ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ......

Όλα ήταν προγραμματισμένα, ακόμη και ΤΟ ΝΗΣΙ!

Δείτε πόσο καλοστημένο ήταν το σχέδιο της προσφυγής στο ΔΝΤ αλλά και της χρεοκοπίας που πρόκειται ν ακολουθήσει.

Το Μεγάλο κανάλι, επέλεξε να κάνει σήριαλ το βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, μετά από εντολή-υπόδειξη!

Η εντολή δόθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα που μετέχουν στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ένας από αυτούς, ο Χένρυ Κίσινγκερ, φρόντισε η εντολή-υπόδειξη του συγκεκριμένου βιβλίου (ώστε να γίνει τηλεοπτικό σήριαλ), να φτάσει κατ ευθείαν σε μεγαλομέτοχο του καναλιού, ο οποίος προσκλήθηκε... γι αυτό το λόγο στο Λονδίνο.

Εκεί έλαβε σαφείς οδηγίες για το πώς πρέπει το Mega , να συμβάλλει στον εγκεφαλικό κατευνασμό και στην επιβολή στη κοινή γνώμη ενός κλίματος χαρμολύπης, ώστε να μην υπάρξει καμία αντίσταση τόσο στα εξευτελιστικά μέτρα του ΔΝΤ , όσο και σε όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν, όπως το μοίρασμα του Αιγαίου και της Θράκης.

Ο στόχος τους είναι να κάνουν τους πολίτες να αισθάνονται ευτυχισμένοι και να βρίσκονται σε καταστολή.

Η λογική είναι , να μας κάνουν να πούμε «Θεέ μου, είμαστε ευτυχισμένοι, επειδή δεν είμαστε λεπροί σαν τους κολασμένους της Σπιναλόγκα…»

Κανείς πόλεμος δεν κερδίζεται, εάν δεν προηγηθεί η ψυχολογική ήττα του αντιπάλου και η πρόκληση χαρμολύπης.


Πριν το "σφάξε με Αγά μου ν αγιάσω...", είναι το "σ ευχαριστώ Θεέ μου που δεν είμαστε λεπροί…"

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και η στολή που φόρεσε ο Γιώργος για να τρέξει στον Μαραθώνιο. Δεν την ψώνισε η Άντα στο Mall.

Ήταν πολύ σαφής επιλογή- οδηγία των επικοινωνιολόγων της Λέσχης Μπίλντερμεργκ που κάνουν διαρκώς παιγνίδι.

Ο Παπανδρέου φόρεσε το μαύρο κολάν και το αεροδυναμικό γυαλί για να δείχνει ήρωας τύπου Σούπερμαν-κι όχι βλαχαδερό σαν τον Κολοκοτρώνη. Το κόλπα επηρεασμού της κοινής γνώμης είναι προαιώνια. Απλά προσαρμόζονται στην εποχήΤο ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/11/blog-post


Δεν υπάρχουν σχόλια: