ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

15/10/2011 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;;;

"Παγκόσμιος ξεσηκωμός ή εγκαθίδρυση της παγκόσμιας νέας τάξης;"


Εδω και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένα "παγκόσμιο κίνημα" ,βασισμένο στο Ισπανικό realdemocracy ya που έχει σαν σημαία του το Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε για τις 15 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους 308 πόλεις απο 40 χώρες παγκοσμίως.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι,προτρέπουν τον κόσμο να βγει παγκοσμίως στις πλατείες και να ξεσηκωθεί εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ελιτ που εκμεταλεύεται τους λαούς.Δεν αμφισβητούμε τα κίνητρα,αλλα τον τρόπο επίτευξής τους.Κάθε τέτοιου είδους δράση είναι βούτυρο στο ψωμί κάποιων για να προωθήσουν τα σχέδια τους και ποτε δεν έλυσε το πρόβλημα,αντίθετα έβαλε στο παρασκήνιο τις δράσεις που πραγματικά δίνουν λύσεις και όταν ξεφουσκώσει,αφήνει πίσω του το αίσθημα της απογοήτευσης.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που μετά απο την παγκόσμια καταστροφή μας ζητάνε και την παγκόσμια αντιδρασή μας; 
Ποιοι θέλουν να ενώσουν όλη την ανθρωπότητα ενάντια στα πολιτικά συστήματα για την επαναφορά της δήθεν δημοκρατίας;
Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και για ποιόν λόγο; 

Τα έχουμε πεί πολλές φορές όμως οι περισσότεροι ακόμα δεν λένε να εννοήσουν το τί παίζεται πίσω απο τις πλάτες μας.
Μας χρησιμοποιούν!!! 

Εμείς θα δώσουμε την αφορμή για όλα τα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν!
Εμείς θα τους δώσουμε πάτημα ώστε να υλοποιησουν τα σατανικά τους σχέδια! 
Εμείς θα βάλουμε την σφραγίδα στο να φέρουν την νέα τάξη με τον παγκόσμιο ηγέτη που θα μας βγάλει απ όλα τα αδιέξοδα! 

Θέλετε Επανάσταση Έλληνες; 
Θέλετε να διώξουμε την τρόικα και τους πολιτικούς που έχουν καταστρέψει την χώρα μας;
Θέλετε να εναντιωθούμε στην νέα εποχή που θέλουν να μας φέρουν; 

Τότε δεν θα πρέπει να ταυτιστούμε με κάνενα παγκόσμιο κίνημα και να οργανωθούμε επιτέλους μόνοι μας ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Δεν πρέπει να οδηγηθούμε για ακόμη μια φορά σαν πρόβατα στα δικά τους κινήματα και τερτίπια. Ο καιρός πλησιάζει και θα πρέπει να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις και γρήγορα,διαφορετικά θα τις πάρουν άλλοι για εμάς.

Γιατί λοιπόν να περιμένουμε τις 15 Οκτωβρίου για να "ξυπνήσουμε"; 
Γιατί πάντα βγαίνουμε στους δρόμους μόνο, όταν μας το ζητούν τα παγκόσμια κινήματα;
Γιατί όταν Ελληνικά κινήματα κάνουν προσπάθειες δεν τους δίνει σημασία κανείς; 

ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ; 

Δεν είμαστε άξιοι πλέον να κάνουμε τίποτα ως Έλληνες; Σε ολόκληρη την ιστορία μας ΠΑΝΤΑ μόνοι μας αντιμετωπίζαμε όλες τις μάχες και ΠΑΝΤΑ βγαίναμε νικητές!

Τωρα λοιπόν γιατί να μην δώσουμε ακόμη μια μάχη μόνοι μας και ενωμένοι όπου μπορούμε να βγούμε νικητές και περιμένουμε κινήματα απο το εξωτερικό, όπου θα είναι και οι καθοδηγητές μας; Αλήθεια, τυχαίο είναι ότι και αυτό το κίνημα δημιουργήθηκε στην Ισπανία όπως και το κίνημα των αγανακτισμένων;
Δεν νομίζω!!!

"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ! 
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"! 

Τωρα το λένε ποιο κομψά: Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε... θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε! Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν απο τώρα ότι σίγουρα θα την φέρουν την παγκόσμια αλλαγή που επιζητούν, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση έτσι όπως την φαντάζονται! Αντιθέτως θα έρθουν πόλεμοι,σεισμοί-καταποντισμοί,πείνα,φτώχεια και εννοείται ο "Μεσσίας" της ανθρώπητας!!! 

Έλληνες γρηγορείτε,ενωθείτε και αφυπνιστείτε ,διότι έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές.

Δεν ταυτιζόμαστε με κανένα παγκόσμιο κίνημα και ΑΠΕΧΟΥΜΕ στις 15 Οκτωβρίου απο όλες τις πλατείες ως ενδειξη ανεξαρτησίας απο το παγκόσμιο αυτό κίνημα!

Έστω και τώρα να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις όπου θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!!

Υ.Γ.:
Τυχαίο ότι η ΕΛ.ΑΣ. μπήκε σε ύψιστη επιφυλακή περιμένοντας προβοκάτσια τις επόμενες ημέρες;

Τυχαίο ότι οι anonymous έστειλαν μήνυμα στους Άγγλους για επανάσταση στις 15/10/2011;

Τυχαίο επίσης είναι ότι οι anonymous στις 5/11/2011 θα ρίξουν το facebook;

Tυχαίο και ότι οι ημερομηνίες μας βγάζουν 11;

Εσείς αποφασίζετε!!!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το κανάλι όπου ανεξάρτητοι δημοσιογραφοι σε όλον τον κόσμο θα καλύπτουν την παγκόσμια εξέγερση!!!
livestream.com

Mιλάμε για καλά οργανωμένα πράγματα... 

Φιλούμενοςwww.filoumenos.com  


 Φυσικά κι ο Λιακό εχει την δική του αποψη γιά το θέμα για νά δουμε..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10-10-11ΦΣε όλο τον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, των ήπια αγανακτισμένων με κορύφωση την "αγανάκτιση" της 15ης του Οκτωβρίου.Όλα είναι έτοιμα και για τα δύο ενδεχόμενα.

Αν αποφασιστεί μέχρι την 10η Οκτωβρίου, ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα κατασκευάσει την "εικόνα" του θηρίου , δηλαδή τον κλώνο του Αντιχρίστου, που θα συγκυβερνήσει μαζί με τον Αντίχριστο για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας, τότε οι "αγανακτισμένοι" με τα πανώ θα κάνουν την γιαλαντζί επανάστασή τους, για να ρίξουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, που θα πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους να πέσουν.

Αν αποφασιστεί ότι δεν επήλθε συμφωνία για το ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα βγάλει τον κλώνο (την εικόνα του θηρίου της Αποκαλύψεως), τότε θα έλθει μία ηρεμία σε όλο τον πλανήτη για άγνωστο χριονικό διάστημα, μέχρι να αποφασιστεί και πάλι για το ποιός θα βγάλει τον κλώνο.

Αν αποφασίσουν ότι δεν θα βγει ο κλώνος, τότε θα σταματήσει αυτόματα, ακόμη και πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της 10ης προς 11η Οκτωβρίου, η τετραετής διεργασία την οποία ξεκίνησε ο Ήλιος, με την οποία θα δώσει το τελικό του φλάς (ηλεκτρομαγνητικό παλμό) που θα αφανίσει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και επομένως το σύνολο της τεχνολογίας των ανθρώπων.

Αν η ακολουθία αυτή, του Ήλιου, σταματήσει, θα πάψουν τα αυξημένα μικροκύματα και η παράλογη ζέστη και το κλίμα λογικά θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή στάνταρ.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να έλθει και η λύση στην οικονομική κρίση της Ελλάδος, που απειλεί, λέει, ολόκληρο τον πλανήτη.

Η λύση στην Ελλάδα, μπορεί να έρθει βέβαια, μόνο με αλλαγή της κυβέρνησης αλλά κυρίως με αλλαγή της σταλινικής πολιτικής.

Αυτά.

Πηγή: http://www.liako.gr

http://antineotaksiths.blogspot.com/

8 σχόλια:

Chrisgio είπε...

Καλησπέρα Φωτεινή!

Φωτεινή είπε...

Καλημέρα καπετάνιε!!καλές θάλασσες να εχεις συντομα στήν πατρίδα..

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Ανοίξαμε και τους περιμένουμε (όχι από εχθές). Όσοι ισχυρίζονται, ότι είμαστε ανυπεράσπιστοι, ... "επειδή το σύμπαν και η ζωή είναι ανελέητα", ή ως αχθοφόροι της δυαρχίας, παραβλέπουν το αναπάντεχο, ως σωτήριο διάσταση της παγκοσμίου αρμονίας και τέκνο της μάχιμης ελπίδας.

Φωτεινή είπε...

Καλησπέρα Μποτίλια..ναι τους περιμενουμε διότι γνωρίζουμε!ηδη υφίσταται[θα γινουμε εμείς], η ρωγμη του "μάτριξ" τους!!απίστευτα τα κειμενα τής νέας ενότητας που ανοιξες!θα μπορουσα αραγε να "πάρω"ενα μικρο απόσπασμα απ το πρώτο αρθρο σου;;θα μου το επέτρεπες;;ηθελα να ζητήσω αδεια απ την πρωτη ανάγνωση,αλλά συγκρατήθηκα,περισσότερο από σεβασμο σε εσενα [και τους σχολιαστες σου]..να εισαι πάντα καλά

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητή φίλη,
από παλαιότερα δηλώνω κλόουν του διαδικτύου και δεν διεκδικώ τον παραμικρό σεβασμό. Νομίζω ότι και αυτοί που σχολιάζουν τα κείμενά μου ανήκουν στην άτσαλη διαδικτυακή ομήγυρη, που αναπτύσσει μια όμορφη συγγένεια και θα τους χαλάσει την σούπα. Όπως αναφέρω, ότι γράφω βρίσκεται στην διάθεση καθενός να το χρησιμοποιήσει χωρίς ενδοιασμούς κατά βούληση. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τους φίλους μας, όπως εσύ, που μας ανοίγουν τα μάτια. Περιττό να αναφέρω, ότι το συγκεκριμένο θέμα το άνοιξα, αφού προηγουμένως χώνεψα την ανάρτησή σου για τους Βουκελλάριους.
Πέραν αυτού, ότι γράφεται περί ρωγμής ανήκει δικαιωματικά και χωρίς όρους σε αυτούς που δουλεύουν τα καλέμια.
Θερμά ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και προκαταβολικά για την τιμή της όποιας αναφοράς, όμως ο Θεός ας φυλάει τους μάστορες, τα συνεργεία και τα παιδιά με τα πρησμένα πόδια.

Φωτεινή είπε...

Αγαπώ τούς κλόουν,ειναι ανατρεπτικοί,οσο γιά τήν ατσαλη ομήγυρη,με τήν οποια συντάσσομαι,κάνει την διαφορά με την ιδιαιτερότητά της..οσο για τόν μποτίλια,μά και μονο που μας θυμίζει το καλέμι που ξεχασαμε,δικαιουται τον σεβασμό[ακριβώς και επειδή δεν τον διεκδικει]..εγω σε ευχαριστω πολυ[και για την αδεια και για ολα].να εισαι καλά

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά ,ετσι μας θέλω μία ομήγυρη δυνατή και ενωμένη... τα καλέμια δουλεύονται άριστα απ' αυτούς που γνωρίζουν την τέχνη της
Ρωγμώσεως... !
το ράγισμα έχει ήδη γίνει! δεν απομένει παρά να πέσουν κατάχαμα τα θρύψαλα της απονοημένης και πλαστής εικόνας τους!

Μην ξεχνούν πως είμαστε και 'μείς εδώ!

Ο θεός να σας έχει καλά που Υπάρχετε!!

Φωτεινή! όλα καλά;

Καλημέρα!

Φωτεινή είπε...

Ολους να μάς εχει ο Θεός καλά,να ανταμώνουμε να συνεργαζόμαστε να αγαπιόμαστε να αφυπνι΄ζόμαστε..[οχι δεν ειμαι καλά,αλλά και ποιος είναι;;σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου..να εισαι καλά..φιλάκιαα]