Αποτέλεσμα εικόνας για πυρκαγιες
arxigramma-Oι πυρκαϊές, που ξέσπασαν σήμερα συγχρονισμένες σ’ όλη την Ελλάδα (όπως κάθε χρονιά, άλλως τε), ούτε τυχαίες είναι, ούτε χαμηλής σκοπιμότητας.Δηλαδή, δεν μπορώ να διαβάζω ηλιθιότητες, δήθεν γιά οικοπεδοφάγους κτλ. Πρόκειται γιά κανονικές, στρατιωτικώς προσχεδιασμένες εχθρικές ενέργειες εναντίον μας, εντεταγμένες μέσα σ’ έναν ακήρυκτο πόλεμο, που σκοπό έχει τον αφανισμό μας.Το θέμα είναι, γιατί δεν απαντάμε στα χτυπήματα.
Οι απαντήσεις εδώ, αρκετές.
Όσον αφορά τις αστυνομικές, στρατιωτικές, κατασκοπικές «Αρχές» του τόπου.
Διαβάζω συχνά-πυκνά στα νέα ότι νά, οι (τρομάρα τους!) «Αρχές» της χώρας τους ξέρουν τους ενόχους, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, διότι τάχα μου είναι διαλυμένες / τους εμποδίζουν οι (μασώνοι) ανώτεροί τους / δέχονται εκβιασμούς από ισχυρά κράτη – καί λοιπές παρόμοιες μπούρδες.
Πώς δεν μπορούν να κάνουν! Πολλά μπορούν να κάνουν – καί οι δικαιολογίες της αδράνειας είναι γιά να σκουπίζουμε τον κώλο μας, όταν έχουμε διάρροια.
1. Κατ’ αρχήν, εάν τους ξέρουν, φωτογραφίες καί ονόματα στο Διαδίκτυο. Κι άσε τους πολίτες ν’ αναλάβουν τα υπόλοιπα.
Δεν χρειάζεται άδεια γι’ αυτό. Δημοσιεύεις τα στοιχεία, καί δεν ζητάς την άδεια κανενός. Καί -με το συμπάθειο- χ.στήκαμε γιά τα «τεκμήρια αθωότητας» καί τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των ενόχων. Τέτοιων ενόχων!
Τώρα, αν οι καραμπίνες φάνε όχι τον δράστη, αλλά πχ τον τσιλιαδώρο, τί να κάνουμε; Συμβαίνουν αυτά. «Παράπλευρες απώλειες», που λένε! Ας φρόντιζε να βρίσκεται σε πιό …σωστό μέρος!
Η δε δημοσίευση δεν είν’ ανάγκη να είναι άμεση. Διοχετεύεις σε φιλικά σου πρόσωπα τις πληροφορίες που θέλεις, καί δημοσιεύουν αυτά. Αυτή είναι παμπάλαιη τεχνική, να «σφυρίζεις» πληροφορίες σε «παπαγαλάκια». Αλλά δυστυχώς, χρησιμοποιείται μονάχα γιά αποσταθεροποίηση.
Ένας πατριώτης δεν υπάρχει μέσα στις «Αρχές»; Ένας; Να χρησιμοποιήσει το «σφύριγμα» πληροφοριών υπέρ της Ελλάδας;
Ή μήπως είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις ανώνυμο ιστολόγιο;
2. Δεύτερον, εάν μετά έρθει «ΕΔΕ», στα Ελληνικά υπάρχει καί η φράση «Δεν γνωρίζω». (Μήπως χρειάζεστε φροντιστήριο Ελληνικών, ώ …«Αρχές»; )
3. Οι «Αρχές» οφείλουν πάλι να κάνουν το κορόϊδο, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι μερικά πρακτοράκια μετεβλήθησαν σε πτώματα. (Τί διάολο; Δεν είπαμε πως είναι …διαλυμένες; :-) ) Πάλι η φράση «Δεν γνωρίζω» οφείλει να τους γίνει δεύτερη φύση.
Η μόνη τους φροντίδα, θα είναι να καλέσουν τον νεκροθάφτη. Τίποτ’ άλλο.
4. Σ’ όλα τα παραπάνω, εισαγγελείς καί δικαστές οφείλουν να θυμούνται τη λέξη «αρχείο». Κάθε στιγμή της ζωής τους.
Να μην τους μπαίνουν …κακές ιδέες, να παρασκαλίζουν τέτοιες ιστορίες.
«Στο αρχείον», είπαμε!
Όσον αφορά τις πνευματικές «Αρχές» του τόπου
Εδώ, το πρόσφατο δημοψήφισμα απέδειξε πως απ’ αυτές, οι ιερωμένοι έχουν διχαστεί σε δύο κομμάτια: χονδρικώς πως, υπέρ της Ελλάδας είναι το Άγιο Όρος, καί κατά οι …εγκόσμιοι ιερωμένοι.
Αν υπάρχει μιά ελπίδα να βοηθήσει η προσευχή, καταλαβαίνετε ποιανών θα βοηθήσει. (Καί, ως φαίνεται, στην Πόλη την άνοιξη του 1453 είχε πολλούς …εγκοσμίους.)
Οι λοιπές πνευματικές «Αρχές» του τόπου (καθηγητάδες, Ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, κτλ) είναι απλά ανύπαρκτες. Μονάχα κάτι σποραδικές κι αδύναμες φωνές ακούγονται υπέρ της Ελλάδας, κυρίως από καλλιτέχνες.
Μηδέν κι εδώ.
(Σημείωση: οι ιστολόγοι δεν μπορούν ακόμη να θεωρηθούν πνευματικές «Αρχές» του τόπου.)
Όσον αφορά τους πολίτες
Τί στην ευχή;! Κι οι πολίτες αποτελούν «Αρχάς» εαυτών!
Πατριώτες, καί μάλιστα ικανούς ν’ απαντήσουν στα χτυπήματα, έχουμε πολλούς. το θέμα είναι, όμως, ότι όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν πού να χτυπήσουν. Δηλαδή, χωρίς συστηματική καθοδήγηση, μόνο συμπτωματικά θ’ ανταποδώσουν τα χτυπήματα.
Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στην τύχη.
Όσον αφορά κάτι τρελλούς, σαν εμένα
Μιλάω γιά τον εαυτό μου.
Ναί, μπορώ ν’ ανταποδώσω τα χτυπήματα – καί μάλιστα, στο πολλαπλάσιο.
Μόνο που δεν μου επιτρέπεται ακόμη. Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα.
Όταν έρθει η άδεια ΕΚ ΔΙΟΣ, τότε σας βεβαιώνω πως η λέξη «έλεος» δεν θα βρίσκεται ούτε στα λεξικά.
Η δύναμη βρίσκεται στο απώτατο περελθόν της Ελλάδας! Σας το είπα! (Καί δεν μιλάω γιά «Έψιλους» καί λοιπές αηδίες.)
Τελευταία ευκαιρία γιά τα κρονάκια, που κατακαίνε την Ελλάδα: φέρτε δέντρα της Ελληνικής χλωρίδας ίσα σε αριθμό με όσα κάψατε, καί φυτέψτε τα.
Έχετε γραπτή προειδοποίηση. Δεν μπορείτε πλέον να προφασιστήτε άγνοια