ΕΥΔΑΙΜΟΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΤΟ Δ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΚΡΙΝΟΜΕΝ...…

[Το μπλόγκ δημιουργήθηκε εξ αρχής,γιά να εξυπηρετεί,την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου...υπό το κράτος αυτού επιλέγω με σεβασμό για τους αναγνώστες μου ,άρθρα που καλύπτουν κάθε διάθεση και τομέα έρευνας...άρθρα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο κι αντιπροσωπεύουν κάθε άποψη και με τά οποία δεν συμφωνώ απαραίτητα.....Τά σχόλια είναι ελεύθερα...διαγράφονται μόνο τά υβριστικά και οσα υπερβαίνουν τά όρια κοσμιότητας και σεβασμού..Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές..]
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...

Ιστορική έρευνα Ισραηλινών αποκαλύπτει ότι από το 1894 έως το 1924 σφαγιάστηκαν τέσσερα εκατομμύρια Χριστιανοί από Σουλτάνους,από τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ.
https://www.thejc.com/…/early-steps-into-the-dark-century-1…
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ....4.000.000 νεκροί... αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ.
Αυτό που ΔΕΝ αναφέρεται στην έρευνα είναι το ότι ...ήδη από το 1863 οι Οθωμανοί είχαν τεράστια χρέη λόγω της εμπλοκής τους στον πόλεμο της Κριμαίας εναντίον της Ρωσίας και για να λάβουν δάνεια υποχρεώθηκαν να αποκτήσουν ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα, την Ottoman Bank που εξέδιδε και το νόμισμα μέσω της οποίας οι γνωστοί εκβιαστές τοκογλύφοι του City έδιναν εντολές στους Οθωμανούς. Στις χώρες που χρωστούν ...κυβερνούν πάντα οι τοκογλύφοι.
Οι σφαγές μπορεί να διαπράχθηκαν από τους Οθωμανούς ...αλλά ήταν απαίτηση των τοκογλύφων .
Έτσι αφανίζοντας Έλληνες κι Αρμένιους εμπόρους και τραπεζίτες ... δημιουργήθηκε "αυθόρμητα" ένα εβραϊκό μονοπώλιο παντού..
Οι τοκογλύφοι είναι "κατά" των μονοπωλίων...μόνον όταν αυτά δεν βρίσκονται στα δικά τους χέρια.
Με αυτές τις σφαγές εκμηδενίστηκε ταυτόχρονα η επιρροή της Χριστιανικής Ρωσίας στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και κατόπιν στην Κεμαλική Τουρκία.
Ξέχασαν να αναφέρουν στην έρευνα ότι το κίνημα των Νεοτούρκων ίδρυσαν πλούσιοι Εβραίοι Μασόνοι της Θεσσαλονίκης κι όχι Τούρκοι.
Βλέπετε...ούτε οι Ιστορικοί θέτουν απλά ερωτήματα λογικής γιατί θέλουν να αποδεχόμαστε τους ιστορικούς παραλογισμούς που μας επιβάλλουν τα μεγάλα συμφέροντα και να μην αναζητούμε ποτέ την αιτία.
Να αποδεχθούμε πχ ότι οι Οθωμανοί έπαθαν ξαφνικά παράκρουση κι έσφαζαν ... Χριστιανούς...επειδή υποτίθεται ήταν αλλόθρησκοι... αλλά να ΜΗΝ αναρωτηθούμε γιατί δεν ακούμπησαν ούτε τρίχα εβραίων που ήταν επίσης αλλόθρησκοι.
Και βλέπουμε στην πράξη την κλασική τακτική των τοκογλύφων... από τη Γαλλική Επανάσταση ακόμα...τη διάδοσή Fake News (ψευδών ειδήσεων) ...ότι δήθεν οι Αρμένιοι έσφαζαν Μουσουλμάνους.
Έτσι βοήθησαν στην εκτέλεση των σχεδίων των τοκογλύφων χιλιάδες καθυστερημένοι φανατικοί μουσουλμάνοι που θέλησαν να υπερασπιστούν τους δικούς τους από τους "κακούς" Αρμένιους.
Κλασικό χαρακτηριστικό στις "επαναστάσεις" των τοκογλύφων είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η εκμετάλλευση τρίτων για την διάπραξη των σφαγών που οδηγούν στη δική τους οικονομική κυριαρχία.
Έβαζαν τους χρεωμένους Βρετανούς να σφάζουν τους Ινδούς , τους Κινέζους και τους Αφρικανούς, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικανούς να σφάζουν τους Ινδιάνους, έβαζαν τους χρεωμένους Γάλλους να σφάζουν τους Αλγερινούς, έβαζαν τους χρεωμένους Βέλγους να σφάζουν τους Κονγκολέζους, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικάνους κι Ευρωπαίους να ισοπεδώσουν το Ιράκ, έβαλαν το ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία και τη Λιβύη, έβαλαν τους Σαουδάραβες να ισοπεδώσουν την Υεμένη.
Καθαρές δουλειές.
Οι Rothschild στην Αγγλία επιβλέπουν τους κηπουρούς τους να ποτίζουν τριανταφυλλιές...και οι καταχρεωμένοι πελάτες τους σφάζουν και ποτίζουν τη γη με αίμα εκατομμυρίων αθώων και παιδιών για λογαριασμό τους.
Σημείωση: Μία χώρα που ΔΕΝ χρωστάει μπορεί εύκολα να αποκτήσει χρέη και να παρακαλάει για λεφτά γονατιστή στους τοκογλύφους.
Η κλασική συνταγή για να το πετύχουν
Οι τοκογλύφοι εκβιάζουν και υποχρεώνουν χώρες που ήδη χρωστούν ...να επιτεθούν στρατιωτικά και οικονομικά στις χώρες που δεν έχουν χρέη...βλέπε Βενεζουέλα, Ιράν κλπ
Με αυτόν τον τρόπο..
ΚΑΙ οι επιτιθέμενοι ΚΑΙ αυτοί που δέχονται την επίθεση βρίσκονται φορτωμένοι με ακόμα περισσότερα δάνεια.
Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με τη Μικρασιατική Εκστρατεία .
Οι τοκογλύφοι μας υποχρέωσαν να επιτεθούμε στους Οθωμανούς για να πάρουν αυτοί τον έλεγχο των πετρελαίων της Μοσούλης...με δικά μας έξοδα ...
Έτσι βρεθήκαμε με νέα χρέη και την ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδας να επιβλέπει την οικονομία μας για λογαριασμό των ίδιων των δολοφόνων μας.
Πόσο αίμα και πόσα λεφτά μας κόστισε άραγε ο "εθνάρχης" Βενιζέλος...ο πράκτορας του City;
Με ιδιαίτερη σπουδή οι Ιστορικοί-πράκτορες ...έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες . Αυτούς που ένωναν τις χρεωμένες αυτοκρατορίες σε πολέμους εναντίον όσων χωρών δεν εξυπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα. Αμέτρητοι άνθρωποι πέθαναν, περιουσίες ανυπολόγιστης αξίας χάθηκαν, αμέτρητες οικογένειες στρατιωτών βυθίστηκαν στη δυστυχία και πείνασαν οι γυναίκες και τα παιδιά τους ... και κανένας Ιστορικός δεν τους έδωσε ακριβείς απαντήσεις. Θολούρα, ανεξήγητες αποφάσεις, μισ...ές αλήθειες , απόκρυψη των σημαντικότερων πληροφοριών ... ώστε ο λαός... να παραμένει στο σκοτάδι ... Να αρκείται σε μερικές δημοσιογραφικές και ιστορικές μπούρδες , σε γελοίες πολιτικές αναλύσεις τύπου ... ο Μαδούρο θέλει να πεινάει ο λαός του, ο Μιλόσεβιτς σκοτώνει τον λαό του , ο Σαντάμ έχει πυρηνικά , ο Άσαντ σκοτώνει τα μωρά κλπ.
Ο πόλεμος της Κριμαίας ...είδε ενωμένους (τους χρεωμένους) Άγγλους, Γάλλους και Οθωμανούς εναντίον των Ρώσων με τους οποίους πολέμησαν και 1000 Έλληνες.
https://el.wikipedia.org/…/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B1%C…

Για τη στάση αυτή της Ελλάδας υπέρ της Ρωσίας ... οι «φίλοι» μας απέκλεισαν τον Πειραιά και το ένα δέκατο των κατοίκων της Αθήνας πέθανε από χολέρα.
https://www.sansimera.gr/articles/743
Αν προσθέσουμε και το αφανισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ...χρωστάμε πολλούς θανάτους στους «συμμάχους» μας...
https://www.thejc.com/…/early-steps-into-the-dark-century-1…
Φανταστείτε τι έχουν κάνει στους εχθρούς τους ... οι τοκογλύφοι μέχρι να τους κάνουν «φίλους» και «πελάτες»
Στο επίκεντρο αυτού του πολέμου της Κριμαίας ήταν κι ο έλεγχος των Αγίων Τόπων που αρχικά είχε κατοχυρώσει η Ρωσία και οι Ορθόδοξοι ...Όμως οι τοκογλύφοι που είχαν ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή ...έστειλαν τους Γάλλους , λάδωσαν τον Σουλτάνο και άλλαξε γνώμη... παραδίδοντας τον έλεγχο στη Γαλλία και την Καθολική Εκκλησία.
Όλες οι κινήσεις της Ρωσίας να ενισχύσει τη θέση της στη Μεσόγειο και αλλού ... αντιμετωπίστηκαν από τους τοκογλύφους αποφασιστικά με τεράστιο κόστος για τις χώρες που χρησιμοποίησαν για τον σκοπό τους.
Και κάπως έτσι φτάσαμε αισίως στον Β'ΠΠ με τους Άγγλους (βλέπε Rothschild) να κατοχυρώνουν το 90% του ελέγχου της Ελλάδας και με τον Στάλιν να αρκείται στο 10%. Λίγο χρόνια μετά αυτό το 10% του Στάλιν τελούσε υπό ανηλεή διωγμό ... και εξοριζόταν στα ξερονήσια από τους πράκτορες των Άγγλων...
255 ψηφίζουν Παπαδήμο για Πρωθυπουργό και 153 «Αριστεροί» ψηφίζουν την επέκταση του ΝΑΤΟ με την ένταξη των Σκοπίων.
Δεν έμεινε τίποτα από εκείνο το 10% της Ρωσίας στην Ελλάδα μετά τον Β'ΠΠ.

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχουν σχόλια: