ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ;;......

 Τουνγκούσκα: δοκιμή υπερόπλου του Τέσλα προκάλεσε την έκρηξη; - "Ο στρατός των Η.Π.Α διαθέτει την ακτίνα θανάτου!"

Πηγή : Pyles.tv

Μία από τις πιο "συνωμοσιολογικές" θεωρίες για το συμβάν της Σιβηρίας το 1908, είναι αυτή που εμπλέκει το όνομα του Νίκολα Τέσλα. Σύμφωνα με αυτήν η φοβερή έκρηξη που συντάραξε την περιοχή της Τουνγκούσκα, προήλθε από τη δοκιμή ενός υπερόπλου του Τέσλα, της περίφημης "ακτίνας θανάτου".
  Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτού του σεναρίου λένε πως όταν ο Τέσλα πληροφορήθηκε για την καταστροφή που προκάλεσε το όπλο του στην Τουνγκούσκα, προχώρησε άμεσα στην αποσυναρμολόγησή του αφού έκρινε ότι ήταν υπερβολικά επικίνδυνο!


Τι υποστήριξε ένας μαθητής του Τέσλα, για το συμβάν. 

   Ο Frank Germano, μαθητής του ιδιοφυούς εφευρέτη, υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανό ο δάσκαλός του να προκάλεσε την έκρηξη στην προσπάθειά του να δοκιμάσει την δύναμη του
ασύρματου συστήματος ηλεκτρικής μετάδοσης, που ο ίδιος είχε εφεύρει:

  "Ο Τέσλα παραδέχτηκε ότι αυτή τη δοκιμή την είχε κάνει πριν από το 1915 (το συμβάν στη Σιβηρία έγινε το 1908) αλλά δεν διευκρίνησε το πότε ακριβώς. Σίγουρα δεν έχουμε  αποδείξεις, όμως ο Τέσλα είχε τα μέσα να προκαλέσει την έκρηξη της Τουνγκούσκα. 

  Ο πομπός του είχε την ικανότητα να παράγει ενέργεια και συχνότητες ικανές να
απελευθερώσουν την καταστροφικότατη ισχύ των 10 μεγατόνων ΤΝΤ. Αν μελετήσει κάποιος την φύση της έκρηξης στη Σιβηρία, θα δει πως είναι παρόμοια με αυτό που θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση ξαφνικής απελευθέρωσης ασύρματης ισχύος.

  Επιπλέον κανένα φλεγόμενο αντικείμενο δεν αναφέρθηκε στον ουρανό εκείνη τη στιγμή. Είναι δυνατόν ένα αντικείμενο 91.000 τόνων να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα με ταχύτητα  χιλιάδων χιλιομέτρων και κανένας αστρονόμος να μην το εντοπίζει; Όσο για την απουσία κρατήρα , εξηγείται απολύτως γιατί αν η έκρηξη προκλήθηκε από εκπέμπουσα ισχύ, είναι λογικό να μην υπάρχει".

  Στον αντίλογο όλων αυτών, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως είναι πρακτικά αδύνατο να προκάλεσε ο Τέσλα μία τέτοια απελευθέρωση ενέργειας, αφού για να το πετύχει θα χρειαζόταν ένα μηχάνημα υπερβολικά μεγάλων διαστάσεων αλλά και ένα υπολογιστή για να μπορέσει να ελέγξει την ενέργεια. Και τα δύο, λένε, δεν υπήρχαν την εποχή εκείνη.

 Ο στρατός των Η.Π.Α διαθέτει την ακτίνα θανάτουΗ ακτίνα θανάτου του Νίκολα Τέσλα, υπήρξε ένας μακρινός πόθος του εφευρέτη που έδωσε τα φώτα της ασύρματης ενέργειας.

  Είχε οραματιστεί ένα υπερόπλο που θα έκανε χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για την προστασία της ανθρωπότητας από την αυτοκαταστροφή, αλλά κάποιοι θεώρησαν ότι το όραμα του δεν μπορούσε να υλοποιηθεί. Ή μήπως υλοποιήθηκε και αποκρύφτηκε;

  Σήμερα, πέντε δεκαετίες μετά την δημιουργία του λέιζερ η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της μοντέρνας εποχής είναι ίσως έτοιμη να υπηρετήσει τις εφαρμογές που προέβλεπε η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Star Wars»-δηλαδή την ακτίνα καταστροφής.

 Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επέτρεψαν στρατιωτικούς κύκλους να καταρρίπτουν εισερχόμενα πυρά από αέρος καθώς και να προσβάλουν από αέρος κινούμενους στόχους εδάφους όπως θωρακισμένα οχήματα ή νάρκες.


"Πράγματι διαθέτουμε την ακτίνα θανάτου!"

 Ο Mike Rinn υπεύθυνος του Προγράμματος Λέιζερ από Αέρος της Boeing  δήλωσε πως «πράγματι διαθέτουμε την ακτίνα θανάτου».  Η εταιρεία αυτή συγκαταλέγεται στις πολλές εταιρίες που συνεργάζονται με το Αμερικανικό Πεντάγωνο  στα προγράμματα «κατευθυνόμενης ενέργειας».

 Η δέσμη είναι αδιάκριτη από το γυμνό μάτι. Ένα από τα βασικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην ανάπτυξη των όπλων λέιζερ ήταν η παραγωγή αρκετής ισχύος για τις εκρήξεις μεγάλου μεγέθους στα πεδία μαχών. Ωστόσο οι ερευνητές κατάφεραν πρόσφατα να ξεπεράσουν τα 100 κιλοβάτ, σημείο σταθμό στην εξέλιξή των οπλικών λέιζερ.

  Μετά από χρόνια έρευνας η παραγωγή λέιζερ είναι υλοποιήσιμη και εκμεταλλεύσιμη στο πεδίο της μάχης, με τη εξαίρεση στην άμυνα από βαλλιστικούς πυραύλους. Ο λόγος είναι το υψηλό κόστος. Ο Υπουργός Άμυνας Robert Gates πέρυσι ακύρωσε σχέδια αγοράς ενός εξοπλισμένου με λέιζερ αεροσκάφους τύπου 747, περικόπτοντας κατά 214 εκατομμύρια δολάρια τα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού.

 Φέτος το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε μέσω της Υπηρεσίας Άμυνας Πυραύλων ότι ένα λέιζερ ισχύος 100κιλοβατ προσαρμοσμένο σε ένα αεροσκάφος 747 αναχαίτισε πυραύλους Scud, ενώ στο παρελθόν ένα παρόμοιο πείραμα είχε καταρρίψει πυραύλους Sidewinder το 1980.

  Στο βίντεο θα δείτε πώς λειτουργεί η "ακτίνα καταστροφής"

3 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

"Ακτίνα θανάτου" είναι ένας πολύ ασαφης όρος. Πάντως, ΔΕΝ έχουν κάτι τέτοιο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτο.

Εκείνο το τρομερο που έχουν, ***αλλα δεν είναι οι μόνοι***, είναι τα λεγόμενα "σκάλαρ γουέπονζ".

Ευρύνοος είπε...

Το μόνο βέβαιο είναι οτι η τεχνολογία που "βγαίνει" σήμερα στα δικά μας μάτια, είναι προϊόν αρκετών δεκαετιών πρίν..

απο εκεί και πέρα, πολλα είναι πιθανά και άλλα είναι για να διατηρούμε τον φόβο στον "εχθρό"..

καλημέρα :)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Εργοδότη καλημέρα Ευρύνοε το σιγουρο ειναι πώς κάτι εχουν[συμφωνω στο δέν "είναι οι μόνοι'],πού δέν γνωρίζουμε και φυσικά μας ελέγχουν μέ κάθε τρόπο..να εισθε καλά..