ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ -Α΄-Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ[ΜΕΡΟΣ Α΄]
Γραφει ο   Dimitris Adamopoulos
Θα προσπαθήσω, λοιπον, να σας δώσω την πλήρη εικόνα μέχρι το 2100, μέσα από μια σειρά από άρθρα/ αναρτήσεις ανατρέχοντας όπου χρειάζεται και στο παρελθόν. Και θα το κάνω αυτό, αφενός για να σας καταδείξω την γεωστρατηγική και γεωοικονομική σημασία της Χώρας μας, χρησιμοποιώντας αστρολογικές τεχνικές, αλλά και αφετέρου για να σας δείξω τις μεθοδεύσεις και τους λόγους για τους οποίους η Χώρα μας φτιάχτηκε για να είναι προτεκτοράτο των διαχρονικά επικυρίαρχων. Και επομένως μην “μασάτε”..μπόρα είναι – λιγο μακροχρόνια βέβαια μια και η σημερινή ιστορία ξεκίνησε το 1991 και θα ολοκληρωθεί το 2020 και όσον αφορά στους λογαριασμούς μας με τους Γερμανούς κάπου στο 2033 και για το θέμα αυτό θα αναφερθώ σε μελλοντικό μου άρθρο για τον ρόλο του Ποσειδώνα στον χάρτη της Ελλάδας του 1830 – και θα περάσει όπως και άλλες χειρότερες του παρελθόντος.
Παρόλο που είχα ετοιμάσει μιαν ανάλυση για την απελθούσα Κυβέρνηση, τελικά δεν την ανέβασα γιατί δεν θα ήθελα να χαρακτηριστώ ως πολέμιος της. Το μόνο που περιορίστηκα να γράψω είναι ότι η Κυβέρνηση θα έχει σοβαρό πρόβλημα τον Ιούλιο του 2015, καθώς επίσης ότι στην σύνθεση της Κυβέρνησης αντικατοπτρίζεται ο πόλεμος ανάμεσα στην Δύση (Σελήνη) και την Ανατολή (Ήλιος), ενώ όταν κουβεντιαζόταν το θέμα της βοήθειας από την Ρωσία είχα αναρτήσει εδώ το τι μου προκύπτει αστρολογικά ότι σκέφτεται ο Πούτιν για την Κυβέρνηση Τσίπρα. Έχω επίσης εκτιμήσει ότι ο Τσίπρας θα είναι στα πράγματα στο παρόν σχήμα (ΣΥΡΙΖΑ) μέχρι και το 2017 (καλοκαίρι).
Η ανάλυση που έχω κάνει είναι μακροσκελής και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Επέλεξα στην ανάρτηση αυτή να επικεντρωθώ στις σημαντικότερες που καθόρισαν και την τύχη της Κυβέρνησης. Χρησιμοποιώ τον χάρτη της Ορκωμοσίας του Πρωθυπουργού γιατί αυτός ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Κυβέρνησης και χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε Κυβέρνηση.
Προσέχτε ότι στην διάταξη αυτή ο Ωροσκόπος της ορκωμοσίας με τον Τσίπρα ως κυβερνήτη της Χώρας (16ο Ζυγού) έρχεται ακριβώς στην ακμή του 2ου οίκου της Χώρας για την ώρα 8:28μμ (σχημα Β) και υποδηλώνει ότι όλη η επικέντρωση του Λαού και της Κυβέρνησης θα είναι στις αντοχές του Δημόσιου Ταμείου, στο Τραπεζικό Σύστημα και στο Νόμισμα της Χώρας. Προσέξτε επίσης ότι το “στρίμωγμα” άρχισε από πλευράς Ευρωζώνης όταν ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος και ταυτόχρονα το τετράγωνο Πλούτωνα και Ουρανού ήταν ακριβώς πάνω στο IC και το Dsc του χάρτη “Tσίπρας κυβερνήτης της Χώρας” (15/3/2015). Κατά την γνώμη μου τότε πάρθηκε η (υποβολιμαία) απόφαση σε επίπεδο Ευρωζώνης να “ξεχάσουν” τα όσα είχαν συμφωνήσει με την Ελληνική Κυβέρνηση στην διάσκεψη του Φεβρουαρίου και να εκβιάσουν τον ταμειακό στραγγαλισμό της Χώρας αλλά και να εφαρμόσουν τον Plan B αν η Ελληνική Κυβέρνηση συνέχιζε να προβάλει αντίσταση. Φωτογραφία του Dimitris Adamopoulos.
Τα κύρια σημεία που αφορούν την απελθούσα Κυβέρνηση είναι τα ακόλουθα :
a. Η Κυβέρνηση Τσίπρα σχηματίστηκε για να λειτουργήσει σαν εργαλείο αποπροσανατολισμού της ΕΕ και του Ευρώ, όσο οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι διαπραγματεύονταν την “Νεα Γιάλτα”
Βλέποντας τον χάρτη της ορκωμοσίας του Τσιπρα θα παρατηρήσουμε ένα μεγάλο προσεγγίζον τετράγωνο ανάμεσα στον Ηλιο και στην Σελήνη που γίνεται ακριβείας με την προοδευμένη Σελήνη της ορκωμοσίας, πάνω στην γενέθλια Σελήνη της Γερμανίας, στο τέλος Αυγούστου του 2015.
Βλέποντα το αστρο*χαρτο*γραφημα της ορκομωσίας του Πρωθυπουργου (Σχημα ΤΑ) θα συνειδητοποιήσουμε ότι η ορκομωσία αυτή αφορά στην αντιπαράθεση (τετράγωνο) ανάμεσα σε δυο παγκόσμια στρατόπεδα. Αυτό της Δύσης (Σελήνη) και αυτό της Ανατολής (Ηλιος με επικεφαλης την Κίνα), με διαφυλονικούμενη περιοχη αυτή που περιλαμβάνεται ανάμεσα στις γραμμές Ηλιου και Σελήνης (Ευρώπη και Αφρική) με την Ελλάδα να ανήκει στην ζώνη των κρίσιμων μεσημβρινών 23ο -24ο ανατολικά (για το θέμα αυτό θα σας γράψω στην αστρολογική γεωστρατηγική ανάλυση του χάρτη της Ελλάδας που θα ανεβάσω προσεχώς) . Αξιο προσοχής επισης είναι ότι η μεν Σελήνη βρισκεται στον 10ο οικο της ορκωμοσίας και κυβερναει τον Ωροσκόπο της αλλα και τον 12ο οικο, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στην ακμή του 8ου οίκου της ορκωμοσίας και κυβερνάει και τον 1ο και τον 2ο . Δηλαδή πρόκειται για μια ορκωμοσία που ελέγχεται από την Δύση αλλά που θα αναγκασθεί να αναζητήσει στήριξη των χρηματοδοτικών της αναγκών από την Ανατολή, χωρίς αυτό να αποκλείει την περίπτωση να γίνει και κατ’ εντολή με την έννοια της πρόκλησης χρηματιστηριακών αναταραχών στο παγκόσμιο Χρηματιστηριακό Σύστημα, προκειμένου να χτυπηθεί ο άξονας των BRICS.
Η συγκεκριμένη Σελήνη μας μιλάει για ένα κοινωνικό-οικονομικο σύστημα που προκρίνουν οι επικυρίαρχοι και το οποίο απαγορεύει στις ηγεσίες των Χωρών υπό την επιρροή τους να χρησιμοποιήσουν την Γη για αγροτική εκμετάλλευση προκρίνοντας την εμπορευματοποίηση της, προκειμένου να στηρίζεται το επιχειρηματικό κύκλωμα των επικυρίαρχων – χοντρικά αγορά αγροτικών προϊόντων από τις τέως αποικίες και τις υποανάπτυκτες χώρες και πώληση τεχνολογικών προϊόντων η και έργων υποδομής στις ίδιες χώρες - γεγονός που προκαλεί τριβές και καυγάδες στα κοινοπολιτειακά σχήματα που με τον άλφα η βήτα τρόπο επηρεάζονται από την συγκεκριμένη γραμμή της Σελήνης, εξ αιτίας του υψηλού κόστους διαβίωσης που οφείλεται στην εξάρτηση της επιβίωσης στις χώρες αυτές από τις εισαγωγές των προϊόντων που ελέγχουν τα διεθνή μονοπώλια. Από την άλλη ο Ήλιος στον Υδροχόο, μας μιλάει για χώρες που διοικούνται από ιδιόρρυθμους και σοσιαλίζοντες ηγέτες που είναι αποξενωμένοι από τους λαούς τους, δεν θέλουν ανάμειξη των δυτικών κέντρων οικονομικής λειτουργίας στην ανάπτυξη των χωρών τους, ανήκουν στην κατηγορία των παραγωγών ενέργειας αλλά είναι η μπορούν να είναι αυτάρκεις όσον αφορά στο σιτιστικό και χαρακτηρίζονται από δομές όπου τα κοινοβούλια – όπου υπάρχουν ως θεσμοί – αντιπαλεύουν σε συνεχή βάση την εκτελεστική εξουσία, ενώ ένα σύνηθες φαινόμενο στις χώρες αυτές είναι η επαναστατική ανατροπή των ηγετών σαν μέσο εξέλιξης του πολιτικο-οικονομικού συστήματος της Χώρας. Δηλαδή οι χώρες που φωτίζονται από τον Ήλιο του χάρτη της ορκωμοσίας έχουν βγει μπροστά από την Δύση όσον αφορά στο πολιτικό και κοινωνικό-οικονομικο πλαίσια διοίκησης των χωρών αυτών – το σύστημα αυτό το ονομάζω “σοσιό-καπιταλισμό” . Δηλαδή σοσιαλισμός για τις μάζες με κάποιες παροχές για να μην σκούζουν αλλά και φορολογία που τσακίζει κόκκαλα για να μαζεύεται χρήμα δήθεν για το κοινωνικό κράτος, αλλά στην πράξη για να τροφοδοτείται στους λίγους καπιταλιστές που θα τρέχουν την οικονομία...Ο καυγάς γίνεται γιατί πάλι οι ανατολικοί είναι μπροστά και οι επικυρίαρχοι αντιλαμβάνονται ότι έπεσαν στην παγίδα που αυτοί έστησαν για να κυριαρχήσουν στον Κόσμο κινδυνεύοντας πλέον να χάσουν τα πάντα...
Εν πασει περιπτώσει στην στενη ερμηνεια του σχηματισμου για την κυβερνηση, βλέπουμε ότι θα υπάρξει μια συγκρουση μεσα στην Κυβέρνηση αναμεσα στις δυο ομαδες που θα αντιπαλέψουν για να επιβληθουν. Η πρωτη ομαδα θα κατανοει ότι σε ένα παγκοσμιοποιημενο περιβάλλον που διαχειρίζονται πανισχυρα μονοπώλια και τα οποια ελέγχουν μεταξύ των αλλων και το δικαστικο συστημα θα είναι μαλλον αδυνατο να ευδοκιμήσουν σοσιαλίζοντος τύπου πειραματα, και θα προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση των εργαλειων του Συστηματος – π.χ. τιτλοποιηση ενεργειακων αποθεμάτων – προκειμένου για να προσδιορίσει την περιοχη αναπτυξιακης δρασης αλλα και τον τροπο χρηματοδότησης, αλλα και των αναγκών του Ελληνικου Κράτους. Η δευτερη ομαδα θα εχει την ικανοτητα να μιλάει στο λαϊκο θυμικο οσον αφορα στο πως θα επιτυχει την αυτοτελεια της η Χωρα και θα προκρίνει τις στερεοτυπες σοσιαλιστικές συνταγες περι ανάπτυξης της πρωτογενους και δευτερογενους παραγωγικων τομεων της Χωρας – τις οποίες και θα θελησει να επιβαλλει ετσιθελικα και χωρις ένα οργανωμενο σχέδιο.
Το κυβερνητικο αυτό σκηνικό (σχημα 3 του πίνακα Α) ερχεται και καθεται πανω σε ένα σχηματισμο του γενέθλιου χαρτη της Χωρας που μας μιλάει για μια κατασταση στην Χωρα που κυριαρχει η φτώχια, η ολιγαρχια, και η διαχρονικη κοντρα των λαϊκων στρωματων με τον επιχειρηματικο κλάδο – όπως αυτή εκφραζεται μεσα από τον οργανωμενο συνδικαλισμο - η αδυναμια να ισοσκελισθουν οι Προυπολογισμοι της Χωρας – εξ αιτιας της ελλειψης παραγωγικου ιστου αλλα και εξ αιτιας της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγης – η ταμειακη στενοτης του Δημοσιου Ταμειου – που φτανει στα ορια ταμειακης ασφυξίας - οι δυσαναλογες και εν πολλοις αχρηστες δαπανες σε προγραμματα εξοπλισμων που δεν λειτουργουν – που εχουν σαν συνέπεια την πλημμελή αμυντικη θωράκιση της Χωρας – οι (υποβολημιαίες) διεκδικήσεις των γειτόνων – που μπορουν να καταλήξουν και σε πολεμική αντιπαραθεση - και η πιθανη κατευθυνομενη εναντια στα συμφεροντα της Χωρας μας αποφαση ελεγχομενων διεθνών δικαστηρίων σε περιπτωση προσφυγης μας εναντια σε αυτές τις διεκδικήσεις.
b. Θα υπάρξει μια μοναδική ευκαιρία για να μπεί η Χώρα στο Ενεργειακό παιχνίδι που όμως θα χαθεί η θα μπεί στο ψυγείο εξ αιτίας άκαιρων κινήσεων της Κυβέρνησης που εκμεταλλεύτηκαν τα διεθνή και ντόπια μεγαλο-συμφέροντα για να την ακυρώσουν.
Ο προοδευμένος Ηλιος μόλις πέρασε από την συζυγία που έκανε με τον γενέθλιο Κρόνο (αλλαγή στρατοπέδου /διαζύγιο;) και κάνει τρίγωνο με τον Αρη της Χώρας. Παράλληλα, ο διελαύνων Ουρανός και σε καποια απόσταση ο διελαύνων Δίας, δημιουργούν ένα σχηματισμό kite, με τον Ερμή της ορκωμοσίας Τσίπρα πάνω στον Ηλιο της Ελλάδας και σε αντίθεση με τον Κρόνο της.
Η γενέθλια αντίθεση Κρόνου (παραδοσιακό φεουδαρχικό κατεστημένο της Δύσης) και Ήλιου (Πεφωτισμένοι) συμμετέχει σε ένα σχηματισμό που διαβάζει “ Η ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής που έχει επιβληθεί από τους πάτρωνες της Χώρας, συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ντόπιου παρασιτικού κυκλώματος ολιγαρχών που σε αγαστή συνεργασία ή κατ’ εντολή των ξένων πατρώνων της Χώρας αποψιλώνει συστηματικά τον πλούτο της Χώρας οδηγώντας την στον συνεχή εξωτερικό δανεισμό και στην περαιτέρω εξάρτηση της και καθιστώντας την αδύναμη να ανταπεξέλθει σε έκτακτες συνθήκες κινδύνου” [σχηματισμός (14) του πινακα Α] και βάζει το ερώτημα του κατά πόσο “θα μπορέσουν οι Ελληνικές (δοτές) Κυβερνήσεις να βρούν το σημείο εκείνο ισορροπίας που θα τους επιτρέπει να υπηρετούν τους εντολείς τους, χωρίς να κινδυνέψουν να ανατραπούν από τον Ελληνικό Λαό;” [σχηματισμός (39) του πινακα Α]. Και η λύση που προτείνει ο χάρτη – προκειμένου να σπάσει ο αέναος κύκλος του Χρέους και να διαμορφωθεί μια Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική - είναι “η εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου και της θέσης της Χώρας – ως κέντρου διακομιδής – στον ευρύτερο τομέα των προϊόντων και της μεταφοράς της Ενέργειας” [σχηματισμός (25) του πινακα Α].
Το τρίγωνο του προοδευμένου Ηλιου με τον γενέθλιο Αρη της Χώρας διαβάζει “ξαφνικές ευχάριστες ανατροπές που οδηγουν σε βελτίωση του βιωτικού επιπέδου του Λαού και που οφείλονται σε επιτυχείς επιχειρηματικές ενέργειες/ συμφωνίες/συνεταιρισμούς που έχουν να κάνουν με τα δίκτυα μεταφορών, επικοινωνιών και ενεργειας”.
Αρχικά, ο σχηματισμός kite του διελαύνοντος Ουρανού με διελαύνοντα Δία, τον Αρη της Ελλάδας και τον Ερμή του ορκωμοσίας διαβάζει “ενώ οι προϋποθέσεις για να κλείσει μια μεγάλη και επιτυχής συμφωνία που θα έχει να κάνει με την μεταφορά ή και την εξόρυξη φυσικού αερίου υπάρχουν και από την οποία συμφωνία θα οφεληθούν και οι εταίροι της Χώρας, αλλά και θα βρεθουν πόροι για την χρηματοδότηση των αναγκών της Χώρας, η βιασύνη της Κυβέρνησης η και η κακιά εκτίμηση των συσχετισμών δύναμης η και τα προβλήματα της γειτονιάς μας δημιουργούν κινδύνους ανατροπών”.
Πράγματι ο Πλούτωνας της ορκωμοσίας κάνει όψη 150ο με τον Κρόνο και 30ο με τον Ηλιο της Ελλάδας, πάνω στον οποιο βρισκεται ο Ερμής της ορκωμοσίας, αλλά και απομακρυσμένο τετράγωνο με τον διελαύνοντα Ουρανό και οι όψεις αυτές σημαίνουν ότι αφενός η πλεονεξία των επικυρίαρχων συνεπικουρούμενη και από την αδυφαγία των ντόπιων ολιγαρχών που δεν θέλουν να μοιρασθούν τα οικονομικά οφέλη για την καλυψη των αναγκών των λαϊκών στρωμάτων, αλλά και αφετέρου η αδυναμία των επικυρίαρχων να επιβάλλουν τα σχέδια τους στην ευρύτερη περιοχή ακυρώνει η βάζει στο ψυγείο την σχετική διέξοδο.
Για το συγκεκριμένο θέμα είχα αναφερθεί και στην ανάλυση που ειχα κάνει για το δημοψήφισμα.
c. Η Κυβερνηση Τσιπρα αδυνατεί να ελέγξει την διαπλοκή
Όμως ο χαρτης της Ορκομωσιας του Πρωθυπουργου δεν φαινεται να μπορει να διαχειριστει σωστα τον Αρη της Χωρας μια και τον βαζει να συμμετεχει σε ένα μεγαλο σταυρο του χαρτη της Ορκομωσιας που αφορα στην προσπαθεια της Κυβέρνησης να παταξει το λαθρεμποριο – και την εξ αυτου προκύπτουσα φοροδιαφυγή – αλλα και την φοροαποφυγη των πολυεθνικων, καθως επισης να επιβαλλει έλεγχο στην διαχειριση των δικτυων μεταφορών και στα ΜΜΕ, αποσκοπώντας στην συγκέντρωση εσόδων για να ασκησει εθνική πολιτική και να υλοποιήσει το προγραμμα της. Περα όμως από τα εξωτερικα προβληματα που δημιουργουνται από την προσπάθεια αυτή της Κυβερνησης, υπάρχουν και ενδογενη προβλήματα που οφείλονται στην ελλειψη η και την αδυναμία υλοποιησης σχεδίων δρασης εξ αιτίας των διασυνδέσεων αναμεσα στο πολιτικο προσωπικό και στα ενδιαφερόμενα συμφέροντα που κατά κυριο λογο αφορουν στην βιομηχανία Μεταφορών και τα ΜΜΕ. Αποτέλεσμα ολων αυτών είναι όχι μονο να μην μπορεί να υλοποιήσει τα πλάνα της και να αποκαταστήσει το αποτέλεσμα σκανδάλων κυρίως στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά να αντιμετωπίζει και απειλές πολέμου – οικονομικού αλλά και κυριολεκτικού – που υποδαυλίζεται από τα βαλλόμενα συμφέροντα, πέρα βεβαια από το ότι κινδυνευει να ανατραπει από λαϊκη εξεγερση εξ αιτίας της εφαρμογής η και την συνέχισης εφαρμογής μετρων που απαλλοτριώνουν λαϊκα δικαιώματα στους τομείς των αμοιβών, της ιδιοκτησιας, των κοινωνικών παροχών και της Υγειας. Είναι προφανες ότι, η αρνητικη πίεση που δεχεται ο Αρης της Χωρας από τις κινήσεις της Κυβέρνησης μαλλον θα κανει εξαιρετικα δυσκολη εως αδυνατη την λυση που δινει ο Αρης στο προαναφερθεν πρόβλημα του χαρτη της Ελλαδας – επιτυχείς επιχειρηματικές συμφωνίες/συνεταιρισμούς που έχουν να κάνουν με τα δίκτυα μεταφορών, επικοινωνιών και ενέργειας - και μια ερμηνεια που θα μπορουσα να δωσω είναι ότι η πιεση που αισθανεται η Κυβέρνηση εξ αιτίας των προαναφερθέντων είναι τοσο έντονη που την οδηγουν σε ρηξη με τους κηδεμόνες της Χωρας και στη συνέχεια σε διαπραγματεύσεις για να βρεθει το σημειο ισορροπίας συνύπαρξης [ μεσοδιαστημα Ερμη/ΒΔ Ορκομωσιας συζυγια Αρη Ελλαδας και αντιθεση μεσοδιαστηματα Ορκομωσιας Διας/Ουρανος και Αρης Ορκομωσιας σε συζυγια μεσοδιαστημα Ερμη/Ουρανου και Ποσειδωνα/Χειρωνα Ορκομωσιας σε αντιθεση με μεσοδιαστημα Δια/ΒΔ Ορκομωσίας].
c. Η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν εχει ουσιαστικά ερείσματα στο εξωτερικό
ΡΩΣΙΑ και ΚΙΝΑ : Ένα επι πλεον προβλημα που περιγραφεται στον σχηματισμο (3) είναι το ότι και οι δυο ομάδες με βαρια καρδια είναι η αληθεια, εχουν στηρίξει πολλες ελπιδες στην βοήθεια που η Ρωσία (BRICS) μπορει να παράσχει στην ευόδωση των σχεδιων τους. Όμως στην προκειμενη περίπτωση τόσον η Ρωσια οσον και η Κίνα έχουν την δικια τους πολύ βαρεια ατζέντα – αποξένωση του λαου από την ηγεσία του, αναγκη για κυριαρχικη θεση στις εσωτερικές και εξωτερικές σχεσεις, ανεπαρκης προετοιμασία για αντιμετωπιση εκτάκτων γεγονοτων μεγαλου βελινεκους, αυτοκαταστροφικές τασεις, καταστροφικοι εξοπλισμοι - και δεν θα είναι διατεθειμένες να μπλέξουν ουσιαστικά στο να βοηθήσει ειδικα όταν οι ηγεσίες των Χωρών αυτών θεωρουν ότι εχουν απεναντι τους “ερασιτέχνες” επαναστατες που περα από το ότι θα είναι εξαιρετικα επικίνδυνο για τους ιδιους αλλά και για το εγχείρημα BRICS να εντάξουν την Ελλάδα στο εγχείρημα τους κατά βαθος πιστεύουν ότι θα μπορουσε στο μελλον να αντιμετωπίσουν προβλήματα παρεμφερή με αυτά των υφιστάμενων πατρόνων της Ελλαδας και ως εκ τουτου θα κρατηθούν (ουσιαστικα) μακρυα. [ Ηλιος και Μεσουράνημα Ρωσίας σε όψη 90ο με Ηλιο ορκωμοσίας και 180ο με Σελήνη ορκωμοσίας. Σελήνη Κίνας σε συζυγία με Ηλιο Ορκωμοσιας και σε οψη 90ο με την Σελήνη της ορκωμοσίας].
Το ενδιαφέρον είναι ότι αν δούμε την συναστρία της Κυβέρνησης Τσίπρα με τον Πούτιν – Ο Ουρανός του Πούτιν πανω στον ωροσκόπο της ορκωμοσίας και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα της ορκωμοσίας και ο Ποσειδώνας σε συζυγία με τον Κρόνο και τον Ηλιο του Πουτιν σε αντίθεση με τον Ουρανό της ορκωμοσίας – θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίχτηκε σκάκι και ο Πούτιν όχι μονο δεν τσίμπησε αλλά έβαλε στο τραπέζι – μέσω Ρώσων ολιγαρχών που ελέγχει απόλυτα – ένα σχέδιο χρηματοδότησης της εκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδας (παραγραφος b ανωτέρω), που έκανε τους Αμερικανούς να τρέχουν και να “διατάσσουν” τους Γερμανούς να βρουν λύση. Για το σχέδιο αυτό έχω αναφερθεί στην ανάλυση που έκανα για το Δημοψήφισμα, με την παρατήρηση ότι δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος ως ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά ως σύνθεση πληροφοριών που οδήγησε στο Δημοψήφισμα.
ΗΠΑ : : Η Αμερικανικη διοικηση στηριξε την ανοδο της παρουσας Κυβερνησης της Χωρας στην εξουσια και για λογους ανταγωνισμου με το διευθυντηριο της ΕΕ, αλλα και για το ότι πιστευε ότι το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα χρειαζεται ανανεωση, ενώ στο πισω μερος του μυαλου της ειχε το ότι θα μπορουσε να εκμεταλλευτει την απειρια της νεας Κυβερνησης και να την καθοδηγήσει προς τα εκει που ηθελε και που πρακτικα σημαινει η Ελλαδα πρσδεδεμενη στο αρμα των ΗΠΑ, για τους λογους που ειχαν κατά νουν οι πατερες του Αμερικανικου Εθνους [Ωροσκοπος ΗΠΑ σε οψη τριγωνου με Ηλιο Ορκομωσιας σε συζυγια με γενεθλιο Ηλιο και Ουρανο Ελλαδας πανω στο Μεσουρανημα των ΗΠΑ].
Το προβλημα όμως που εχει η Αμερικανική Διοικηση είναι ότι δεν εμπνεει εμπιστοσυνη, ουτε οσον αφορα στο κατά ποσο τιμα τις υπογραφες της, ουτε οσον αφορα στην ικανοτητα η και την δυνατοτητα που εχει να διαχειριστει τις τυχον αμφισβητησεις που θα συναντησει στην εφαρμογη των επιλογών της, η για την οργάνωση των δικτυων μεταφορας ενεργειας. Και αυτό, κατ’ελαχιστον, λαμβανεται υποψη από την νεα Κυβερνηση της Ελλαδας που επειδη πιεζεται από τους Αμερικανους, αντιδρα σε βαθμο που μπορει να προκαλεσει και νομικές εμπλοκες με αλλα κρατη η και Μονοπωλια των οποιων τα συμφεροντα θιγονται [Ηλιος Ορκομωσίας πανω στον Νοτιο Δεσμο των ΗΠΑ, Ποσειδωνας ΗΠΑ αντιθεση Μεσουρανημα Ορκομωσίας, 135ο Ηλιος Ορκομωσίας, Αρης ΗΠΑ 135ο Ηλιος Ορκομωσιας].
Η Αμερικανικη Διοικηση γνωριζει επισης ότι η αναποτελεσματική γενναιοτητα που επιδεικνυει ο Πρωθυπουργος της Ελλαδας απεναντι στην τιμωρητικη διαθεση του Διευθυντηριου των Βρυξελλων – προκειμενου να υποκυψει στις απαιτησεις των – θα εχει δραματικες συνεπειες όχι μονο στην Αμερικανικη Οικονομία – μια και η οποια “στραβη” θα χτυπήσει την αχιλλειο πτερνα της Αμερικανικής Οικονομιας, δηλαδη το εξωτερικο της χρεος- αλλα θα εχει και δυσκολες επιπτωσεις στο εσωτερικο της Χωρας με την εννοια ότι θα φερει στην επιφανεια αφενος τις στρεβλωσεις του Αμερικανικου κοινωνικο-οικονομικου συστηματος, αλλα αφετερου της συμβατοτητας του υφισταμενου διοικητικου σχηματος των ΗΠΑ με την λαϊκη βουληση [Πλουτωνας ορκομωσιας Πρωθυπουργου αντιθεση Ερμη ΗΠΑ, Πλουτωνας ΗΠΑ τετραγωνο Σεληνη Ορκομωσιας, Ερμης ΗΠΑ τετραγωνο Σεληνη Ορκομωσιας].
Η τελικη καταληξη των σχεσεων μαλλον δεν θα είναι ευνοϊκή ουτε για τα συμφεροντα των ΗΠΑ , ουτε και για αυτά της Ελλαδας και αυτό γιατι ο φοβος των ΗΠΑ για τις επιπτωσεις που προανεφερα θα τις οδηγησουν σε σπασμωδικές και παραδοσιακες “συνταγες” προστασιας των συμφεροντων τους – όπως για παραδειγμα προκληση εντασης στα συνορα της Ελλαδας με σκοπο να ακυρωθουν οι τυχον πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβερνησης για την ενταξη της Χωρας στον παγκοσμιο ενεργειακο χαρτη – γεγονος που μπορει να προκαλεσει και νομικές εμπλοκες , αλλα που από πλευρας ΗΠΑ θα εχει την σφραγιδα της αποστασιοποιησης/ εσωστρεφειας [ Ωροσκοπος ΗΠΑ αντιθεση Κρονος ορκομωσιας, Αρης σε συζυγια με Ποσειδωνα ορκομωσιας αντιθεση μεσοδιαστημα Κρονου/Βορειου Δεσμου ΗΠΑ].
Επομένως και όσον αφορά στις ΗΠΑ, το μονο τους κίνητρο είναι να στριμώξουν το Ευρώ και να μην βάλει κανείς χέρι στα ενεργειακά αποθέματα της Χώρας χωρίς την άδεια των και παρόλο που θα στηρίξουν την Κυβέρνηση Τσίπρα, αυτό θα γίνει μέσα στα όρια των επιδιώξεων τους.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ : O Χάρτης της Γερμανίας είναι χαρακτηριστικός της Ιστορίας της για μια σειρά από λόγους. Κατ’ αρχή ο κυβερνήτης του 10ου της, η Σελήνη, βρίσκεται στον Ταύρο – έλλειψη παραγωγικού βάθους και πληθυσμιακή γήρανση για την Χώρα – και στην ακμή του 8ου οίκου – εξ αιτίας εμμονών που έχουν να κάνουν με την κατασπατάληση των πόρων που έχει στην διάθεση της η Χώρα για να διαμορφωθούν συνθήκες που θα θεραπεύουν την έλλειψη παραγωγικού βάθους και με την επιβολή τυραννικών καθεστώτων διακυβέρνησης προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Και αυτό γιατί η εκάστοτε Κυβέρνηση λειτουργεί ως ο “εισπράκτορας” αυτών που κινούν τα νήματα της Χώρας από το παρασκήνιο και που έχουν σαν στόχο τους πόρους και τον πλούτο των γειτονικών χωρών προκειμένου να αξιοποιηθούν για την επίτευξη της αυτάρκειας των Γερμανών [ Κρόνος κυβερνήτης του 4ου στον 3ο οίκο και οι κυβερνήτες του 1ου του 8ου και του 11ου στον 4ο οίκο του χάρτη].
Σε αυτή την φάση ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον 10ο οικο της Γερμανίας και αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ότι αφενός οι ανταγωνιστές της Γερμανίας αναδιατάσσουν το ηγετικό τους προφίλ εις βάρος των όποιων επιδιώξεων της Γερμανικής Ηγεσίας, αλλά και αφετέρου το τραπεζικό κατεστημένο της Γερμανίας αναδιαρθρώνει τον παραγωγικό μηχανισμό της Χώρας, βάζοντας χέρι στα χρηματικά διαθέσιμα των γειτόνων της Χώρας αλλά και επιβάλλοντας τον εκσυγχρονισμό της δημοσίας διοίκησης, του κοινωνικού συστήματος κλπ των χωρών αυτών κυρίως όμως χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα αυτά για να βάλει στο χέρι τα ενεργειακά τους αποθέματα . Και στην μια και στην άλλη περίπτωση η μεγάλη διαφορά με την περίοδο του Μεσοπολέμου είναι ότι σήμερα και η Γερμανία είναι εργαλείο στα χέρια τρίτων και απλά χρησιμοποιείται το ταλέντο των Γερμανών. [το διελαυνων τετράγωνο Πλούτωνα και Ουρανού (και οι δύο ανάδρομοι) αγγίζει τον Ποσειδώνα της Γερμανίας (όπως και την περίοδο ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία το 1932 και ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας (ανάδρομος και ακριβώς στο αντίθετο σημείο του 1932) κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και το Μεσουράνημα της Χώρας, ενώ ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός κάνει όψη 90ο με τον Κρόνο και 135ο με τον Πλούτωνα)]. Όμως ο διελαύνων Πλούτωνας θα κάνει τετράγωνο πάλι με την Σελήνη το 2026 -2028 – συνθήκες 1942 – ενώ ταυτόχρονα ο διελαύνων Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα κανουν αντίθεση με τον Ωροσκόπο της και ο προοδευμένος Δίας αντιθεση με τον Κρόνο της Γερμανίας. Εν ολίγοις η Γερμανία θα ξαναβιώσει συνθήκες παρεμφερείς με αυτές του τέλους του ΙΙ ΠΠ, με την διαφορά ότι ενώ στον ΙΙ ΠΠ επαιζε εθνοκεντρικό παιχνίδι τωρα νομίζει ότι κανει το ίδιο, αλλά στην πραγματικότητα παίζει παιχνίδι άλλων που θα της τραβήξουν καποια στιγμη το χαλί .
Αλλωστε, διαχρονικά η Ελλάδα αστρολογικά είναι ο κακός δαίμονας της Γερμανίας, με την έννοια ότι ο διαδραστικός συσχετισμός των δύο χαρτών θα φέρνει πάντα την Γερμανία σε σημείο που να μην μπορεί να ελέγξει το τραπεζικό της σύστημα, το νόμισμα και τα διαθέσιμα του δημόσιου ταμείου της και μάλιστα με τρόπους επώδυνους που άπτονται της έννοιας της συνοχής της και των εθνικών σχεδιασμών της [ Πλούτωνας Ελλάδας αντίθεση με Ωροσκόπο Γερμανίας και τετράγωνο με Ήλιο, Κρόνο και Βόρειο Δεσμό Γερμανίας].
Παρόλα αυτά, η προοδευμένη Σελήνη της Κυβέρνησης Τσίπρα ερχεται στο τέλος του 8/2015 και κάθεται ακριβώς πανω στην Σελήνη της Γερμανίας τετραγωνίζοντας σε όψη ακριβείας τον Ηλιο της Κυβέρνησης Τσίπρα και κάνοντας τρίγωνο με τον Ηλιο του Ευρώ. Καποιος θα μπορούσε να πεί – και πιθανά να είχε δίκιο – ότι ο Σοϊμπλε κέρδισε την παρτίδα του πόκερ που παίχτηκε από την ανάδειξη του Τσίπρα στην Κυβέρνηση και εξασφάλισε τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας για λογαριασμό του Ευρώ (και των ιδιοκτητών του και αφεντικών της) και του παραγωγικού μηχανισμού της Γερμανίας. Είναι όμως έτσι; Και το λέω αυτό γιατί όπως θα δούμε σε επόμενη ανάρτηση μου και ειδικότερα στο κεφάλαιο των Εκλείψεων του Σεπτεμβρίου, η Ηλιακή Έκλειψη τετραγωνίζει τον Δία της Γερμανίας και αυτό σημαίνει νομικές εμπλοκές εξ αιτίας προδήλως μαϊμουδιασμένων (παράνομων και καταχρηστικών) συμβάσεων που είτε αφορούν στο θέμα του Χρέους της Ελλάδας και της διαμόρφωσης του, είτε στις μεθοδεύσεις του Σόϊμπλε για το πώς θα καρπωθεί η Γερμανία την μερίδα του λέοντος από την υφαρπαγή του Ελληνικού φυσικού πλούτου. Μην ξεχνάτε ότι ολη η οικονομική διοίκηση της Ευρωζώνης χειρίζεται από τέως διευθυντικά στελέχη της Goldman Suchs, και θυμηθείτε επισης αυτό που σας ειχα γράψει στην ανάλυση που ειχα κάνει για τον Σοϊμπλέ, ότι δηλαδή προσπαθεί να υπηρετήσει δύο αφεντικά και αυτό θα επιφέρει την κατάρρευση του.
ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ :Οσον αφορα στο Ενωμενο Βασιλειο το μήνυμα της συναστριας είναι λιγο περιεργο και εν πασει περιπτωσει εχει να κανει όχι μονο με τις οικονομικές σχεσεις αναμεσα στις δυο χώρες – μια και είναι γνωστο ότι από το 1845 το Ενωμενο Βασιλειο ηταν μια από τις τρεις χωρες που παραδοσιακα ήλεγχαν την πορεια της Ελλαδας – οι άλλες δυο ηταν η Γερμανια και οι ΗΠΑ – αλλα φαινεται ότι το παραδειγμα της αριστερης κυβερνησης η και μια τυχον επιτυχια της, μπορει και να ανοιξει τους ασκους του αιωλου και στο Ενωμενο Βασιλειο. Βεβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ότι το 25% της μετοχικής σύνθεσης της ΕΚΤ ελεγχεται από την οικογένεια Ροτσιλντ και ναι μεν μπορεί οι Βρετανοί να κανουν – διαπραγματευτικά κατά την γνώμη μου - παιχνιδάκια περι εξόδου από την ΕΕ…αλλά τα λεφτά είναι λεφτα και δεν θα ήταν διατεθειμένη να δουν το Ευρώ να τινάζεται στον αέρα.
Συγκεκριμένα, στο χαρτη του Ενωμενου Βασιλειου υπάρχει η οψη που λεει ότι “από καιρου εις καιρον ο Λαος επαναστατει η φτανει στα ορια της εξεγερσης εξ αιτίας της χρηματιστηριακης λογικής με την οποια διαχειρίζεται η Οικονομια της Χωρας που δημιουργει πληθωριστικές πιεσεις αλλα και εξ αιτιας ενός συστηματος δικαιοσύνης που λειτουργει περιοριστικα στο εμποριο και στις μεταφορες”. Η ιδια επισης οψη [Αρης στον Υδροχοο και τον 11ο οικο κυβερνητης του 1ου, 7ου και 12ου οικου του χαρτη του Ενωμενου Βασιλειου σε οψη 150ο με τον Δια του ΕΒ στην Παρθενο και στον 6ο οικο και κυβερνητη του 9ου ] θα μπορουσε κάλλιστα να σημαινει και το συστημα των επενδυσεων σε ομολογα ξενων κρατών που εχει στα χερια της η Κεντρικη Τραπεζα του ΕΒ – μεσω του τραπεζικου συστηματος της Χωρας - μπορει να καταλήξει σε δικαστικές διενέξεις εξ αιτίας πτωχευτικών συνθηκών από κακή διαχειριση των σχετικών πορτοφολιών. Μια άλλη όμως αναγνωση εχει να κανει και με την αναμειξη του δικαστικου συστηματος του ΕΒ (ως υπηρεσια) για εφαρμογη πτωχευτικου δικαιου! Πάνω σε αυτόν το σχηματισμο ερχεται και καθεται και ο Ουρανος της Ελλαδας – κανοντας συζυγια με τον Αρη του ΕΒ, αλλα και ο Ηλιος της Κυβερνησης Τσιπρα! Και ο Ηλιος αυτος διαβαζει “εξεγερση/επανασταση με σκοπο να καθαιρεθει ενας Ηγετης”. Διαλεγετε και παίρνετε λοιπον….(α) – το παραδειγμα της Ελλαδας ακολουθουν όχι τόσο οι ίδιοι οι Εγγλεζοι, αλλά ας πούμε οι Σκωτσέζοι, οι Ουαλλοί και οι Ιρλανδοι της Βορειου Ιρλανδίας (β) – γινεται καποια στραβη με τη ΤτΕ και παθαινουν ζημια οι Εγγλεζοι ως Κεντρική Τραπεζα (γ) – δεν πληρώνουμε τους δανειστές και μας σερνουν στα δικαστήρια (δ) – οι Ροτσιλντς αποσύρουν την στήριξη τους στην Κυβέρνησης Τσίπρα γιατί διαπιστώνουν ότι δεν μπορεί ο Τσίπρας να ελέγξει τις συνιστώσες του κόμματος του. Το θέμα αυτό θα πρέπει να το συνδέσετε και με την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στην Γερμανία στις 24/6/2015, με πρόσχημα την επίσκεψη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του ΙΙ ΠΠ, αλλά και το ξαφνικό “πάγωμα” της ρητορικής περί δημοψηφίσματος εξόδου την Βρετανίας από την ΕΕ. Φωτογραφία του Dimitris Adamopoulos.
Στην συνεχεια υπαρχει μια άλλη οψη στον χαρτη του ΕΒ – Αφροδιτη στον Αιγοκερο και στον 10ο κυβερνητης του 1ου και του 7ου σε οψη τετραγωνου με τον Ωροσκοπο της Χωρας. Η οψη αυτή μας λεει ότι “ο Λαος της Αγγλιας βιωνει συνθηκες περιορισμου του εισοδηματος του που τελικα γκετοποιουν την Κοινωνια και απαιτουν αστυνομικα μετρα για να κρατιωνται τα πραγματα υπο έλεγχο, ενώ η Ηγεσια της Χωρας ειτε δεν εχει την ενεργεια να ασχοληθει με τα προβληματα του Λαου, ειτε αναλωνει τους πορους της Χωρας σε εξοπλιστικα προγραμματα – χωρις στην πραγματικοτητα να διασφαλιζεται και το αναγκαιο επιπεδο αμυνας - και σε προγραμματα διασφαλισης των ενεργειακων αναγκών”. Πανω λοιπον στον Ωροσκοπο του ΕΒ καθεται η Σεληνη της κυβερνησης Τσιπρα και η ακριβής ερμηνεια της είναι “o πρωτογενης τομεας (της Ελλαδας) δεν παιρνει την στηριξη που απαιτειται από τη Κυβερνηση γιατι η Γη εχει εμπορευματοποιηθει η χρησιμοποιειται για στρατιωτικους σκοπους (γιατι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές σκοπιμότητες την Βρετανίας ”,αλλα και “χωρις λογο δυσαρμονική συμπεριφορα,” καθως επισης και μια “γυναικα – που σχετίζεται και με τον Ελληνικό θέμα - με ισχυρη προσωπικοτητα και διψα για εξουσια επιχειρεί να επιβάλλει στον βρετανικό Λαό ένα συγκεκριμένο πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης”. Κατά την γνώμη μου, η οψη αυτή εχει δυο διαβασματα. Το πρωτο ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορα -της Ελλαδας η του ΔΝΤ μια και ο Ωροσκοπος του χαρτη της ορκομωσιας του Τσιπρα είναι σε απολυτη συζυγια με το Μεσουρανημα του ΔΝΤ και ως γνωστο το ΔΝΤ διοικειται από την κα Λαγκαρντ της οποιας το προφιλ ταιριαζει με τον προαναφερθεντα χαρακτηρισμο – επιτεινει το προβλημα ρευστοτητας του Αγγλικου Δημοσιου και πιθανα καθιστα αναγκαια την ληψη (περεταιρω) μετρων εις βαρος των λαϊκων συμφεροντων. Μια άλλη ερμηνεία όμως θα μπορούσε να αφορά στην επιμονή της Μέρκελ να επιβάλλει στην Βρετανία το πρότυπο κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης που έχει επιβάλλει στην υπόλοιπη ΕΕ. Μια τρίτη ερμηνεια όμως θα μπορουσε να είναι ότι το Ελληνικο προβλημα λειτουργει αφυπνιστικά για τον Αγγλικο Λαο, υπο την εννοια ότι, τελικα, ολη η Δυση με πρωτογενη τομεα από 1% - 2% εξαρταται απο τις τριτες χωρες για το σιτιστικο της και ισως το “πειραμα” η και το παθημα της Ελλαδας να λειτουργησει προς την κατευθυνση της αφυπνισης του Αγγλικου Λαου.
ΓΑΛΛΙΑ : Η Γαλλια παραδοσιακα υπηρξε ο “θεωρητικος” των κοινωνικο-οικονομικων συστηματων που στοχευουν στην διασφαλιση των δικαιωματων των λαϊκών στρωματων. Και σε αυτή την διασταση ασφαλως υπάρχει μια “χημεια” αναμεσα στο συλλογικο “εγω” της Χωρας και στην Κυβερνηση Τσιπρα…αλλωστε η ριζα είναι η ιδια και το κοινο ενδιαφερον εδραζεται στα οικονομικα της Κυβερνησης και στο ποιος κανει τελικα κουμαντο (Ηλιος Γαλλιας τριγωνο Ηλιο Ορκομωσιας).
Υπαρχουν όμως προβληματα. Και τα προβληματα αυτά εχουν να κανουν με το ότι η Γαλλια αισθανεται την Κυβερνηση Τσιπρα ως κινδυνο. Αυτό γιατι, αφενος το προγραμμα της Κυβερνησης Τσιπρα και μεταξυ των αλλων προβλεπει και αξιοποιηση της Γης για παραγωγη αγαθών (αντι για εμπορικους σκοπους μονο), αλλα και αφετερου επειδη οι κινησεις της Κυβερνησης Τσιπρα στα εξοπλιστικα προγραμματα όχι μονο μπορει να διαταραξουν το σχετικο ισοζυγιο της Γαλλιας, αλλα να επηρεάσουν και το υψος των ονομαστικων οφειλων προς την Γαλλια από δανεια. Και η Γαλλια με τα μαγειρεματα της που εχουν να κανουν με την φουσκα εκδοσης χρηματος - προγράμμα STEP της ΕΚΤ (Short Term European Papers) μεσα από το οποιο εκδιδει χρημα που δεν Φωτογραφία του Dimitris Adamopoulos.εμφανιζεται /αποτιμαται επισημως – δεν μπορει να αντεξει μια επιτυχια της Κυβερνησης Τσιπρα γιατι απλα δεν εχει τα κεφαλαια για να σηκωσει μια πολιτική επανεργοποιησης της σιτιστικής αυτάρκειας – που πιθανα θα ζητησει ο Γαλλικος Λαος σαν αποτελεσμα του πειραματος Τσιπρα – αλλα ουτε και να ξανα-φορτωθει χρηματο-οικονομικές ζημιες που ξεφορτωθηκε βαζοντας την Ελλαδα στο Μνημονιο. [ Σεληνη Γαλλιας στον Τοξοτη 135ο Σεληνη Ορκομωσιας στον Κριο, Ηλιος Γαλλιας στον Ζυγο 150ο Σεληνη Ορκομωσίας, Αρης Γαλλιας στον Σκορπιο 150ο Σεληνη Ορκομωσιας, Διας Γαλλιας αντιθεση και Κρονος Γαλλιας τετραγωνο Σεληνης Ορκομωσίας]
Τελικα η Γαλλια θα προσπαθήσει να παγιδευσει την Κυβερνηση Τσιπρα παιζοντας τον ρολο του “καλου αστυνομου”, εχοντας κατά νουν να πριονίσει μεσα από πεμπτοφαλαγγίτικες τακτικες την καρεκλα του Τσιπρα και στοχευοντας στην καθαιρεση του, κατι όμως που θα της γυρισει μπουμεραγκ στους δικους της συνεταιρισμους με άλλες χωρες [ Ποσειδωνας Γαλλιας στον Ζυγο και στον 12ο της, κυβερνητης του 5ου της σε αντιθεση με την Σεληνη της Ορκομωσίας, Διας Γαλλιας στον Σκορπιο και στον 12ο της και κυβερνητης του 2ου της σε οψη τετραγωνου με τον Ηλιο της Ορκομωσιας σε συζυγια με τον Ουρανο της Ελλαδας και Κρονος Γαλλιας στον Ταυρο και τον 6ο οικο της κυβερνητης του 7ου και του 12ου της σε οψη τετραγωνου με τον Ηλιο της Ορκομωσιας σε συζυγια με τον Ουρανο της Ελλαδας].https://www.facebook.com/groups/politicalastrology/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: