ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Η ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ

Ιδεοριπές και ζωηφόρος πρόταση απο τον Μποτίλια γιά ρωγμη του μάτριξ, με καλέμι,"την ενεργοποίηση δεδομένων που αφήνουμε σε λήθαργο, καί γνώμονα  τον άθλο, την πραγματική ανιδιοτελή προσπάθεια, όπως μας υποδεικνύουν οι ήρωες τής Ελληνικής μυθιστορίας."Εδώ μεταφέρω ενα μικρό απόσπασμα,εσείς διαβάστε ολόκληρα τά αρθρα με τήν σειρά πού σας δίνω,στους παρακάτω συνδέσμους
http://bostopel.blogspot.com/2011/10/blog-post.html
http://bostopel.blogspot.com/2011/10/blog-post_06.html
=


{{......Όχι "κυρίες" και "κύριοι". Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με το αμπαζούρ το θαλασσί, το κουκλοθέατρο, τα φτιασιδώματά σας. Δεν προτίθεμαι να κινηθώ στο πεδίο που επιλέξατε και εμμένετε να επιβάλετε. Με το δούλεμα εάν "πτωχεύουμε" ή "όχι". Με το εάν μας ανήκει η ΑΟΖ, ή εάν αυτή ανήκει στις πολυεθνικές, με το εάν η Θράκη ή η Λάρισα ανήκει στον Ερντογκάν, με το εάν η Ελλάς διαθέτει ή όχι "αστική τάξη ", που λέει κι ο Μαρκεζίνης.ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:

Κληρονομήσαμε ένα χοντρό πρόβλημα, που μας καταταλαιπωρεί από τους γονείς μας. Αυτοί το κληρονόμησαν από τους δικούς τους γονείς και πάει λέγοντας από γενιά σε γενιά. Ένα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να αλλάζει έκφραση και μορφή από καιρόν εις καιρούς, ποδοπατά όμως ανέκαθεν την ζωή μας.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΩ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΘΗΤΕ. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΦΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.


3. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ
Το βασικότερο επιχειρισιακού χαρακτήρος πλεονέκτημα της εξουσίας είναι ότι αυτή παραμένει συγκεκαλυμμένη. Όχι μόνο αυτή καθ' εαυτή, αλλά συγκαλύπτει και την σύνολη βάση αναπαραγωγής του συστήματος. Εντέχνως αφήνει να εννοείται, ότι η βάση του συστήματος βρίσκεται στην οικονομία. Ότι όλα δήθεν γίνονται αποκλειστικώς για το χρήμα και την εναπόκτηση πλουτισμού.
Οικονομικές θεωρίες επί θεωριών δρομολογήθηκαν κατά την διάρκεια των προηγούμενων αιώνων, με στόχο την ερμηνεία των βασικών μηχανισμών του συστήματος. Για ποιο λόγο όμως ο Μαρξισμός, καθ' ομολογία επιφανεστάτων κριτικών μαρξιστών θεωρητικών, δεν διαθέτει μια στοιχειώδη θεωρία για το κράτος;
Ακόμη και οι εμβριθείς κριτικοί οικονομικοί αναλυτές διαπιστώνουν, ότι το σύνολο των επιφανών μελών της λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι τέκτονες σκοτικού δόγματος. Τι σχέση έχουν τα τελετουργικά, τα σύμβολα, οι βαρύτατοι μυστηριακοί όρκοι διαφύλαξης των απορρήτων με την οικονομία; Αυτά είναι σαφέστατα θρησκευτικού χαρακτήρος υποθέσεις.

Η εξουσία γνωρίζει καλώς, ότι εφ' όσον ένας αντίπαλος παραμένει αόρατος δεν είναι δυνατόν να ηττηθεί. Στην ουσία τα κοινωνικά κινήματα περιέρχονται μέσω αυτής της πρακτικής σε θέση Δον Κιχώτη, αντιμαχόμενα ανεμόμυλους. Ωραία είναι και η επαναστατική βερμπαλιστική φρασεολογία και ο η επαναστατική γυμναστική. Είναι όμως ικανές μόνο για να γυαλίζουν την λεκάνη του κουρέα, η οποία προστατεύει την έδρα των φαντασιώσεων του ξεπεσμένου ιππότη.

Ο ευφυέστατος οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης εξήγησε σε μια συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι κόντρα χαρακτηριστικά,
(http://emprosdrama.blogspot.com/2011/10/video_04.html)
ότι η εξουσία δεν θέλει να πάρει την περιουσία μας, αλλά το κορμί μας.
Τι είναι αυτό τελικά που καθιστά το κορμί μας τόσο γοητευτικό για την εξουσία;

Εάν δεν επιτύχουμε να ξεσκεπάσουμε την εξουσία, εάν δεν μπορέσουμε να την εντοπίσουμε ως αντίπαλο, θα μαχόμεθα εναντίον ανεμομύλων. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι στοιχειώδες ζήτημα επιβιώσεως η δημιουργία ρωγμής στο Μάτριξ. Από την στιγμή που αποκαλυφθεί η εξουσία, χάνει το βασικό της επιχειρησιακό πλεονέκτημα και καθίσταται ευάλωτη.

Η επίτευξη της ρωγμής αυτής δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Αλλά δεν είναι και αδύνατη. Το αντίστοιχο επικάλυμμα είναι ιδιαίτερα έντεχνο και διαθέτει πείρα χιλιετιών.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν χαπάκια κυανού και ερυθρού χρώματος, όπως πρόβαλε η ομώνυμη κινηματογραφική ταινία. Δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, οι οποίοι προκύπτουν από προσκόλληση σε υλικές μεθοδολογίες. Αυτά χαρακτηρίζουν ακριβώς τις μεθοδολογίες των υπηρετών του Μάτριξ. Κι αν κάποιος "Μορφέας" πρόκειται να κάνει υποδείξεις σε κάποιο "Νέο", αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ενεργοποίηση δεδομένων που αφήνουμε σε λήθαργο, από κάποιους νεότερους που ακολουθούν. Με γνώμονα όμως τον άθλο, την πραγματική ανιδιοτελή προσπάθεια, όπως μας υποδεικνύουν οι ήρωες.

Σε αυτήν την ανάρτηση θέλω να διατυπώσω κατ' αρχήν την δεύτερη πρόταση αναφορικά με την επίτευξη ρωγμής στο Μάτριξ. Προηγουμένως παραθέτω την πρώτη πρόταση, την οποία διατύπωσα σε προηγούμενη ανάρτηση:

1η. ΠΡΟΤΑΣΗ
Το Μάτριξ δεχόμενο κρούσεις στα συνεκτικά του τμήματα ισχυροποιείται. Κατά συνέπεια μια ρωγμή μπορεί να επέλθει μόνο στα απλά δομικά του στοιχεία και όχι στις συνδέσεις. Άρα θα πρέπει να σκεφτούμε απλά.

2η ΠΡΟΤΑΣΗ
Βάση του Μάτριξ είναι ο Άγιος Τόπος, δηλαδή η Ελλάς. Εκεί το Μάτριξ δέχθηκε ιστορικώς την πρώτη ρωγμή του και έγινε η πρώτη μεγάλη σύγκρουση ανταγωνιστικών δυνάμεων επιβολής και αμφισβήτησης. Τις δυνάμεις αμφισβήτησης αποτελούν οι Έλληνες, με σύμβολο τον Ηρακλή. Τις δυνάμεις επιβολής αποτελούν οι ελληνόφωνοι με σύμβολο την λερναία ύδρα.
Άλλες δυνάμεις (σιονισμός, αγγλοσάξονες) όσο κι αν προβάλλονται στο προσκήνιο είναι δευτερευούσης σημασίας και κουβαλάνε καλώδια για τους ελληνόφωνους, οι οποίοι εξασκούν εν κρυπτώ την παγκόσμια εξουσία.
Η λερναία ύδρα υποχρεώθηκε μετά την τακτική ήττα, την οποία υπέστη από τον Ηρακλή να περάσει στην παρανομία, όπου όμως αναπτύχθηκε υπέρμετρα.
Το Μάτριξ εδράζεται στην αρχαιότητα. Η παραβολή του Πλατωνικού σπηλαίου υποδηλώνει αυτό ακριβώς το δεδομένο. Η δολοφονία του Σωκράτους επιβλήθηκε διότι αυτός πολέμησε και προέβη σε αποκαλύψεις εις βάρος του Μάτριξ. Το "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα" αποσκοπεί να στρέψει την προσοχή προς το Μάτριξ.....}}.

12 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

!!!!!!!

Τί γράφει, ρέ, το άτομο!!!

Φωτεινή, ο άνθρωπος αυτός είναι θησαυρός. Μπράβο σου που τον ανακάλυψες!

Δεν εννοώ ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια, εννοώ ότι συνεισφέρει σημαντικές ψηφίδες στην αποκατάσταση της όλης εικόνας. (Ή, έστω, βοηθάει πολύ στον σχηματισμό τους - μέσα στο δικό μου το μυαλό, ας πούμε.) Άλλοι 2-3 σαν αυτόν χρειάζονται, και καθαρίσαμε!

Έναν τέτοιον ισχυρισμό, ότι δηλαδή το Σύμπαν αυτό που ξέρουμε / βλέπουμε είναι προβολή ψεύτικης εικόνας, αναγράφουν τόσο ο Νικολάου (στο "2012 η έλευσις"), όσο και ο Χατζηνικολάου (στον "Θαυματουργό ψίθυρο του Ερμή"). Αντίθετα, ο Μπαλάνος λέει πως, αν ανοίγαμε τα μάτια του μυαλού μας, θα βλέπαμε πως το σπήλαιο του Πλάτωνα είναι ανύπαρκτο και τα "σκοτάδια" του γεμάτα εκτυφλωτικό φώς!

Περιμένω με ανυπομονησία τις αιτιολογήσεις των σκέψεών του.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!καλά δεν σου είχα συστήσει τον μποτίλια;;ε είμαι απαράδεχτη..οντως ο ανθρωπος ειναι θησαυρός!!και δεν χρειαζεται να κατεχει την αλήθεια[κανεις δεν την κατέχει]...πρόσεξε τι λέει για τίς επαναστάσεις και τήν εξουσία πιό πάνω,αλλά και γιά την πρώτη ρωγμή που εγινε στο ματριξ..ελάχιστοι το εχουν πλησιασει αυτό!!περιμένουμε την συνέχεια στην ενότητα που ανοιξε...στο μεταξυ ριξε μια ματιά σε προηγούμενες αναρτησεις[ μη τι αλλο ειναι απ τους καλύτερους πολιτικους αναλυτες,ακριβως επειδή προσπαθει να δει πίσω απ τά φαινόμενα]..καλό βράδυ

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητή Φωτεινή,
σε ευχαριστώ θερμά για την τιμή της ανάρτησης. Όπως διαπιστώνεται, η στήριξη των επαϊόντων και βρυχωμένων είναι ζωτική προϋπόθεση για να δουν κάποιες σκέψεις λίγο φως οθονών πάρα πάνω.
Εν τέλει διαφαίνεται, ότι η ρωγμή θα πραγματωθεί, όχι κύρια από νοητικές στοιχειοθετήσεις που αποπειρώμαι εγώ, αλλά από την κλιμακούμενη ψυχική - πνευματική ορμή αυτών που συντάσσονται με αυτόν τον στόχο, από την στιγμή που τέθηκε το θέμα. Τζάμπα φώναζε ο Πλάτων, ότι η γνώσις είναι ενθύμησις;


@ εργδημεργ

Αγαπητέ εργοδότη,
σπουδάζω ανελλιπώς εδώ και αρκετά χρόνια την πρωτοποριακή σου σελίδα και πολλά ερεθίσματα από την θεωρία ρωγμών, την οποία προσπαθώ να διαμορφώσω, προέρχονται από τα γραφόμενά σου. Στην επόμενη ανάρτηση περί του συγκεκριμένου θέματος σκόπευα να κάνω μνεία σε αναφορές για την πεντάλφα που υπάρχουν σε πρόσφατο κείμενό σου. (Παλαιότερα σού είχα προτείνει σε σχόλιο στο ιστολόγιό σου την μελέτη ενός βιβλίου θρησκειολογικού περιεχομένου).
Σε ευχαριστώ θερμά για τους λίαν σεμνύνοντες χαρακτηρισμούς που αποδίδεις, όμως οπωσδήποτε δεν είμαι κάποιος "θησαυρός". Είμαι παιδί του δρόμου, αρκετά χρονάκια στο κουρμπέτι και επειδή μάζεψα μπόλικο ξυλάκι, αποφάσισα σιγά - σιγά να βάλω μυαλό. Χρόνια και ζαμάνια σε επιτροπές βάσης, ιεραποστολές, καφετέριες, πολιτικά γραφεία, μπαρ, κεντρικά συμβούλια, δισκοθήκες, διοικητικά συμβούλια, προεδρεία, γκρούπες τζαζ-ροκ και τα τοιαύτα, έφαγα ένα σωρό, από τα οποία άλλα κατάπια, άλλα έβγαλα και άλλα χώνεψα. Ένα όμως είναι βέβαιο: Είμαστε τόσοι όσοι είμαστε, δηλαδή τόσοι ακριβώς, όσοι χρειάζεται. Ούτε ένας περισσότερο ή λιγότερο. Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσεις την καλή σου προσπάθεια και είμαι πεπεισμένος, ότι θα επιτύχουμε αρκετά περισσότερα από την εν λόγω ρωγμή.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Στο προηγούμενο σχόλιο εννοούσα η στήριξη μας από πλευράς των επαϊόντων και βρυχωμένων...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα..τά εχεις πεί ολα Μποτίλια,ειμαστε οσοι ειμαστε,απλά το "σοκ" και "δέος",ειναι απαραίτητο..οποιος αντεξει προχωρεί...[η βοήθεια μας,τουλάχιστον ,το πρώτο βημα για την ρωγμη του ματριξ,μεσα στο ματριξ,ειναι η διαφορετικη ανάγνωση της ιστορίας και η γλώσσα..μετα λειτουργουν τα μνημικά κυτταρα,γιατι η γνώση οντως ειναι ανάμνηση κι υστερα ερχεται η υπέρβαση..ενα ακόμα "πέρασμα"!!μας τον δειχνουν τον τροπο οι παππουδες μας..γιατι μήπως "το αει γεωμετρεί" δεν αναφερεται στην δομη του ματριξ;η μηπως τα πλανητικά στερεα;;αλλά ολα αυτα ακολουθουν..πρωτα πρεπει να ραγισει το ειδωλο και να ανεξουμε στο σοκ και δεος]..να εισαι πάντα καλα και σε ευχαριστουμε

Ανώνυμος είπε...

hello enaasteri.blogspot.com blogger found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer google seo seo services backlinks backlinks free Take care. Jay

Ανώνυμος είπε...

It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it! WI Wausaukee Payday Loans

Ανώνυμος είπε...

I'm more than happy to discover this site. I wanted to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it and i also have you saved to fav to look at new stuff in your website.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hello there! I just would like to give you a huge thumbs up for the excellent information you've got here on this post. I will be coming back to your web site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]backlink service[/url]

Ανώνυμος είπε...

cheat black ops 2 - Cheats BlackOps 2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops 2 / Blackops2 cheats

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hacker black ops 2 _ cheat blackops 2 zombie 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheatsblackops 2 , CheatBlackOps 2 , cheater-black-ops-2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

_________________________________________________

Cheat pour Black Ops 2 majorcheat.com Majorcheat.com


new cod: mw3 aimbot - triche black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-hack-ps3-xbox360-pc

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 cheats / mw3 cheats
http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheats-black-ops-2-mw3-hacks

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops2 _ cod 9 cheats aimbot,2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
speed black ops 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-bf3-wallhack-aimbot-esp-ps3-xbox360

----------------------------
Black Ops 2 Cheat majorcheat.com level hack bo2 - loby cheat

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 hacker black ops 2 / video games_

http://majorcheat.com/index.php/tutorial-programme-cheat-black-ops2

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

free aimbot games' black ops2 _ cheatin blackops_2

http://majorcheat.com/acceuil/cheat-black-ops-2.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
cheats for call of duty black 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

[url=http://majorcheat.com]hack prestige black ops 2[/url]

Ανώνυμος είπε...

You are so cool! I don't believe I've read through a single thing like this before. So good to find someone with some genuine thoughts on this issue. Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]click here[/url]

Ανώνυμος είπε...

I was very happy to find this great site. I need to to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and I have you bookmarked to look at new information in your site.

[url=http://pokiesportal4u.com]fantastic casino bonuses ready here[/url]