ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ[ΜΕΡΟΣ Β΄]

Η "ΑΝΟΙΞΗ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ (Μερος Β)
ΕΕ : Η ΕΕ παρόλα όσα θέλουν οι Λαοί της να πιστεύουν είναι μια δικτατορική οργάνωση τραπεζικού κεφαλαίου και την λειτουργία της διέπουν οι κανόνες των Αγορών, ενώ δεν διστάζει να συνθλίβει κάθε αντιφρονούντα στα σχέδια της τα οποία εφαρμόζει με πίστη ζηλωτή και τα οποία σχέδια της έχουν να κάνουν με την εξασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας της Ηπείρου με κάθε κόστος και τον έλεγχο από τους χρηματοδότες του εγχειρήματος των δικτύων μεταφορών και επικοινωνιών. Η άποψη του διευθυντηρίου της ΕΕ για τους Λαούς είναι ότι πρέπει να διαμορφωθούν συνθήκες εκσυγχρονισμού της ανταγωνιστικότητας – δηλαδη εξαγωγικός προσανατολισμός - κατ’ αντιδιαστολή της παραγωγικής της ικανότητας – δηλαδη και ας νεκρώσει που λέμε η εσωτερική αγορά αφου οι εργαζόμενοι δεν θα εχουν λεφτά να καταναλώσουν - αλλά και να ελαχιστοποιηθούν οι κοινωνικές παροχές, ενώ δεν θα διστάσει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις αφενός και προκειμένου να διασφαλίσει την εσωτερική υποταγή στην επικράτειας της, καταργώντας ακόμα και πολιτικούς σχηματισμούς που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της φράξιας που χρηματοδοτεί το εγχείρημα, αλλά και αφετέρου επεκτείνοντας την επικράτεια της για να περιλάβει και άλλες χώρες. Με δυο κουβέντες το διευθυντήριο των Βρυξελλών ποσώς ενδιαφέρεται για την ομογενοποίηση των Λαών της επικράτειας αλλά επιχειρεί να επιβάλλει ένα σύστημα νέο-φεουδαρχίας (σοσιο -καπιταλισμός) ακολουθώντας το παράδειγμα της Κίνας [ Σελήνη στον Υδροχόο, στον 4ο και κυβερνήτης του 10ου και Ήλιος στον Κριό, στον 6ο και κυβερνήτης του 11ου , Πλούτωνας στον Λέοντα και στον 11ο κυβερνήτης του 2ου ,, Ποσειδώνας στον Σκορπιό και στον 2ο κυβερνήτης του 6ου , Ουρανός στον Λέοντα και στον 10ο κυβερνήτης του 5ου , Κρόνος στον Τοξότη και στον 3ο κυβερνήτης του 4ου , Άρης στους Διδύμου και στον 9ο κυβερνήτης του 7ου , Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 6ο κυβερνήτης του 1ου και του 8ου ].
Από την σκοπιά, λοιπόν, του διευθυντηρίου της ΕΕ και των πατρόνων της και παρόλο που ο χάρτης της Ορκωμοσίας του Πρωθυπουργού δείχνει μια διαφορετική μεν αλλά συμβατή “ταυτότητα” με αυτόν της ΕΕ – μετάφραση : έχουν τις ίδιες ρίζες αλλά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους – μια και οι Ήλιοι είναι σε αρμονική όψη εξαγώνου μεταξύ τους, η “αυθάδικη ” και “φασαριόζικα” έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα και η σοσιαλίζουσα ρητορία της περί ανάπτυξης αυτάρκειας για την Χώρα κλπ αλλά και η τάση της να θέλει να μιλήσει επί ίσοις όροις με το διευθυντήριο προφανώς έχοντας και μεγάλες “πλάτες” - Σελήνη Ορκωμοσίας στον Κριό, στον 10ο οίκο της ορκωμοσίας και στον 7ο της ΕΕ, σε όψη 120ο με τον Πλούτωνα της ΕΕ – βάζουν μπροστά όλους τους μηχανισμούς που προανέφερα προκειμένου να συντρίψουν τον αυθάδη Έλληνα Πρωθυπουργό που τόλμησε να αντιμιλήσει στο ιερατείο! [ Σελήνη ΕΕ σε όψη 90ο με Σελήνη Ορκωμοσίας και σε όψη συζυγίας με Ήλιο Ορκωμοσίας, Ήλιος ΕΕ σε όψη 60ο με Ήλιο Ορκωμοσίας, Αφροδίτη ΕΕ 30Ο Σελήνη Ορκωμοσίας, Κρόνος ΕΕ 135ο Σελήνη Ορκωμοσίας, Ουρανός ΕΕ 90ο Σελήνη και 180ο Ήλιος Ορκωμοσίας, Ποσειδώνας ΕΕ 180ο Σελήνη και 90ο Ήλιος Ορκωμοσίας, Πλούτωνας τρίγωνο Σελήνη Ορκωμοσίας]
- Κυπρος : Είναι προφανές ότι οι δρόμοι της Ελλάδας και της Κύπρου χωρίζουν μια και η επαναστατική χροιά του Ηλιου της ορκωμοσίας σε αντιθεση με τον Ερμη της Κυπρου – στον Λεοντα, 3ο και κυβερνητη του 1ου και του 5ου οικου της Κυπρου δημιουργεί προβλήμα στην στρατηγική της κυβέρνησης Αναστασιάδη απολυτου ενεργούμενου των παγκοσμιοποιητών και των σχεδίων τους. Πρόβλημα που μπορεί να φτάσει και σε επίπεδο εχθρικής (ανθελληνικής) συμπεριφοράς της Κυπριακής Κυβέρνησης στις συνεδριάσεις του Eurogroup [Ο Ωροσκοπος της ορκομωσιας σε αντιθεση με τον Κρονο της Κυπρου – στον Αιγοκερο και τον 8ο και κυβερνητη του 8ου].
- Ιραν : Ένα κομμάτι της Κυβέρνησης Τσίπρα καλοβλέπει την συνέργεια με το Ιράν σε χρηματοδοτικό και αμυντικό επίπεδο, αλλά και στον ενεργειακό τομέα, οπου ειδικότερα το ζητούμενο της Κυβέρνησης Τσίπρα μπορεί να περιλαμβάνει και την προμήθεια πετρελαίου με ευνοϊκούς όρους, αλλά κυρίως αυτό που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση είναι η απόκτηση ενεργειακής τεχνογνωσίας. Όμως η ευόδωση της όποιας προσπάθειας του σκέλους της Κυβέρνησης Τσίπρα που ελέγχεται από τον Ηλιο προσκρούει στις “συμβατικές” δεσμεύσεις του σκέλους που ελέγχεται από την Σελήνη που σαφώς έχουν δυτικόστροφο προσανατολισμό. [ο Ωροσκοπος της Κυβερνησης σε συζυγια με τον Ωροσκοπο του Ιραν. Ο Ηλιος της Κυβερνησης στην ακμη του 8ου οικου του Ιραν, σε συζυγια με τον Ερμη του Ιραν – στον Υδροχόο, 7ο οικο και κυβερνητη του 3ου και του 12ου οικου – και με τον Αρη του Ιραν – στον Υδροχόο, 8ο οικο και κυβερνητη του 5ου και του 10ου οικου του Ιραν.].
- Ευρω : Αν και η Κυβέρνηση θα επιχειρήσει να “πείσει” για την ανάγκη υλοποίησης του εργαλείου του Ευρωομολόγου, το ευρωιερατείο έχει άλλα κατά νου για το θέμα της Ελλάδας, πέρα από το ότι θεωρεί ότι η Ελληνική Κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι του Δολαρίου, αλλά και της Στερλίνας. Είναι προφανές ότι ο μηχανισμός της Ευρωζώνης θα ενεργοποιηθεί στο έπακρο και ως πολιορκητικός κριός για την “παράδοση” της Κυβέρνησης και την διάλυση των συμμαχιών της, με την πρόκληση ελεγχόμενης ταμειακής ασφυξίας [Ο Ωροσκοπος της ορκομωσιας κανει τετραγωνο με τον Αρη του Ευρω – στον Ζυγο και τον 1ο οικο και κυβερνητη του 2ου,3ου, 7ου και 8ου οικων ].
- ΔΝΤ : Είναι προφανές ότι ο όλος σχεδιασμός και το πατρονάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ από τα αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ είναι δημιούργημα του Αγγλοσαξωνικού κατεστημενου – που ελέγχει και το ΔΝΤ - με στόχο να χτυπηθεί το Ευρώ [Ο Ωροσκόπος της ορκωμοσίας σε συζυγία με το Μεσουράνημα του ΔΝΤ ].
- BIS (Bank of International Settlements). Η BIS, είναι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα των επικυρίαρχων με έδρα την Ελβετία που γνωρίζει σε σχεδον πραγματικό χρόνο τα πραγματικά συναλλαγματικά διαθέσιμα σε όλες τις χώρες του Κόσμου μια και όλες οι διανομισματικές συναλλαγές περνάνε από την διαδικασία συμψηφισμού της BIS και με τον τρόπο αυτό “νομιμοποιούνται”. Σύμφωνα με ανάλυση που έκανε το 2009 ο απελθών πρόεδρος της ΕΕ, Ρομπαϊ, - σε ομιλία του στην Νέα Υόρκη και με ακροατήριο τα μέλη της Trilateral Commission , μιας οργάνωσης που ιδρυσε το 1973 ο David Rockefeller (γκουχου γκουχου) με σκοπό να λειτουργεί σαν φόρουμ “προβληματισμου” για το πώς θα επιτευχθεί η καλύτερη “συνεργασία” αναμεσα στην Βόρεια Αμερική, την Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, όπου και ανακοίνωσε ο Ρομπάϊ την επίσημη έναρξη της Παγκοσμιας Διακυβέρνησης – η BIS είναι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα κλειδί στα στρατηγικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Και αυτό σε δύο διαστάσεις. Από την μια το SDR – το λογιστικό ισοδύναμο στο οποίο συμμετέχουν το δολάριο, η στερλίνα, το ευρώ και το γιεν και το οποίο χρησιμοποιείται για τους διανομισματικούς συμψηφισμούς – προορίστε να μετεξελιχθεί στο “παγκόσμιο νόμισμα” καποια στιγμή στο μέλλον. Και από την άλλη ο Ρομπάϊ ανακοίνωσε στην ίδια ομιλία του ότι ο γραφειοκρατικός μηχανισμός της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα λειτουργεί μέσα από τις δομές της εν λόγω παρα-τράπεζας, που σημειωτέον δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα παρά μόνο στους (ιδιώτες στην πραγματικότητα) μετόχους της. Ο αστρολογικός συμβολισμός της διασύνδεσης της Κυβέρνησης Τσίπρα με την BIS είναι “σχέσεις με τραγικές συνέπειες εξ αιτίας της αποστολής της BIS που είναι η επιβολή μίας παγκόσμιας τραπεζικής δικτατορίας που θα “διορίζει” δοτές ηγεσίες στις χώρες του πλανήτη με μονη αρμοδιότητα να επιβάλλουν τον περιορισμό των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των μαζών” [Ο Ωροσκοπος της Κυβέρνησης Τσίπρα σε συζυγια με τον Πλουτωνα της BIS – στον Καρκινο και στο 6ο οικο της – και σε αντιθεση με τον Ωροσκοπο της – στον Αιγόκερο].
d. Η Κυβέρνηση Τσίπρα θα αναγκαστεί να καταφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία τον Ιούλιο του 2015.
Το πρόβλημα που από την αρχή γνώριζε η Κυβέρνηση είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα πολιτικο-κοινωνικό-οικονομικό σύστημα (ασύδοτος καπιταλισμός) προσανατολισμένο σε συγκεκριμένες αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές δομές που δεν θα επέτρεπε αποκλίσεις από τις επιλογές του καθότι εξυπηρετεί τους στόχους των επικυρίαρχων. Είχε όμως λάβει υποσχέσεις ότι θα στηριχθεί το πρόγραμμα του – όχι πάντως από το ευρω-ιερατείο - και πάντως υπερεκτίμησε τις δυνατότητες η και την πραγματική πρόθεση της φράξιας που τον στήριξε, για να περάσει τα μέτρα του προγράμματος της, μεταξύ των οποίων ήταν και το κούρεμα του Χρέους. Όταν όμως διαπίστωσε ότι τα μέτρα αυτά δεν αφορούν μόνο τον εκσυγχρονισμό των δικτύων μεταφορών και δεν συζητείται καν το θέμα του Χρέους, αλλά τα μέτρα αυτά στοχεύουν αποκλειστικά στην διάλυση των ιδρυματικών δομών της Χώρας και την υφαρπαγή η και το ψαλίδισμα των πόρων των λαϊκών στρωμάτων, φοβήθηκε λαϊκή εξέγερση και αποφάσισε να προσφύγει στις κάλπες. [προοδευμένος Ερμής στον Υδροχόο ανάδρομος - κυβερνήτης του 9ου (συντάξεις και πόροι γενικότερα των μαζών, εξωτερική πολιτική, δικαστική εξουσία, εξωτερικό εμπόριο και ναυτιλία) και του 12ου (εκλογές, ιδρύματα, κρυφές συμφωνίες της Κυβέρνησης, αποτελέσματα δικαστικών διενέξεων, ρίσκα που παίρνονται σε σχέση με τον εξωτερικό δανεισμό της Χώρας) του χάρτη της ορκωμοσίας, αλλά με τον Ωροσκόπο της ορκωμοσίας στον 10ο καθότι η ορκωμοσία αφορά στον Πρωθυπουργό – σε όψη αντίθεσης με τον προοδευμένο Δία ανάδρομο κυβερνήτη του 3ου (δημοκρατικές διαδικασίες, ζήτηση ομολόγων και μετοχών, δίκτυα μεταφορών και επικοινωνιών, ΜΜΕ, διαθέσιμη ρευστότητα του Κράτους) και του 6ου (δημοσια διοίκηση, κοινωνική πρόνοια, ένοπλες δυνάμεις, κατάσταση των μαζών, ικανότητα κατανάλωσης με βάση τον βιοτικό επίπεδο)]– χρόνος “εκλογών” 158 μέρες μετά την ορκωμοσία του Τσίπρα. [προκύπτει από τον χρόνο ανάδρομης φοράς και επαναφοράς των Δία και Ερμή σε όψη αντίθεσης μεταξύ τους] - Δεν είχαμε τελικά εκλογές αλλά δημοψήφισμα. Μετά το Μνημόνιο των πολιτικών αρχηγών που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την λαϊκή βούληση– με ωροσκόπο Σκορπιό, όπως και η Κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και η Υπηρεσιακή κυβέρνηση – και το οποίο ο Παυλόπουλος απαξιεί να δώσει στην δημοσιότητα για προφανείς λόγους, στην ουσία η κυβέρνηση Τσίπρα έπαψε να κυβερνά.
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ιστορικά ο ρόλος του αειμνήστου Ανδρέα Γ. Παπανδρέου για να παραμείνει η Ελλάδα στο “μαντρί” της Δύσης είναι πλέον επιβεβαιωμένος και στο πολιτικό αλλά και στο οικονομικο-αναπτυξιακό επίπεδο. Ο Ανδρέας εφτιαξε το ΠΑΣΟΚ για να μην μεγαλώσει η Αριστερά και κάνει ζημιά στα σχέδια των επικυρίαρχων. Και κατά κύριο λόγο ευθύνεται και για την εφαρμογή της συνταγής του EMS (Easy Money System) στην Χώρα αλλά και για το ότι επέτρεψε την διαφθορά, καθώς επίσης και για το ότι επέτρεψε να εκκολαφθούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ αυτοί που σήμερα κυβερνούν από το παρασκήνιο την Χώρα, ως ενεργούμενα των επικυρίαρχων. Αλλά ο Ανδρέας ήταν πατριώτης – στον βαθμό που του επιτρεπόταν και πάντως σε σημαντικότερο από αυτούς που ακολούθησαν με εξαίρεση ισως τον ΚΚ που είχε άλλα προβλήματα - και όχι κλωτσοσκούφι του κάθε χαρτογιακά του συστήματος εξουσίας της Δύσης και διέθετε και στρατηγική σκέψη αλλά και έπαιρνε έγκαιρα αποφάσεις και κρατούσε το κόμμα στο ένα πόδι και κανείς δεν κουνιόταν.
Εχει γραφεί στον τύπο για την ομιλία του Κίσινγκερ σε κλειστή συγκέντρωση Εβραίων Ραβίνων το 1988 στην Γερμανία, στην οποία ο Κίσινγκερ αναφέρθηκε αφενός στην ανάγκη στρατηγικής προσέγγισης του Ισραήλ με την Τουρκία αναφορικά για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Λεβιάθαν, αλλά και αφ’ετέρου κράτησε την Ελλάδα και την Κύπρο εκτός εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων τους και απλά είπε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα, καθώς επίσης ότι το Ισραήλ με τις διασυνδέσεις του πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου με στόχο να πληγεί η Γερμανία, η οποία κατά το Κίσινγκερ θα επαναλάμβανε τα καμώματα του παρελθόντος. Μπορεί το άρθρο αυτό να είναι και υποβολιμαίο, αλλά περιγράφει με σαφήνεια την στρατηγική των ΗΠΑ την εποχή της παντοδυναμίας του Κίσινγκερ. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Κίσινγκερ είναι αυτός που με άρθρο του στην Washington Post στην έναρξη της κρίσης της Ουκρανίας και σε κάθετη αντιπαλότητα με την στρατηγική Μπρεζινσκι που θέλει πολεμική αναμέτρηση με την Ρωσία, βγήκε και μίλησε για την “νέα Γιάλτα”. Δηλαδή το Αγγλοσαξωνικό κατεστημένο θα τα βρει με τους Ρώσους με την Γερμανία – ως εκφραστή του βαθέως ευρωπαϊκού κατεστημένου – να παρακολουθεί στο περιθώριο.
Το “πείραμα” ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το δούμε λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω. Δηλαδή την δημιουργία από πλευράς του Αγγλο-σαξωνικού κατεστημένου, ενός μηχανισμού, αφενός εκτόνωσης της χύτρας (δηλαδή του οργής του Ελληνικού Λαού) από την πίεση των επιταγών της Παγκοσμιοποίησης, όχι όμως στον βαθμό που θα διακυβευθεί ο προτεκτορικός ρόλος της Χώρας στον δυτικό συνασπισμό, αλλά και αφετέρου πρόκλησης προβλήματος στο βαθύ ευρωπαϊκό κατεστημένο που μέσω της Γερμανίας επιμένει να θέλει να αναλάβει τον πρώτο λόγο στην παγκοσμιοποίηση. Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης δεν είναι ο Ανδρέας. Και με καλύπτει απόλυτα η διατύπωση του Θανάση του Ματσώτα [http://matsotas.blogspot.gr] σε ένα άρθρο του για τον Τσίπρα ότι “ ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει προοπτικές μιας μεγάλης πολιτικής καριέρας. Το «μεγάλης» δεν το γράφω για να την κρίνω ποιοτικά αλλά μόνον ΠΟΣΟΤΙΚΑ” . Και με αυτό θέλω να πώ ότι το έργο που έχει αναλάβει είναι πολύ βαρύ γιατί – όπως σας ανέλυσα παραπάνω - ούτε διαθέτει το διεθνές εκείνο εκτόπισμα που θα μπορέσει να συγκεντρώσει την αναγκαία κρίσιμη μάζα στήριξης για να υλοποιήσει το κοινωνικό και πάντως διεθνιστικό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και το διεθνές κλίμα προσφέρεται γι’ αυτού του είδους τα πειράματα.
Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί με τους Ρώσους δεν εχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία – πως θα μπορουσαν άλλωστε αφού αφενός ο κυκλος των “ματωμένων φεγγαριών” δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά αφ’ετέρου έπεται ένα ακόμα χτυπημα του διελαύνοντος τετραγώνου Πλούτωνα και Ουρανού τον Φεβρουαριο του 2016 που “χτυπάει” όχι μονο την Ελλάδα – στην δικιά μου έκδοση του χάρτη του 1830 η ακμή του 2ου οικου είναι στο 16ο του Ζυγού – αλλά και τις ΗΠΑ - Κρόνος στο 15ο του Ζυγού – την Κίνα – Ποσειδώνας στο 15ο του Ζυγου – Γερμανία – Αφροδίτη στο 15 του Αιγόκερου. Πέρα από αυτό και όπως θα σας αναλυσω σε άλλη ανάρτηση μου η Ελλάδα περνάει στην δεύτερη φάση του σχεδίου αποικιοποίησης της – η πρωτη αφορουσε το διελαύνων τετράγωνο Πλούτωνα και Ουρανού πάνω στο γενέθλιο τετράγωνο Δία και Πλούτωνα και είχε σαν στόχο την “απαλλοτρίωση” από πλευράς Γερμανών των εθνικών ΄και ιδιωτικών φυσικών πόρων – και η δεύτερη φάση θα αφορά στον Ποσειδώνα της Ελλάδας – τραπεζικό σύστημα, δημόσιο ταμείο, νόμισμα – που αρχικά θα τον τετραγωνίσει ο Ουρανός και μετά θα του κατσικωθεί ο Πλουτωνας. Την περίοδο Ιουνίου και Ιουλίου πήραμε μια πρόγευση του τι σημαίνει ο Ουρανός να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα της Ελλάδας. Αλλά για το θεμα αυτό θα σας μιλήσω σε άλλη ανάρτηση μου.
Με δεδομένο λοιπόν ότι στον διεθνή περίγυρο θα γίνεται ένας μεγάλος πολιτικο-οικονομικός χαμός, από την μια θα μειωθεί η ένταση πίεσης που μας ασκείται από το ευρω-ιερατείο, αλλά και από την άλλη θα είμαστε “μόνοι” μας στο πέλαγος σε ένα καρυδοτσουφλο. Και αν το γελοίο πολιτικό μας σύστημα δεν κατανοήσει ότι δεν υπάρχει πια δεξια – κέντρο –αριστερα αλλά εθνοκεντρισμός ενάντια στην παραπαίουσα παγκοσμιοποίηση των Μονοπωλίων, πολύ φοβάμαι ότι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδέματα. Αλλά γιαυτό θα σας μιλήσω σε άλλο μου άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: