ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ


<<....Καθημερινά κάποιος Κολεγιόπαιδας Γενίτσαρος θα πιάσει "καρέκλα" στα γνωστά κολεγιακά ΜΜΕ και θα βρίζει τους Έλληνες. Όπως ο Δήμου, που τους βρήκε πολύ "τριχωτούς" και ο "φουκαράς" αισθάνθηκε δυστυχής ...Δυστυχής, που όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ανώμαλοι και ομοφυλόφιλοι ...Δυστυχής, που δεν έχουν οι σύγχρονοι Έλληνες τη "μεγαλοψυχία" να αναγνωρίσουν τη συμμορία του Γκρουέφσκι σαν απόγονους του Αλεξάνδρου ...Δυστυχής, που οι ομοεθνείς του δεν εννοούν να καταλάβουν ότι μέσα στους αιώνες έχουν γίνει "τουρκόσποροι", "βουλγαρόσποροι" κλπ..
Ψάχνουν λοιπόν κάποιοι να βρουν τον λόγο όλοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι τόσο ανθέλληνες ...τον λόγο που "βρίζουν" καθημερινά τον ελληνισμό όλοι αυτοί οι Καμινομπουτάρηδες. Γιατί τον βρίζουν; ...Γιατί είναι οι "Γενίτσαροι" των προτεσταντών ...Απόφοιτοι των προτεσταντικών Κολεγίων είναι ...Του Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και του Κολεγίου Αθηνών. Αυτά είναι τα ιδρύματα, τα οποία "μεταμόσχευσε" ο Βενιζέλος στο ελληνικό "κορμί", ώστε να μην μπορεί ποτέ αυτό ν' απαλλαχθεί από τον "καρκίνο". Αυτά τα Κολέγια δίνουν τους "ηγέτες" της Ελλάδας και προφανώς και της Τουρκίας. Αυτά τα Κολέγια καθηλώνουν τη χώρα στο επίπεδο του προτεκτοράτου της Προτεσταντικής Αυτοκρατορίας.
Δεν χρειάζεται κάποιος να σκεφτεί πολύ, για την επιβεβαίωση αυτών των οποίων λέμε. Αυτά τα Κολέγια ιδρύθηκαν από τους προδότες βενιζελικούς ...Από τον Βενιζέλο, τον Λαμπράκη, τον Παπανδρέου κλπ.. Η Ελλάδα από τη Μικρασιατική Καταστροφή κυβερνιέται είτε από συγγενείς τους είτε από αποφοίτους Κολεγίων. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν γιος του Παπανδρέου και απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών. Ο Μητσοτάκης ήταν συγγενής του Βενιζέλου. Από εκεί και πέρα όλοι τους ήταν απόφοιτοι των προτεσταντικών Κολεγίων. Κώστας Καραμανλής, Γιωργάκης Παπανδρέου, Παπαδήμος, Πικραμμένος, Αντωνάκης ...Ειδικά ο Αντωνάκης, ο οποίος είναι εγγονός του ιδρυτή του Αμερικανικού Κολεγίου και αδερφός του Προέδρου του.
Πόσο πιο απλά μπορεί να αποδείξει κάποιος την προδοσία. Όταν, μετά από μια εθνική καταστροφή, αυτοί, οι οποίοι τη δρομολόγησαν, γίνονται απόλυτα κυρίαρχοι και μεγιστάνες, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ...Οι χειρότεροι Γενίτσαροι, που γνώρισε ποτέ η ρωμιοσύνη, είναι αυτοί των προτεσταντών ...Οι σημερινοί απόφοιτοι των αμερικανικών και γερμανικών Κολεγίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης ...Οι απόλυτα χειρότεροι, αν σκεφτεί κάποιος τι έχουν κάνει και αν τους συγκρίνει με τους Οθωμανούς Γενίτσαρους. Οι Οθωμανοί Γενίτσαροι όχι απλά δεν έκαναν κακό στη ρωμιοσύνη, αλλά με την παρουσία τους την ενίσχυσαν και την πλούτισαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της αυτοκρατορίας.
Οι Προτεστάντες Γενίτσαροι κατέστρεψαν τη ρωμιοσύνη και σήμερα επιχειρούν τη "θανάτωσή" της. Λεηλάτησαν τη ρωμιοσύνη και σήμερα ξεπουλάνε και το "μερίδιο" το οποίο αυτή έλαβε, εξαιτίας της ανταλλαγής τής Μικρασιατικής Καταστροφής. Δεν υπάρχει έγκλημα, που να μην το έκαναν εις βάρος της. Την έβαλαν απέναντι στις πιο θανατηφόρες "μηχανές" της ανθρώπινης ιστορίας ...Βενιζελικοί έβαλαν τη ρωμιοσύνη απέναντι στη σοβιετική "μηχανή" ...Βενιζελικοί Γενίτσαροι έβαλαν τη ρωμιοσύνη απέναντι στην κεμαλική "κρεατομηχανή". Η απίστευτη ναζιστική "μηχανή" του προτεσταντισμού, όταν επιτέθηκε στην Ελλάδα, ξεπέρασε και αυτόν ακόμα τον εαυτό της σε βιαιότητα. Με ποιους συνεργάστηκε στην περίοδο της Κατοχής; ...Με τους βενιζελικούς Γενίτσαρους.
Το χειρότερο ήταν πως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι μάς βύθισαν στον Εμφύλιο ...Έναν Εμφύλιο-"παραγγελιά" των προτεσταντών ...Αμερικανοί, Βρετανοί και Γερμανοί τον αποφάσισαν ...Βενιζελικοί Γενίτσαροι, οι οποίοι διακρίθηκαν στον δωσιλογισμό της Κατοχής, συνεργάστηκαν με τους σοβιετόφιλους προδότες και μας αιματοκύλισαν στον Εμφύλιο. Ακολουθώντας τυφλά τις εντολές των αφεντικών τους, "βύθισαν" τη ρωμιοσύνη στο χάος ...Ακόμα δεν μπορεί να γιατρέψει τις "πληγές" της. Κανένας άλλος λαός δεν θα μπορούσε να δεχθεί τόσα πολλά "χτυπήματα" μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Γιατί; Γιατί ο οποιοσδήποτε άλλος λαός θα είχε "πεθάνει" πριν ολοκληρωθεί η "γκάμα" του "θανάτου".
Ο ελληνικός λαός άντεξε, γιατί η ρωμιοσύνη έχει αθάνατο "κύτταρο". Αυτή η ίδια ρωμιοσύνη είναι και πάλι στο στόχαστρο των ίδιων προτεσταντών και των ίδιων συνεργατών τους. Άνθρωποι, όπως η Μέρκελ, ο Ράιχενμπαχ, ο Τόσμεν, καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν ασκούν απλά ανθελληνική πολιτική, αλλά στην κυριολεξία εκτελούν κάποιο συμβόλαιο "θανάτου" απέναντι στη ρωμιοσύνη. Με ποιους συνεργάζονται; ...Με τους Κολεγιόπαιδες των προτεσταντικών "εκκολαπτηρίων" ...Με τους Προτεστάντες Γενίτσαρους, οι οποίοι είναι οι φυσικοί απόγονοι των πρώτων Γενιτσάρων ...Με τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη, τον Αντωνάκη, τον Παπαδήμο και τον Πικραμένο ...Αυτούς, οι οποίοι "διαβεβαίωσαν" το παγκόσμιο κοινό ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.
Αυτοί μας "αλυσόδεσαν", για να μας παραδώσουν στους "δανειστές" μας ...Μιλάμε για μίσος. Η παγκόσμια οικονομία καταστρέφεται και το βλέμμα των προτεσταντών δεν φεύγει από την Ελλάδα. Η μεγάλη Κίνα βρίσκεται στα πρόθυρα της τραπεζικής κατάρρευσης και αυτοί ενδιαφέρονται για τις απολύσεις στο ελληνικό δημόσιο. Στις ΗΠΑ η κοινωνική παρακμή είναι καθημερινή και αυτοί ασχολούνται με το ύψος του ΦΠΑ στην Ελλάδα ...Μιλάμε για "χολή", από ανθρώπους, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες στον ελληνισμό γι' αυτά που τους έχει "δώσει", χωρίς να έχουν συναντηθεί" ποτέ...
...Ή μήπως έχουν "συναντηθεί"; ...Μήπως οι Ρωμιοί πληρώνουν με "αίμα" τα κόμπλεξ των προτεσταντών; ...Μήπως έχουν σχέση οι πόλεμοι των Ρωμαίων με τους Γερμανούς; ...Μήπως έχουν σχέση τα εγκλήματα της Ρώμης εις βάρος των "αιρετικών"; ...Τι επιτέλους συμβαίνει και έχουμε "μπλέξει" τόσο άσχημα μ' αυτούς...>>

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥeamb-ydrohoos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: