ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΦΕΥΓΩ-ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ-ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ...



Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2011[Η μεγάλη ασπρόμαυρη σκακιέρα τών μυστικών υπηρεσιών]

Τό κείμενο είναι τού Νίκου Παναγοδημητρόπουλουhttp://www.arkadian.gr/Norway%20Cuprus%202011.html
Νορβηγία - Κύπρος 2011: Η Μεγάλη Ασπρόμαυρη Σκακιέρα των Μυστικών Εταιρειών



Χμμμ… τι θα λέγατε να γίνουμε λίγο συνωμοσιολόγοι;

Ας δούμε λίγο:



Ιούλιος 2011



1. Τρομοκρατικό χτύπημα στην Κύπρο (δεν πιστεύω να πιστεύετε ακόμη πως ήταν ατύχημα;)

Διαβάστε εδώhttp://www.arkadian.gr/paraxeno%20atyxima%20sthn%20Kypro.html το σχετικό μου άρθρο για αυτή την περίπτωση. Η Κύπρος εκεί που είχε μία εκπληκτική οικονομία, ξαφνικά βρίσκεται με μια Τρύπα στα οικονομικά της, της τάξης των 2,5 δις Ευρώ και μπαίνει στη Διεθνή Επιτήρηση από το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα... και αυτούς που κρύβονται πίσω του. Και η Κύπρος, το αγαπημένο νησί της Αφροδίτης, γεωπολιτικά αλλά και μαγικοπολιτικά, βρίσκεται σε ένα, τεράστιας αξίας «ειδικό» χώρο… κάπου κοντά στην Έχιδνα. Τι να έγιναν άραγε εκείνοι οι S-300…



Αλλά αυτό θα το δούμε αλλού.



2. Τρομοκρατικό χτύπημα στη Νορβηγία. Τα κανάλια βοούν για τη σχέση του τρομοκράτη με τους σύγχρονους Ναΐτες. Χμμμ… γιατί όχι όμως με τους σύγχρονους Ασασίνους; Άλλωστε τα δύο αυτά αντίπαλα φανερά Τάγματα, υπόγεια είχαν πολλές «γέφυρες επικοινωνίας», όπως άλλωστε δήλωναν τα κοινά τους αναγνωριστικά χρώματα… το Κόκκινο και το Λευκό. Το Μαύρο, (άλλη μορφή "μαγικά" του Κόκκινου) και το Λευκό άλλωστε, βρίσκεται στο πάτωμα των Τεκτονικών Στοών, συνεχιστών των διάφορων Ιπποτικών Ταγμάτων, για να θυμίζουν ότι ο πλανήτης είναι μια σκακιέρα στο Μεγάλο Παιχνίδι που εδώ και αιώνες έχουν βάλει σε ισχύ, αλλά πλέον έχουν χάσει τον έλεγχο Του. Και μην ξεχνάμε… αν δεν ήταν οι «κακοί» Ασασίνοι, οι «καλοί» Ναΐτες δεν θα είχαν γίνει Υπερδύναμη, με βασικό τους δημιούργημα το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα.



Ναι … αυτό που κλονίζεται σήμερα, ενόψει του «θρυλικού» 2012.



Δεν πιστεύω να πιστεύετε ότι ένας και μόνο άνθρωπος θα έφερνε σε πέρας ολόκληρη αυτή την αποστολή αίματος; Αλλά θα ήταν ικανοποιητική «βιτρίνα» για να βάλουν σε ισχύ Παγκόσμιους Νόμους φίμωσης στομάτων που θα φώναζαν για την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, ειδικά στην Ελλάδα. Τϊ είχαμε πει;



Α ναι… Συναισθηματική Νοημοσύνη, ή αλλιώς Προπαγάνδα. Ρίξτε εδώ http://www.arkadian.gr/noimosini.htmlμια ματιά. Σε λίγο όσοι θα αναφέρουν τις λέξεις Θουκυδίδης, λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα, Ναΐτες, Τέκτονες, Παγκόσμια Συνωμοσία Χειραγώγησης των Λαών, θα φοβούνται μην χαρακτηριστούν επικίνδυνοι από τις Αρχές Ασφαλείας. Οπότε δε θα μιλούν.



Νομίζετε ότι δεν ισχύει; Ακόμα και εγώ, που αφού με διαβάζετε θα ξέρετε ότι έχω μια πιο "Λυκίσια" περιφερειακή ματιά για να βλέπω τη Μεγάλη Εικόνα, όσο φυσικά μου επιτρέπεται, μου ήλθε ένα σφίξιμο όταν σκέφτηκα το διαφημιστικό που έχω κάνει για το Γραφείο μου και το Πρόγραμμα Παυσανίας. Βρε μπας και με μπλέξουν επειδή αναφέρομαι σε Ναΐτες και λαθρομετανάστες; Αλλά πάλι... κομμάτι της Ιστορίας είναι.



Εκτός αν θέλουν να αλλάξουν, ή να φιμώσουν την Ιστορία. Αλλά γίνονται αυτά σε Δημοκρατικά Καθεστώτα;



3. Πότε κυκλοφορεί το καινούριο επεισόδιο της θρυλικής σειράς Assassin’s Creed; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το παιχνίδι… κυρίως στο τι γίνεται όταν βγαίνει καινούρια έκδοσή του στην κυκλοφορία. Η υπόθεση του παιχνιδιού για όσους δεν το ξέρουν, αν και έχει πουλήσει παγκοσμίως 28.000.000 παιχνίδια, (και μιλάμε μόνο για τις επίσημες πωλήσεις, φανταστείτε πού πάνε τα νούμερα με τον ανεπίσημο αριθμό πειρατικών αντιγράφων!!!), είναι η εξής:

Μια ομάδα επιστημόνων που ανήκουν στη σύγχρονη μορφή του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού, απαγάγουν έναν… μπάρμαν στη Νέα Υόρκη, τον Desmond Miles, γιατί είναι απόγονος μιας γενιάς αίματος ανθρώπων που ανήκουν στο Τάγμα των Ασασίνων και στο DNA του κρύβονται πληροφορίες για το που θα βρουν το Μυστικό Θησαυρό των Ναϊτών, που είναι ένα χρυσό μήλο της Εδέμ, το ίδιο αυτό που έκλεψαν ο Αδάμ και η Εύα, και το οποίο ήταν δημιούργημα των πρώτων «εξωγήινων» πλασμάτων που ήλθαν στη Γη και δημιούργησαν τον Άνθρωπο.



Τραβηγμένο από τα μαλλιά έτσι; Και όμως… στην ιστορία μπλέκονται ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο Νικολό Μακιαβέλι, ο Καίσαρας Βοργίας και άλλοι πολλοί. Ήδη με αυτά τα ονόματα, οι πιο …μυημένοι ακούνε τα καμπανάκια να χτυπάνε. Και σας διαβεβαιώνω ότι τα ιστορικά στοιχεία που δίνονται στο παιχνίδι… ΔΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.



Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε το 2007, το δεύτερο το 2009, ενώ το τρίτο με τίτλο Assassin’s Creed: The Brotherhood, το 2010. Το τέταρτο μέρος με τίτλο Revelations θα κυκλοφορούσε το Νοέμβριο του 2011, αλλά αναβλήθηκε από την παραγωγό εταιρεία UBISOFT για άγνωστους λόγους, παρόλο που είχαν ήδη δαπανηθεί τρομακτικά ποσά για διαφήμιση. Αν δε βαριέστε, ε μην τα θέλετε και όλα έτοιμα, κάντε μια βόλτα στο Διαδίκτυο και συσχετίστε περιστατικά που συγκλόνισαν τη διεθνή ειδησεογραφία, τα τριγύρω χρονικά διαστήματα. Όλο και κάτι μπορεί να βρείτε…



Και βασικότερο… Μην ξεχνάμε την Ελλάδα του Μνημονίου, βασισμένου στο Βρετανικό Δίκαιο… εκείνο που βάζει την Πίστη στη Βασίλισσα και όχι στη χώρα πάνω απ’ όλα, για τους πιο «ψαγμένους». Ρίξτε και εδώ μια ματιά. Ρϊξτε επίσης μια ματιά στο αν υπάρχουν ακόμη οι Ασασίνοι, το πού βρίσκεται το Ιράν στο χάρτη (ναι... εκεί που πήγαινε το πλοίο που έπιασαν στην Κύπρο) και γιατί σφάζονται Σιΐτες με Σουνίτες.



Για να δούμε λοιπόν… Μένει να δούμε αν θα πτωχεύσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, μιας που μας ήλθε πρόσφατα και η Υπουργός Εξωτερικών τους στις 16 Ιουλίου.

Λίγες μέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 21 Ιουλίου 2011, ημέρα Πέμπτη του Διός, όπως αρέσει στις «Απόκρυφες Ομάδες» να συνευρίσκονται, συγγνώμη, συναντιούνται ήθελα να γράψω, όπου η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έγινε πλέον Θεσμική Συμφωνία…



Συμφωνία που επισφραγίστηκε με ΚΟΚΚΙΝΟ αίμα αθώων την επόμενη ακριβώς ημέρα, 22 Ιουλίου 2011, Παρασκευή ημέρα της Αφροδίτης κατά την οποία οι οπαδοί της Μαύρης Κρόνιας Αδελφότητας θυσίαζαν αρσενικά παιδιά στη Θεά…

Παιδιά σαν τους νεολαίους που βρίσκονταν στο νησί Ουτόγια στη Νορβηγία, όπως ακριβώς ζητούν οι απόκρυφοι "θεοί" που κυβερνούν τις μαριονέτες, που με τη σειρά τους κυβερνούν τις μάζες, που λέγονται Λαοί.



Λαοί που σιγά σιγά όμως ξυπνούν…



Υ.Γ. Ένα «κλειδάκι» για τους επίδοξους ερευνητές… Κρατικούς και μη. Το τρομοκρατικό χτύπημα του φανατικού «Χριστιανού» στο νησί Ουτόγια της Νορβηγίας, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μετά το χτύπημα των φανατικών «Μουσουλμάνων» στο σιδηροδρομικό σταθμό Ατόγια της Μαδρίτης, το 2004, με 191 αθώους πολίτες νεκρούς.

Τι Ατόγια… τι Ουτόγια… Άλλωστε ηχητικά πλησιάζουν...



Και άλλωστε πάλι μήνα Ιούλιο, το 2005, συγκεκριμένα στις 7/7/2005, το Μετρό του Λονδίνου συγκλονίστηκε από τις εκρήξεις 3 βομβών που στοίχισαν τη ζωή σε 52 αθώους ανθρώπους.



Έβδομη ημέρα του Έβδομου μήνα το 2005.



Ημέρα Παρασκευή...









2 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Φοβερό το άρθρο σου!
Θα το αναδημοσιεύσω να ξυπνήσουν ορισμένοι που κοιμούνται βαθιά, μου επιτρέπεις?

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα Ζουζου μου..το θέμα ειναι πώς κοιμηθήκαμε ολοι και για πολύ καιρο,τον υπνο ουχι του δικαιου,αλλά του ηλιθίου..να εισαι καλά γλυκεια μου..φιλάκια
ΦΩΤΕΙΝΗ