αυτός ξεσηκωθεί, δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: